За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
7-дневна екскурзия до Перлите на Адриатика - Загреб, остров Крък, Дубровник, Котор и Будва + 5 нощувки със закуски, посещение на Плитвички езера, Трогир и представител на фирмата по целия маршрут за 399 лв.
Цена от 39.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 359.10 лв.
Изтекла оферта
15 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 21.09.2019г.

Ваучерът важи за: 7-дневна екскурзия до Перлите на Адриатика за 399 лв.
Стойност на ваучера: 39,90 лв. Доплащане: 359,10 лв.

Цената включва:
• Транспорт с лицензиран туристически автобус, категория ***;
• 5 нощувки със закуски в хотели *** в Загреб, о-в Крък, гр. Шибеник на Адриатическата Ривиера, гр. Неум в Босна и Херцеговина и гр. Херцег Нови в Черна Гора;
• Посещения на Плитвички езера, Трогир;
• Представител на фирмата по целия маршрут; 
• Гранични и пътни такси 

Цената НЕ включва:
• Градски такси – 8 € /задължително доплащане/; 
• Медицинска застраховка Асистанс – 2 € на ден на човек; 
• Туристическа програма в Загреб – 10 €; 
• Туристическа програма в Риека – 10 €;
• Туристическа програма в Опатия – 10 €; 
• Туристическа програма в Шибеник – 10 €; 
• Туристическа програма в Сплит – 10 €; 
• Туристическа програма в Дубровник с местен екскурзовод – 20 €;
• Целодневна екскурзия до Котор и Будва с местен екскурзовод – 45 €;
• Доплащане за вечеря на блок маса; 
• Доплащане за двупосочен трансфер от/до:
  - София – Пловдив/Пазарджик – София – 26 лв;
  - София– Стара Загора – София – 35 лв;
  - София – Сливен/Ямбол – София – 40 лв;
  - София – Бургас – София - 45 лв;
  - София – Варна – София – 55 лв.

*Забележка: За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

 

ВАЖНО: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон: 0895 523 838 или 0895 523 845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
 

Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

7 дни – 5 нощувки

1 ден –  Отпътуване от София в 09:30 - ст.Васил Левски. Отпътуване (срещу доплащане) от Варна в 03:00 - Антим I, Бургас – около 05:00 - ул.Булаир, тръгване от района на Сливен и Ямбол около 06:00 - Бензиностанция Шел/Макдоналдс, от Стара Загора – около 07:00, район Пловдив - Пазарджик (от магистралата – бензиностанция Еко / Макдоналдс) – в 08:00 по маршрут - София - Белград – Загреб.
Пристигане в столицата на Хърватия.  Настаняване в хотел в Загреб. Нощувка.

2 ден –  В 08:30 - закуска в ресторанта на хотела. По желание и срещу доплащане - туристическа програма в Загреб: централния площад “Бан Йелачич”, Стария град: Каптол и Градец; Катедралата; Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос. Отпътуване за Адриатическата Ривиера. Посещение на Риека и Опатия. Туристическа програма (с доплащане) с предвидено лично време. Отпътуване за остров Крък – Перллата на Хърватската Ривиера. Настаняване в хотел. Възможност за вечеря (срещу доплащане). Нощувка. 

3 ден – В 08:30 - закуска в ресторанта на хотела. Отпътуване за Плитвички езера – най-красивият и известен хърватски национален парк, който е и в списъка на Световното наследство на ЮНЕСКО. Районът представлява шедьовър на природата – уникална система от 16 езера, свързани помежду си от живописни водопади, обградени от хълмове, планини и пещери. Националният парк Плитвички езера се посещава от около един милион туристи годишно. 
Късния следобед - отпътуване за Адриатическата Ривиера. Настаняване в хотел. Възможност за вечеря (срещу доплащане). Нощувка. 

4 ден – Закуска. По желание и срещу доплащане - разходка в  Шибеник. Интересни забележителности в Шибеник са: Катедралата Св. Якоб (Джеймс) - една ат най-красивите в Далмация.; Ректорския дворец (Кнежева палац); Замъка Св. Михаил (Св. Ана); Ортодоксалната църква Св. Спас от XIV век, известна с красивия си иконостас. 
Посещение и разходка в Трогир - централната историческа част на Трогир е включена в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО.  
Посещение на Сплит. По желание и срещу доплащане - разходка в Сплит – втория по големина град на Хърватия - този прелестен, старинен пристанищен град е обкръжен с архитектурни забележителности от римляните до днес. Разглеждане на величествения дворец на император Диоклециан, Катедралата, разходка в стария град.  Настаняванe в хотел. Възможност за вечеря (срещу доплащане). Нощувка.

5 ден – В 08:30 - закуска в ресторанта на хотела. Отпътуване за един от бисерите на света, наричан Перлата на Адриатика – Дубровник. Този неописуемо красив средновековен град е запазил същия онзи вид, който е оформянот XII до XVII век. По желание и срещу доплащане - разглеждане на Дубровник. Панорамна обиколка с автобус. Следва пешеходна разходка в старата част (срещу доплащане). Разглеждане на Княжев двор, паметника на Орландо /1418г./, улица Страдун, черквата “Св. Спас”, Францисканския манастир, Доминиканския манастир, черквата “Св. Влах” – светецът, защитник на града. Част от задължителната програма е Дворецът на Принцовете, построен от Онофрий делла Кава в готическо-ренесансов стил на мястото на предишния дворец от XII-XIII в. Свободно време или по желание срещу доплащане - разходка с корабче до остров Локрум, който е обявен за национален парк. Според легендата тук на острова спасение е намерил Ричард Лъвското сърце, след корабокрушение и на връщане от кръстоносен поход. 
Отпътуване за Черна гора. Настаняване в хотел. Възможност за вечеря на блок маса (срещу доплащане). Нощувка.

6 ден – В 08:30 - закуска в ресторанта на хотела. По желание и срещу доплащане - отпътуване за Котор - едно изумително съчетание от планина и море. Пешеходна разходка в Стария град - църквата Св. Николай Чудотворец, църквата Св. Лука, Св. Мария, Католическата катедрала „Свети Трифон“. Възможност за морска екскурзия из Которския залив (срещу доплащане) с посещение на изкуствения остров и църквата Мадоната от Скалата. Продължаване по южното черногорско крайбрежие към гр. Будва (срещу доплащане). Фотопауза при прочутия остров-хотел „Св. Стефан”. Пешеходна обиколка на старата част на Будва (срещу доплщане) - едно от най-старите селища в Европа, с разглеждане на Средновековната крепостна стена, Цитаделата, църквата Света Троица, църквата Свети Иван (VII в.). Отпътуване за България.

7 ден – Пристигане в България.