За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Айсберг 4*, Боровец! Нощувка + закуска, обяд, вечеря и басейн на цени от 42.50 лв. на човек
Цена от 42.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 42.50 лв.
Изтекла оферта
20 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 15.06 - 30.09.2019г.

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет
• двойна стая - 42.50 лв.
• апартамент - 156 лв. (цена на помещението за 3ма или 2ма възрастни и 2 деца до 12г.)

Ваучерът важи за Един човек, при двойно настаняване или за цялото помещение и включва:
• Нощувка в избраното помещение
• Закуска и вечеря
• Обяд (сух пакет)
• Ползване на басейн и сауна
• Фитнес
• Курортна такса, застраховка

Доплащания:
• Деца до 2 год. се настаняват Безплатно в стаята на родителите си
• Деца от 2 до 12 год. на доп.легло - 21лв на нощувка в избраното помещение
• Допълнително легло за възрастен - 34лв на нощувка в избраното помещение
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024  Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела в срока на валидност на офертата!

Всички условия на TopOfertite.com

„Айсберг” e нов луксозен хотелски комплекс в сърцето на българския планински курорт Боровец. Той се намира в центъра на курорта на 150м от кабинковия лифт, до единствената църква в района. “Айсберг” е първокласен комплекс апартаменти, работещ целогодишно, притежаващ уникална комбинация от чудесно местоположение, впечатляващ дизайн, луксозно изпълнение и обзавеждане и панорама, която се разкрива на 360 градуса. Изключителното разположение на „Айсберг” от гледна точка на удобен достъп до ски пистите, до София и до Софийското Международно летище, прави комплекса идеално място за ваканция и отдих, а също така и привлекателна възможност за инвестиции.

Комплексът съдържа 104 апартамента от различен тип - студия, 2-стайни, 3-стайни, а за любителите на големите пространства - 4-стаен и голям мезонет на последния етаж. Квадратури от 38м2 за студия, 82м2 за 2-стайни, и 130м2 за 3-стайни апартаменти допълват изобилието от възможности. Сградата е 8 етажна с 1 етаж сутерен.
Облицовката е от камък - италианска травертина, немска мазилка с изолация и финландско печено дърво. Дограмата е германска - петкамерна. Всички апартаменти са завършени с напълно оборудвани бани с вана, както и отделни топломер, електромер и водомер. Подови настилки - плочки и ламинат. Предлага се обзавеждане.

Апарт-хотелът разполага с рецепция, луксозен лоби бар със стъклен под и гледка към басейна, стилен ресторант, билярд, тенис на маса, зала за игри и детски кът. SPA центърът предлага закрит отопляем вътрешен басейн, бар до басейна, сауна, джакузи, масажна зала и фитнес с уреди „TechnoGym”. Гостите на хотела могат да се възползват от ски гардероб, покрит външен паркинг, луксозни общи части от цели гранитни плочи, парапети „Инокс”, централна телефонна система, централно отопление, два асансьора и аварийно вътрешно стълбище.


Модерната дискотека в хотела предлага неограничени възможности за забавление и е център на нощния живот в курорта.

  • Хотел Айсберг 4*
  • Адрес Хотел Айсберг 4*, Боровец
  • 0883 222 024
  • Пон - петък 9:00 - 18:30 ч.; Събота 9:30 - 14:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: