За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
8-дневна екскурзия до Баварските замъци и Швейцария + 7 нощувки със закуски, транспорт и екскурзоводско обслужване за 890 лв.
Цена от 89.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 801.00 лв.
Изтекла оферта
15 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 22.06.2019 – 29.06.2019, 20.07.2019 – 27.07.2019, 17.08.2019 – 24.08.2019, 01.09.2019 – 08.09.2019, 21.09.2019 – 28.09.2019г.

Ваучерът важи за: 8-дневна екскурзия до Баварските замъци и Швейцария за 890 лв.
Стойност на ваучера: 89 лв. Доплащане при агенцията: 801 лв.

Цената включва:
- 7 нощувки в хотели 2 * и  3 * в околностите, а някои и в центровете на градовете  (1 - в Загреб, 1 - Залцбург 1 - в района на Мюнхен,1 - в района на Оберау, 1 - в района на Цюрих, 1 – в района на  Женева, 1 - в района на Милано)
- 7 закуски в ресторанта на хотелите;
- транспорт и транспортни разходи с автобус 3 * ;
- екскурзоводско обслужване;
- представител от фирма „АЛЕГРА ВИ ТУР”;

Цената НЕ включва:
- медицинска застраховка (около 9 лв. на човек при 5000 ЕВРО покритие, на Застрахователна компания ГРУПАМА ЕАД, за клиенти над 65 год. има оскъпяване) - заплаща се предварително в офиса;
- доплащане за самостоятелна стая - 30 % върху пакетната цена - заплаща се предварително в офиса;
- сити такси за хотелите от 2 до 5 евро на нощувка - заплащат се предварително в офиса;
- застраховка "Отмяна на пътуване" на фирма Групама ЕАД- повече информация може да намерите ТУК;
- посещение на остров Майнау - 27 евро (кораб от острова + вход) - заплаща се предварително в офиса;
- музейни такси (по желание) - за ориентировъчни цени виж МУЗЕИ.
- вход за замъка Линдерхоф по желание - около 9,50 евро - заплаща се предварително в офиса;
- вход за замъка Нойшванщайн по желание -около 14 евро - заплаща се предварително в офиса;
- вход за замъка Херенхимзее по желание – около 9 евро - заплаща се предварително в офиса;
- корабче до острова в Херенхимзее 4-5 евро.
Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси.

 ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- По всички автобусни програми има възможност за тръгване от Бургас, Сливен, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Русе, Плевен и Велико Търново (срещу доплащане и препотвърждение при събран минимум 10 човека);
- Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години не придружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт. Фирма „Алегра Ви Тур“ Ви съветва при наличност на два документа лична карта и задграничен паспорт по време на провеждане на екскурзията да носите със себе си и двата документа и да ги съхранявате на две отделни места.
- Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни. 
- Срок за записване: до запълване на свободните места.
- Начин на плащане: аванс в размер на 30 % от пакетната цена за автобусен вариант и 50 % при самолетен вариант  на човек при записване, доплащане до 15 работни дни преди датата на отпътуване.
- В някои от държавите е задължително да се плаща сити такса в хотелите между 1 и 5  Евро на вечер при напускане или настаняване в хотела, тарифата се определя според категоризацията в съответната държава. Таксата се заплаща на рецепция от клиентите или предварително събрана от водача преди настаняване.
- Не обявените хотели в програмите, ще бъдат обявени 7 дни преди отпътуването.
- Всеки има право да ползва до две отстъпки: ранни записвания към съответната програма ако има + 1 от стандартните или 2 от стандартните.
- деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена;
- студенти, пенсионери и за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена;
- записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат => 2% отстъпка от пакетната цена
- Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
- Туроператорът препоръчва на своите клиенти да носният в себе си  от месната валута в съответните градове когато пътуват.
- Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
- Агенцията си запазва правото за промени в последователност на изпълнение на програмата.
- Минималния брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
- Пътуванията се заплащат в български лева или евро/ по курса на БНБ към деня на плащане/.
- Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 20 работни дни преди датата на отпътуване.
- При самолетните програми, когато се ползват полети на ниско тарифни компании (WIZZ air, RYAIAN air) цената на чекирания  багаж или голям салонен багаж може да се каже в деня на резервацията. В някои от програмите има възможност багажа да бъде даден по-рано и изпратен с автобусната група. Туристическата агенция не носи вина или каквато и да е отговорност за загубен, закъснял или откраднат багаж. Информация за условията за багаж може да видите в  WIZZ air и RYAIAN air
- Застраховка "Отмяна на Пътуване" на фирма Групама ЕАД може да намерите информация ТУК. Сумата за застраховка отмяна на пътуване не се възстановява, Общи условия за застраховка "Отмяна на Пътуване"
- Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 7500180000124 / с валидност  от 00:00 часа на  15.03.2018 до 24:00 часа на 14.03.2019 на ”ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ” ЕАД. Адрес: гр.София 1124 бул. Цариградско шосе № 47А,Блок В ет.3(вход от ул. Николай Ракитин) тел. +359 2 915 88 88, За щети: 0700 123 32; е-маил: office@groupama.bg
 

ВАЖНО!!!
Задължителна предварителна резевация на телефон: 02 44 84 95 2; 0879 268 267 и на em-mail:alegravitur@abv.bg Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!


Всички условия на TopOfertite.com

ПРОГРАМА:
 
1-ви ден: Тръгване: от Бургас – Сливен - Хасково - Стара Загора - Пловдив - Пазарджик (срещу доплащане и допълнително препотвърждаване при събрани минимум поне  10 човека); от София в 8.30 ч. от международна автогара „Сердика”. Пътува се през Сърбия, Хърватия. Пристигане вечерта. Нощувка в Хърватия/Словения.
 
2-ри ден: Закуска. Отпътуване за Залцбург. Разходка в Залцбург - Старият град Залцбург (Salzburg), разположен на южния бряг на реката, е истинска барокова фиеста на църкви, площади, паркове и фонтани, излъчващи вълни на обаяние, присъщи на тази Моцартова Мека. Музеите, къщите, площадите, шоколадовите сладкиши и ликьорът са част от гигантската почит на Волфганг. Залцбург е целогодишна туристическа дестинация, така че няма значение кога ще отидете . Нощувка в района на Залцбург (428км.)
 
3-ти ден: Закуска. Отпътуване за езерото Химзее и разглеждане на замъка Херенхимзее - най-разкошния замък, построен от Лудвиг II, красиво извисяващ се на най-големия остров Херен в езерото Химзее. Впечатлява със своя разкош и величие и прекрасните богато украсени паркове и градини. Отпътуване за Мюнхен. Кратка разходка в Мюнхен
с разглеждане на Кметството, намиращо се на Мариенплац, Катедралата. Нощувка в района на Мюнхен. (590км.)
 
4-ти ден: Закуска. Ранно отпътуване за замъка Линдерхоф и посещение (по желание, срещу доплащане 9 евро) на дворец от XIX в., построен от баварския крал Лудвиг II. Архитектурата на сградата и парка са повлияни от Версайския дворец. Фасадата на замъка е в стил рококо, а интериора е смесица от барок и нео-бароково изкуство. Всички стаи са богато украсени със злато, сребро, мрамор, стенописи и майсенски порцелан. Дворецът е заобиколен от градини с множество скулптури и фонтани. Продължаване за замъка Нойшванщайн
(по желание) - най-известния замък на крал Лудвиг II, послужил за емблема на анимационното студио на Уолд Дисни. Основите на замъка се полагат през 1869 г. от Лудвиг II, вдъхновен от сюжетите в оперите на Вагнер, и бива наречен „Замъка на мечтите”. Емблематичен за замъка е образът на лебеда - любима птица на краля, който се среща във всички декорации и вдъхновява Чайковски за създаването на балета „Лебедово езеро”. Отпътуване за Оберау. Нощувка в района на Оберау.(120км.)
 
5-ти ден: Закуска. Отпътуване за остров Майнау - най-живописната немска ботаническа градина и най-посещаваното туристическо място на Боденското езеро с много тропически видове, изумителни тропически пеперуди, безпрепятствено  кацащи  върху посетителите, или реещи се сред екзотичната растителност. Разходка в град Констанц
- красиво градче, разполовено от границата между Германия и Швейцария. Разглеждане на пристанището, Констанцкия залив, Емблемата на града „Империя” - 9-метрова скулптура на Петер Ленк, която държи в ръцете си голите фигури на Кайзер Сигизмунд и Папа Мартин V, Рейнския мост и кулата към Рейнската врата, Мюнстерплац, Старото и Новото кметство, Паметника на родения в Констанц Граф Фердинанд фон Цепелин. Нощувка в района на Цюрих. (280км.)
 
6-ти ден: Закуска. Кратка разходка в Цюрих – градът с 1030 фонтана, културен и интелектуален център с атмосфера на богатство и естетика. Ще видите църквата “Свети Петър” с 8 м. часовник, Женската Катедрала, Катедралата Грьосмюнстер, Кейовете. Отпътуване за Берн Кратка разходка в Берн – малък столичен град с непринудена атмосфера, получил името си от мечката, която е била първият трофей на Берхолтод V. Разходка около 1,5 ч. с разглеждане на Парламента, 6-километровата улица с фонтаните, Часовниковата кула. Продължаване за Люцерн – очарователен град с живописен стар център с рисувани къщи. Разходка около 2.30 ч. с разглеждане на покрития дървен мост, Монумента на лъва,. Отпътуване за Женева
. Нощувка в района на Женева. (294км.)
 
7-ми ден: Закуска : Разходка в международния град Женева, удобно разположен покрай Женевското езеро с цветния часовник, прочутия Женевски фонтан, стария град със статуята на Русо, катедралата “Св. Петър”. Продължаване за Веве. Разходка във Веве със статуята на Чарли Чаплин. Разходка в Монтрьо - Ривиерата на Женевското езеро - със статуята на Фреди Меркюри. Отпътуване за
Милано
Вечерна разходка в Милано - площад Дуомо - сърцето на града с конната статуя на Виктор Емануил II, галерията на Виктор Емануил, грандиозната постройка в готически стил на Миланската Катедрала; знаменитият площад де ла Скала с операта Ла Скала, сградата на общината и паметника на Леонардо да Винчи с неговите ученици. Нощувка до Милано.
 
8-ми ден: Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София късно през нощта.
 
За желаещите да се върнат от Милано със самолет цената е 1100 лв.
 
 

 ТАЗИ ПРОГРАМА Е ПРОДУКТ НА “АЛЕГРА ВИ ТУР”.
 

  • Алегра Ви Тур
  • Адрес гр. София, ул. Георги С. Раковски 132 А, партер,
  • 0879268267; 0895 723 110; 02 44 84 952
  • Понеделник - Петък: 10.00 - 18.00 ч.
  • ALEGRAVITUR@GMAIL.COM
Галерия: