За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Парк хотел Гардения 4*, Банско! Нощувка на база закуски или закуски и вечери + плувен басейн и СПА пакет на цени от 32 лв. на човек
Цена от 32.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 32.00 лв.
Изтекла оферта
32 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 08.04 - 30.06.2019г.
Офертата НЕ важи за всички официални празнични и почивни дни!

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет 
Вариант 1: само със закуска

• икономична двойна стая - 32 лв. на човек
• стандартна двойна стая - 35 лв. на човек
Вариант 2: само със закуска и вечеря
• икономична двойна стая - 46 лв. на човек
• стандартна двойна стая - 49 лв. на човек
*Офертата важи при минимален престой от 2 нощувки!

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване(двама пълноплащащи) и включва:
• 1 нощувка в избраното помещение
• Закуска
• Вечеря при избран такъв вариант
• Уелнес пакетът включва: плувен басейн с шезлонг, сауна и парна баня
• WI-FI, Мини сейф в стаята

Доплащания:
• Първо дете от 0 до 5,99 години с двама възрастни-безплатно
• Второ дете от 0 до 5,99 години - 50% от цената за възрастен
• Деца от 6 до 11,99 години - 70% от цената за възрастен, когато са настанени на редовно и 60% от цената на възрастен на допълнително легло;
• Възрастен, настанен на допълнително легло в двойна стая - 80% от цената за редовно легло;
• Единично настаняване - 80% от цената за двойно настаняване;
• Доплащане за настаняване в стандартна двойна стая с балкон – 10 лв. на ден за цялото помещение
• Доплащане за LUX стая – 30 лв. на дена за цялото помещение
• Доплащане за президентски апартамент  – 50 лв. на дена за цялото помещение
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

**При по - малко от 20 човека изхранването е на сет меню

Анулации:

• Неустойка за анулации извън този срок – размера на първата нощувка;
• При неявяване на гост (No Show), неустойката е в размер на първата нощувка.

 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0889 222 094 (пон. - пет. от 09:30 - 18:00 ч) и на 0883 222 024 (събота и неделя). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!

 

ВАЖНО!!! По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят еднократно минимум 7 дни преди датата на настаняване, при налични свободни места и при предварителна уговорка!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

 

Всички условия на Тopofertite.com

Четиризвездният Парк Хотел Гардения се намира в сърцето на един от най-модерно оборудваните ски курорти в Източна Европа – Банско, разположен в котловината между три планини – Рила, Пирин и Родопите. Хотелът е отворил врати за гостите си през 2006 година. Над проекта и дизайна му са работили най - добрите руски и български специалисти. Великолепната комбинация от камък, дърво в тъмни тонове и мед и неповторимият му стил създават усещане за топлина и уют. В хотела всичко е съобразено с комфортния престой на гостите. Висококвалифицираният персонал ще се погрижи за Вашето удобство и добро настроение.

Хотелът разполага  с 49 двойни стандартни стаи /30 кв.м./, 12 двойни стандартни стаи с балкон /30 кв.м./, 23 двойни икономични стаи /25 кв.м./, 4 луксозни стаи /50 кв.м./ и 1 Президентски апартамент /75 кв.м./; централна климатизация в стаите, безжичен интернет в цялата сграда, лоби бар, механа „Кукери”, елегантен ресторант в италиански стил с лятна тераса, съвременно оборудван СПА център, конферентна зала, ски гардероб, предлагащ последни модели екипировка, външен асансьор с красива гледка към ски пистите, 24/7 Рецепция, 24/7 Охрана. През зимния сезон хотелът осигурява безплатен  транспорт до начална станция на кабинковия лифт на всеки 30 минути.

За удобство на гостите на хотела в стаята има телефон с външна линия, телевизор, климатик, електронен сейф, мини бар с богат асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки  и десерти, интернет връзка. Всяка стая е с вана, а луксозните и апартаментът – с джакузи. Баните са оборудвани със сешоар, телефон, богата хотелска козметика и паник бутон. 

Конферентна зала
Капацитет – 120 места. Оборудвана е с мултимедиен прожектор, екран, флип чарт,  безжичен интернет. Залата е идеалното място за провеждане на конференции, фирмени обучения, семинари и други подобни мероприятия.

Лоби бар
Стилният лоби бар с елегантна камина разполага със 110 места, безжичен интернет и богат асортимент от напитки, предястия,  салати, сандвичи и десерти.

СПА център
СПА център „Gardenia”  е съвременен център за красота и здраве. Тук ще Ви предложат богат избор от процедури с натурални продукти . В СПА центъра се осъществяват масажи и терапии  както за жени, така и за мъже.  Освен релаксиращите процедури, на Ваше разположение се предоставят и солариум, басейн, детски басейн, джакузи и сауна.

Механа „Кукери”
Механа „Кукери”, изградена от дърво, мед и камък, е най-колоритното място в целия комплекс. Механата е на две нива с капацитет 400 места и Ви предлага  автентична българска кухня, бански специалитети, дивечови ястия.  Стилът и сценичният дизайн на механата я превръщат  в идеалното място за организиране на банкети и незабравими сватбени тържества. Там можете да потанцувате, да се насладите на фолклорната програма и отличното обслужване.

Ресторант
Италианският ресторант с лятна тераса предлага на своите гости богата кулинарна палитра. В уютната и приятна атмосфера ще Ви предложат както специалитети от италианската кухня, така и ястия от различни кътчета на света.

Галерия:
Други подобни оферти: