За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Луксозна Вила в комплекс Балканско бижу, Банско! Нощувка за до 6 човека в триспална вила с гледка към планината + сауна, парна баня и СПА за 352 лв.
Цена от 352.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
415.00 лв.
Отстъпка
15%
Спестявате
63.00 лв.
Изтекла оферта
25 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 09.01 - 07.09.2019г.

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет в луксозна вила за до 6 човека без ограничение във възрастта за 352 лв.
*Офертата важи при минимален престой от 2 нощувки!


Ваучерът е за цялото помещение и включва:
• 1 нощувка
• Безплатно ползване на СПА центъра на хотел Балканско бижу (сауна, парна баня и релакс зона) *СПА центъра се намира в основната сграда на комплекса на 800м. от къщите и няма топла връзка с тях
• Фитнес
• Общите части на хотела - детски кът, детска площадка и игрална зала,
• Безжичен интернет и паркинг

ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0884 222 038. След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация в писмен вид на имейл:  reservations@topofertite.com, като изпратите две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!

*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.

Всички условия на ТopОfertite.com



Комплекс Балканско Бижу апартхотел и Спа**** се намира в подножието на Пирин и предлага гледка към голф игрището, проектирано от Иън Уснъм. Балканско бижу е разположен в Разложката котловина и е заобиколен от планините Пирин, Рила и Родопи. 
От 2019-та година комплекс Балканско Бижу предлага чисто нови луксозни вили, в които ще се насладите на домашен уют и уединения. В същото време всички услуги, както и СПА центъра на комплекса ще са на Ваше разположение.

Вилите са 3 на брой и разполагат с 3 спални и хол с кухненски бокс. Всяка спалня разполага с двойно. В хола ще можете да се отпуснете на меката мебел, докато се наслаждавате на огъня от камината. На разположение са кухненска маса за хранене и напълно оборудван кухненски бокс с печка, кана за нагряване на вода и хладилник, както и всякаква необходима посуда. На разположение на гостите са 2 бани.

 

Всички гости, отседнали във вилите могат да заповядат в СПА центъра, който се намира в основната сграда на комлекса. Там ще откриете плувен басейн с детска част към него, 2 джакузита, сауна, парна баня и разнообразни СПА процедури.
През топлите месеци работи и външен басейн.
Гостите, които искат уединение във вилите, но предпочитат друг да се погрижи за менюто им, са добре дошли в ресторанта на комлкеса, където ще се насладят на модерна обстановка и любезно обслужване.

За тези, който обичат да са във форма и не желаят да пропуснат ежедневната си тренировка, комплексът предлага напълно оборудван фитнес център.
За доброто настроение и забавление на най-малките посетители на разположение са детски кът и детска площадка

Няма нищо по - приятно и отпускащо от почивка в лятната градина на Комплекс Балканско Бижу, край открития басейн, когато времето позволява. Изгледът към Пирин планина е запленяващ и действа успокояващо. Лятната градина разполага и с детска площадка за малките палавници.
Във всички части на комплекса е осигурен безплатен Wi-Fi достъп до интернет. На място има безплатен частен паркинг.

  • Комплекс Балканско Бижу 4*
  • Адрес местност Бетоловото, Разлог
  • 0884 222 038; 0883 222 024
  • Пон - петък 9:00 - 20:00 ч.; Събота и неделя от 09:30 - 19:00ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: