За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
6-дневна екскурзия до Австрия, Германия и Словения + 4 нощувки със закуски, транспорт, водач, екскурзоводско обслужване и опция за посещение на Баварските замъци на цени от 399 лв.
Цена от 39.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 359.10 лв.
Изтекла оферта
22 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 20.09.2019г.

Ваучерът важи за: 6-дневна екскурзия до Австрия, Германия и Словения за 399 лв. 
Стойност на ваучера: 39,90 лв. Доплащане: 359,10 лв.

Цената включва:
• Транспорт с лицензиран автобус 3 ***
• 4 нощувки със закуски в хотели 3 или 2 звезди в Залцбург, Мюнхен, Любляна
• Водач – придружител от туристическата агенция по време на пътуването
• Екскурзоводско обслужване по маршрута
• Гранични, пътни и магистрални такси

Цената НЕ включва:
• Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина“ -1 € на човек на ден
• Градски такси – 6 € /задължително доплащане/
• Екскурзоводска програма в Залцбург, с включен паркинг, Check Point и пешеходен тур на града с местен екскурзовод на български език – 15 €
• Целодневна екскурзия „Баварски замъци“– 25 €
• Туристическа програма в Мюнхен -10 €
• Туристическа програма в Любляна -10 €
• Екскурзия до Замъка Предяма и пещера Постойна яма – 15 € /без включени входни такси/

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

/АВСТРИЯ – ГЕРМАНИЯ – СЛОВЕНИЯ/
6 дни – 4 нощувки
1 ден: Отпътуване от София (Националния стадион В. Левски) в 04:00ч. Пристигане в Залцбург. Нощувка.

2 Ден: Закуска. По желание и срещу доплащане - туристическа програма в Залцбург с местен професионален лицензиран екскурзовод на български език. Разглеждане  на забележителностите на града – “Гетрайдегасе”, родната къща на Моцарт, църквата „Св.Петър”, гробището „Св.Петър”, площадите „Капителплац”, „Домплац”, „Резиденцплац”, „Моцартплац”, градините на замъка Мирабел. Свободно време в Залцбург. Отпътуване за Мюнхен. По пътя езерото Кимзее – фотопауза. Посещение на двореца "Херенхимзее" (не включва входна такса и билет за корабче) - най-богато украсеният и разкошен дворец, построен по поръчка и замисъл на баварския крал Лудвиг II. Дворецът се издига грандиозно и величествено на най-големият от островите в езерото в Химзее и до него се достига с корабче. Проектиран като копие на парижкия дворец Версай, "Херенхимзее" остава в историята като най-скъпият проект на "самотния" крал. "Новият Версай" съвсем заслужено достигнал по блясък, оригиналност, изящество и лукс френския си първообраз. Само за кратко успява да се порадва на новата си придобивка кралят преди да бъде открит мъртъв в езерото, при странни обстоятелства. Отпътуване за Мюнхен. Нощувка.

3 Ден:  Закуска. По желание и срещу доплащане – целодневна екскурзия „Баварски замъци“. Отпътуване от Мюнхен. Денят е посветен на най-известните замъци на Бавария, построени от Лудвиг II Баварски – „кралят от приказките“. Разглеждане на замъка Линдерхоф – това е единственият замък, който Лудвиг ІІ успява да завърши приживе. Разглеждане на замъка Нойшванщайн – гордостта на Бавария –  една от най-известните туристически дестинации в Германия, посещаван ежегодно от около милион и двеста хиляди туристи. Заради своята неповторима архитектура и вътрешно оформление е познат сред посетителите като „Приказният замък“. Свободно време за снимки в двора на замъка Хьоеншвангау. Връщане в Мюнхен. Нощувка.

4 Ден: Закуска. По желание и срещу доплащане - туристическа обиколка на Мюнхен – столицата на Бавария. По време на тази пешеходна разходка ще разгледате  „Карлсплац”, Михаелскирхе, катедралата Фрауенкирхе, чиито готически кули са символ на града,  „Марианплац” с  величествената сграда на Новото кметството.  Отпътуване за Любляна. Нощувка.

5 Ден: Закуска. По желание и срещу доплащане - туристическа обиколка на Любляна. Туристическа програма в централната пешеходна част на столицата на Словения: Катедралата Св.Николай, Кметството, фонтан Робба, Централния пазар, Тройния мост, площад Прешернов, църквата Св.Франциск. По желание и срещу доплащане - посещение на Замък Предяма – пещера Постойна яма – Любляна.
Замък Предяма - уникална крепост, издълбана в скала и седалище на Рицар Еразем Луегер- собственик на замъка през XV век, известен като разбойник - барон.
Пещерата Постойна яма – карстовата пещера е с най-дългия туристически пещерен маршрут в света - 5.3 км., включена в списъка на ЮНЕСКО от 1986 г. Пещерата е хилядолетно дело на река „Пивка“. 
Отпътуване за България с кратки почивки по пътя. 

6 Ден:  Пристигане в България.