За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Почивка в Тунис със самолет на 27.08! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел Delphine El Habib 4*, самолетни билети, летищни такси и трансфер за 989.50 лв на човек
Цена от 989.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 989.50 лв.
Изтекла оферта
6 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: 27.08 - 01.10.2019г. 

Ваучерът важи за7 нощувки на база All Inclusive за 989.50 лв за един човек // 27.08.2019г.

*За цените и свободни места за други дати и помещения, моля свържете се с нас!
  
ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
• 7 нощувки (при двойно настаняване) в Standard Room
• изхранване на база All Inclusivе
• самолетен билет София - Енфида, Хамамет - София (не вкл. кетъринг по време на полета);
• пътнически и летищни такси (в размер на 95 евро на човек)
• 20 кг чекиран багаж и един брой ръчен багаж с тегло до 10 кг
• трансфери летище - хотел - летище
• представител на фирмата по време на престоя с руски/английски език
• медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance)

*За настаняване в друг тип помещения, както и доплащането за деца е в зависимост от годините, броя на децата и избрания период на настаняване, моля изпратете вашето запитване!

Важно: Цената на офертата се запазва гарантирано при закупен ваучер! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел. 

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

• допълнителни екскурзии по желание /резервират се и се заплащат в България най-късно до 10 дни преди отпътуване/
• Задължително се заплаща евентуална горивна такса **;
• Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
• Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация.

*Тази горивна такса е дължима за всички резервации по съответния полет - както за направените до този момент, така и за нови резервации!!!

Примерно полетно разписание в местни времена: 
Balkan Holidays Air
София, Терминал 1 - Енфида    15:30 - 15:50
Енфида - София, Терминал 1    16:40 - 21:00

Часова разлика: Тунис e МИНУС 2 часа назад в този период на годината. (София 12:00, Тунис 10:00)

Внимание! Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

Важно! На територията на Тунис е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест! 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания: 
- депозит при записване в размер на 30 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
- доплащане до 22 дни преди датата на пътуване

2. Необходими данни за всички пътуващи:
2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2.2. Единен граждански номер (ЕГН)
2.3. Номер на международен паспорт и дата на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Тунис).
2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.

3. Анулационни срокове:
3.1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
3.2.  При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
3.3.  При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
3.4.  При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

* При пътуване от България за Тунис не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка.

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места на тел.: 0884 222 038 (от Понеделник до Петък от 09:30 до 18:00 ч). 
 
Всички условия на ТopOfertite.com

Delphin El Habib се намира на 801м от частния си плаж и на 5 км от Манастир Марина.
Разполага със 180 комфортни и модерни стаи, оборудвани с всички необходими съоръжения. Стаите са с балкон, с изглед към града или градината.
Може да се насладите на местоположението на брега, услугите и дейностите, предложени от хотела. Да имате удоволствитето да релаксирате в плувния басейн или да се възползвате от частния плаж до хотела.

Допълнителни екскурзии в Тунис:

Яздене на камили (полудневна екскурзия)
Ранно тръгване от хотела – около 07:00 ч- 08:00 ч. Пристигане в Ел Кантауи около 09:00 ч- 10:00 ч и яздене на камили. Спирка за фото пауза. Около 11:00 -12:00 ч е време за отдих в подготвена за случая шатра и анимация - приготвяне на традиционен тунизийски хляб “Табоуна”, който се сервира със салата и висококачествено маслиново масло. На гостите ще се сервира и сода. Около обяд връщане в хотела.

City Tour (полудневна екскурзия)
Отпътуване от хотела сутринта около 08:30 ч. Прави се спирка в центъра на Сус (Medina of Sousse). Посещение на крепостта в сърцето на града (Ribat of the Medina) и време за снимки. Следва посещение на Музея на маслината. Обиколката продължава с посещение на пристаницето на Ел Кантауи. Около обяд връщане към хотела.

Тунис – Картаген – Сиди бу Саид (еднодневна екскурзия)
Ранно отпътуване от Сус – около 07:00 ч. Посещение на стария град в Тунис, след което време за обяд около 12:00 ч. Отпътуване за Картаген около 14:00 ч. Пристигане и разглеждане на руините. Екскурзията продължава към Сиди бу Саид и свободно време там. Връщане към хотела около 16:00 ч.

Южен Тунис – Сахара (двудневна екскурзия) 
1-ви ден: Сус – Ел Джем – Сфакс – Габес – Матмата – Доуз 
Ранно отпътуван еот хотела – около 06:00 ч. Пристигане в Ел Джем (El JEM) около 08:15 ч и посещение на римския амфитеатър в града. Продължане към Матмата като се преминава покрай градовете Сфакс и Габес. Спирка в Ел Махреш (El Mahress). След пристигане в Матмата е време за обяд. Обиколката продължава с посещение на скална къща и фото пауза. Отпътуване към град Доуз, познат още като портата към Сахара. Тук има възможност за разходка с камили в пустинята Сахара срещу допълнително заплащане или свободни време в града. Около 19:00 ч пристигане в хотела.

2-ри ден: Кебили - Шот Ел Джерид - Тамагхзах - Матлаоуи - Кайруан – Сус 
Много ранна закуска (05:00 ч). Отпътуване към Тозеур (TOZEUR) като се преминава покрай езерото Шот Ел Джерид (CHOTT EL JERID) и фото пауза там. Пристигане в Ел Хама (EL HAMA) и по желание срещу допълнително заплане посещение на планински оазис Чебика (Chebika) и Тамагхзах (Tamerza) с джип. Пристигане в Матлаоуи (Metlaoui) за обяд. Продължаване към Кайруан (KAIROUAN) – административен център и един от най-важните градове за исляма. Посещение на Джамията и време за снимки. Около 17:00 ч – връщане към хотела.

Кайруан и Ел Джем (еднодневна екскурзия)
Ранно отпътуване от хотела – около 06:50 ч. Посещение на мавзолея на Сиди Сахби, който е смятан за патрон на града. Посещение на басейните AGLABITHES, след това джамията Окба (Okba) и центъра на град Кайруан. Следва време за обяд там. Екскурзията продължава към Ел Джем, където се посещава римския амфитеатър. Връщане в хотела около 16:00 ч.

Разходка с лодка (полудневна екскурзия)
Около 08:30 ч отпътуване от хотела. Пристигане в центъра на Сус и малко свободно време. Качване на лодката и минаване покрай брега на Hergla или Boujaafar. Следва пожелание риболов. Има анимация на лодката, осигурени са безалкхолни напитки, грилована риба и салата. Около 12:30 ч връщане на пристанището и край на екскурзията.

Фригия Зулу (вечерна екскурзия)
Отпътуване от хотела около 14:00 ч. Посещение на зоопарк във Фригия и свободно време. Около 17:40 ч настаняване в Шакира ресторант и тунизийска вечеря – супа, ориз със заленчуци, кебап с месо и сезонни плодове. Предлагат се безалкохолни напитки, бира и вино. Ще има традиционна тунизийска развлекателна програма и африкански танци. Около 20:00 ч прибиране към хотела.

Медината Ел Захра (вечерна екскурзия)
Отпътуване от хотела около 16:50 ч. Пристигане в парка в центъра на Ел Захра, разположен на около 20 км от Сус. В 19:00 ч- тунизийска вечеря (супа, смесена салата, кус-кус със зеленчуци и сезонни плодове, безалкохолни напитки, вода и червено вино. Ще има традиционна тунизийска развлекателна програма. След вечеря следва светлинно шоу със звук с тема „3000 години история на Тунис“. След приключване на шоуто около 23:15 ч, връщане към хотела.

Фригия – Картаген АКВА ПАРК (еднодневна екскурзия)
Отпътуване от хотела около 07:50 ч сутринта. Пристигане във Фригия и свободно време в зоо парка, където ще станете всидетели на шоу с водни лъвове. Следва отпътуване към град Хамамет Ясмин, известен с жасмина си, откъдето идва и името му. Обяд в ресторант Шехерезада (основно ястие и безалкохолна напитка). Отпътуване към La Medina Medeterranea и влизане в Картаген Аква парк (входния билет е валиден до напускане, без ограничения за влизане и излизане. Около 16:30 ч връщане към хотела.

Фригия – ЗОО ПАРК (полудневна екскурзия)
08:00 ч отпътуване от хотела. Пристигане в парка във Фригия и разходка с възможност да се доближите много близо до животните. Край на обиколката и свободно време. Следва шоу с морски лъвове и връщане към хотела около 11:30 ч.

Разходка с АТВ-та (полудневна екскурзия)
Около 07:50 ч отпътуване от хотела. Пристигане в Ел Кантауи. Каране на АТВ-та. Спирка за снимки. Време за отдих в подготвена за случая шатра и анимация - приготвяне на традиционен тунизийски хляб “Табоуна”, който се сервира със салата и висококачествено маслиново масло. На гостите ще се сервира и сода. Около обяд връщане в хотела.

Цени на екскурзиите 2019:
Екскурзия - Цена за възрастен - Цена за дете 
Южен Тунис – Сахара (2 дни) - 80 EUR - 50 EUR
Тунис – Картаген – Сиди бу Саид (1 ден) - 45 EUR - 25 EUR
Медината Ел Захра (Вечерна) - 35 EUR - 20 EUR
Кайруан и Ел Джем ( 1 ден) - 40 EUR - 25 EUR
Фригия Зулу (Вечерна) - 35 EUR - 20 EUR
Фригия – ЗОО ПАРК (1/2 Ден) - 25 EUR - 15 EUR
City Tour (1/2 Ден) - 15 EUR - 10 EUR
Яздене на камили (1/2 Ден) - 20 EUR - 10 EUR
Разходка с АТВ-та (1/2 ден) - 20 EUR - 10 EUR
Разходка с лодка (1/2 Ден) - 20 EUR - 10 EUR
Фригия – Картаген АКВА ПАРК ( 1 ден) - 40 EUR - 25 EUR

  • TopOfertite.com
  • Адрес гр. София, ж.к Люлин, бл.789А
  • 0883 222 024; 0878 823 222
  • Понеделник - Петък от 09:00-17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: