За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Финландия 4*, Пампорово! 2 или 3 нощувки + закуски, вечери, басейн, джакузи, фитнес и паркинг за 92 лв на човек
Цена от 92.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
116.00 лв.
Отстъпка
21%
Спестявате
24.00 лв.
Изтекла оферта
21 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Валидност на ваучерите до: 01.04 - 06.09.2019г.
 
Ваучерът важи за: 
2-дневен пакет за 92 лв. вместо за 116 лв.
3-дневен пакет за 138 лв. вместо за 138 лв.
 
Ваучерът е за един човек, при двойно настаняване и включва:
• 2 или 3 нощувки в двойна стая
• 2 или 3 закуски
• 2 или 3 вечери
• Басейн
• Джакузи
• Фитнес
• Безплатен паркинг
• Безплатен Wi Fi 
 
Долащания:
• за двойна стая Лукс – 10 лв на ден за помещението
• за Апартамент - 15 лв на ден за помещението
• за Единична стая – 18 лв на ден
 
Доплащане за деца :  
• Деца до 5 г. се настаняват Безплатно, без храна
• Деца 6 - 12 г с 1 или 2 възрастни – 15 лв на ден на база нощувка със закуска и вечеря
• Деца над 12г и трети възрастен в стандартна или лукс стая - 43 лв на ден 
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията на хотела! 
 
ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (пон. - пет. от 09:00 - 20:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай TopOfertite.com не носи отговорност за предлаганата услуга!
В случай, че ви предложат да платите на място, моля уведомете ни ТУК
 
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.
 
 
Настаняване:
Хотел “Финландия” разполага със 105 просторни стаи и апартаменти с 225 легла: 4 луксозни апартамента, 13 стандартни апартамента, 45 луксозни стаи с 2 легла и 41 стаи с две или три легла. Всички стаи са елегантно обзаведени и предлагат телефон, кабелна телевизия, мини-бар, сешоар в банята. Повечето са с вана и балкон. Луксозните апартаменти са предпочитани заради топлината и уюта на действащата камина в класически или местен стил.
Ресторанти и барове:
Класическият ресторант със 130 места предлага закуска на блок-маса, удобен е за провеждане на коктейли, фирмени и семейни празненства. Атрактивният Ресторант-барбекю (65 места) е уникален с възможността да си поръчате специалитети на сач и чеверме, което да бъде приготвено пред Вас на камината. Има още механа в родопски стил, лоби-бар и нощен бар
Спорт и развлечения:
СПА центърът предлага плувен басейн, две джакузита, сауна, парна баня, солариум. Под опитните ръце на нашите масажисти ще се почувствате обновени с богат избор от терапии, масажи и специални програми. Турската баня и ритуалът в нея са незабравимо преживяване, което не спира да доставя удоволствие всеки път. Възможностите за спорт са многообразни - хотелът разполага с фитнес-зала, билярд, електронни игри, тенис на маса.
Други услуги:
Хотелът предлага отлични условия за конгресен туризъм. Двете големи конферентни зали с 200 и 100 места и кабини за симултанен превод, както и двете заседателни зали с 40 и 15 места, са удобни за бизнес-срещи, семинари и конференции. В лоби-бара има безжична Интернет връзка, а малък бизнес-център позволява да ползвате Интернет и други бизнес услуги в по-спокойна обстановка Хотелът осигурява безплатен превоз до ски-пистите през зимата. Можете да се възползувате от екскурзиите до забележителности и природни феномени в региона, организирани от хотела.
Галерия:
Други подобни оферти: