За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Пресотерапия на зони по избор от Студио за красота Моатаз Стил на цени от 8,50 лв.
Цена от 1.70 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 6.80 лв.
Изтекла оферта
32 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 30.06.2019г.

Ваучерът важи за
Вариант 1: 1 процедура Пресотерапия - 30 мин. за 8,50 лв. вместо за 20 лв.
Стойност на ваучера: 1,70 лв. Доплащане на място: 6,80 лв.
Вариант 2: 1 процедура Пресотерапия - 60 мин. за 17 лв. вместо за 40 лв.
Стойност на ваучера: 3,40 лв. Доплащане на място: 13,60 лв.
Вариант 3: Пакет 5 процедури от 30 мин. за 39,90 лв.
Стойност на ваучера: 8 лв. Доплащане на място: 31,90 лв.
Вариант 4: Пкает 5 процедури от 60 мин. за 79,90 лв.
Стойност на ваучера: 16 лв. Доплащане на място: 63,90 лв.

 

Ефект от процедурата:
Детоксикация на организма
Лимфен дренаж
Отслабване
Намалява целулита и заглажда неравностите по кожата
Оформяне на тялото
Подобрява мускулния тонус
Подобрява метаболизма и кръвообръщението на тялото
Релаксация

ВАЖНО!!! С предварително записване на час по телефона на: 0884 443 260. Представете разпечатан ваучер при посещението си в салона.

Записан час може да бъде отменен най-късно 24 часа предварително, в противен случай ваучерът се счита за използван. При закъснение повече от 15 минути, ваучерът се счита за използван.
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Представете разпечатан ваучер при посещението си в салона

Всички условия на ТopОfertite.com.

Препоръчва се при целулит и затлъстяване, при тежест и умора в краката, в резултат на нарушено кръвообращение и оттоци по крайниците. Осигурява обща релаксация и цялостно възстановяване на организма.Пресотерапията с  лимфодренаж прави нежен масаж на тялото чрез въздушна преса, като по този начин стимулира лимфния отток и помага на тялото да се освободи от подкожните токсини, мазнини и излишни течности. Когато се прави на цяло тяло има много по-голям ефект,защото така тялото се пречиства изцяло от токсините и по-бързо се отслабва и премахва целулита. Препоръчително е да се направят 8-10 процеури в рамките на месец.
Какво представлява ПРЕСОТЕРАПИЯ:
Пресотерапията е детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж помага на тялото да се отърве от токсините. Подобрява и кръвообращението, което води до по-добро насищане с кислород, както на третираните зони, така и на целия организъм.Още след първата процедура чувството за умора в крайниците изчезва. Усещате се леки и отпочинали, а кожата ви е видимо по-гладка.Тайната е в специалното „облекло”, което се носи по време на процедурата. За краката, например, се използват специални „ботуши”. Те са свързани към апарат, от който се управлява налягането в различните части на „ботушите”. Чрез усилване и намаляване на налягането се осъществява приятен механичен масаж на „облечените” зони. Подобрява се кръвообращението и лимфният ток, стимулира се метаболизма на кожните клетки. Това води до намаляване на целулита, а след няколко процедури и до намаляване размера на дрехите, които носите. И всичко това, докато лежите и отпочивате.
ПРЕСОТЕРАПИЯ премахва целулит
Пресотерапията е модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за лечение на целулит и мастни натрупвания по тялото. Активира пасивната част на кръвообращението – вените и лимфните съдове. Стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи. Резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Препоръчва се при целулит, затлъстяване, при тежест и умора в краката, в резултат на нарушено кръвообращение и отоци по крайниците. Осигурява обща релаксация и цялостно възстановяване на организма.
ПРЕСОТЕРАПИЯ извършва лимфен дренаж
Апаратът за пресотерапия извършва лимфен дренаж- това е вид масаж, които въздейства върху меките тъкани на тялото, с цел да се постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Лимфният дренаж позволява да се премахнат застоялите явления в тъканите, които неизбежно възникват с възрастта, с натрупването на излишни килограми и с появата на болестите. Задържането на течности се съпътства от такива патологически състояния, като увеличение на артериалното налягане, възпаления и алергии, хормонални нарушения, например хипотериоз и предменструален синдром, грешни диети и интензивно физическо натоварване. С течение на времето това довежда до развитие на отоци, подуване на лицето и образуване на торбички под очите, излишни килограми, целулит и развитие на варикозна болест на крак.
Противопоказания за ПРЕСОТЕРАПИЯ
 Дълбока венозна тромбоза. Наличие на болка или изтръпване на краката. Остра инфекция на засегнатия крайник. Сърдечна недостатъчност. Остри заболявания и наличие на медикаментозно лечение към момента на процедурите.

  • Студио за красота Mery Relax Studio
  • Адрес гр. София Антим 1 2А , Студио за красота Mery Relax Studio
  • 0884443260
  • Работно време: 10:00 - 20:00 ч.
  • JUJOLINKA1991@ABV.BG
Галерия: