За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Белвю Ски и СПА 4*, Пампорово! Нощувка + закуска, вечеря, закрит плувен басейн и Уелнес пакет на цени от 40 лв. на човек
Цена от 40.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 40.00 лв.
Изтекла оферта
35 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 01.04 - 30.11.2019г.
** Офертата не важи за периода 19.07 - 21.07.2019г.

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет
Вариант 1: при престой от 5 и повече нощувки

двойна стая - 40 лв.
студио - 60 лв.

Вариант 2: при престой от 3 или 4 нощувки

двойна стая - 42,50 лв.
студио - 62,50 лв.

Вариант 1: при престой от 1 или 2 нощувки

двойна стая - 45 лв.
студио - 65 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• 1 нощувка в избраното помещение
• Закуска на блок маса
• Вечеря на блок маса
• Уелнес пакета включва: закрит плувен басейн, сауна и парна баня
• Фитнес
• Външен неохраняем паркинг
• Wi-Fi
• Детски кът

Доплащания:
• Деца до 6,99г. - Безплатни
• Деца от 7 до 12,99г. -  50% от цената на редовно легло
• Трети възрастен или дете над 13г. на доп. легло - 70% от цената на редовно легло
Всички доплащания се извършват чрез закупуване ваучер! 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (пон. - пет. от 09:00 - 20:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!

Задължително е да представите разпечатан ваучер при настаняването си!!!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopОfertite.com

 

Хотел Белвю Ски и СПА 4* е сред ТОП хотелите в курорта Пампорово. Той е идеалното място за почивка, не само през зимата, когато гостите могат да се насладят на ски сезона, но и през горещото лято, когато в прохладната борова гора и чистият въздух на района, всеки турист се любува на спиращи дъха гледки.

Достъпните цени, безупречното обслужване, усмихнатия персонал са само част от нещата, с които хотелът привлича туристи и предразполага гостите си да се почувстват истински щастливи и доволни!

Хотел Белвю Ски и СПА 4* е предпочитано място за почивка в планината, както от семейства с малки деца, така и от компании млади скиори, поради прекрасната си локация, удобствата и услугите, които предлага, разнообразната и качествена храна, съобразена с всеки вкус и приготвена от професионални готвачи.

Клиентите са поставени на първо място с техните желания и капризи. Персонала показва на всеки отделен клиент индивидуално внимание, за да може съотношението качество/цена да бъде заслужено! Комуникацията с клиентите, тяхната удовлетвореност и изграждането на тяхната лоялност са на особена почит в хотел Bellevue!

Хотел Bellevue е разположен на главният път към кулата “Снежанка”. Около него има красива борова гора, гаранция за чист въздух, опияняващ боров аромат и наслада за сетивата!

Поради по-високото разположение на хотела в Пампорово, гостите имат възможност да бъдат свидетели на красиви и завладяващи изгреви в Родопите, както и на превъзходни гледки към обсерваторията в Рожен.

Хотелът разполага с 42 просторни, светли и луксозно обзаведени двойни стаи. Също така има и 6 апартамента, от които се разкрива неустоима гледка. Всяка стая и апартамент разполагат с мини бар, телефон, сешоар, TV, баня с вана.

В СПА комплекса на хотела, ценителите на различни процедури, могат да се поглезят  и да се погрижат за тялото си с джакузи, сауна, парна баня, фитнес. Любителите на масажи и разкрасителни процедури ще усетят истински комфорт!

Ресторантът в хотел Bellevue Пампорово е изискан и уютен, а лоби барът е предпочитано място от гостите за отдих и освежаване с напитки.

Ресторантът съчетава богато меню от европейска и традиционно-българска кухня в автентичен родопски стил, допълнен от модерният прочит на професионалния готвач. Всички кулинарни изкушения като свежи салати, предястия, основни ястия, неустоими десерти, се приготвят на място. В менюто е помислено за децата и хората със специални хранителни предпочитания.

Перфектната локация на хотела го прави идеалният избор за запалените любители на ски спорта, тъй като пистите са разположени в непосредствена близост до Bellevue.

За гостите на хотела има специални отстъпки за наем на ски оборудване и ски учители.

Хотел Bellevue е сред най-предпочитаните хотели в курорта Пампорово. Нещата, които го отличават са лукс, удобство, качествена храна и обслужване на най-високо ниво, гостоприемство и усмихнат персонал, изпълняващ всяко желание на клиентите!

Допълнителнии услуги, които не са включени в цената:
• Масажни процедури и терапии
• Мини бар
• Сейф на рецепцията на хотела
• Електронни игри, билярд, мини голф и т.н.

  • Хотел Белвеню Ски и СПА 4*
  • Адрес Хотел Bellevue , Пампорово
  • 0883 222 024
  • Пон - петък 9:00 - 19:00ч.; Събота 9:30 - 14:00ч. и Неделя - Почивен ден
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: