За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
5-дневна екскурзия до Черна гора и Дубровник + 4 нощувки със закуски, вечери, транспорт, посещение на Будва, град Бар и бонус - фотопауза при Свети Стефан на цени от 300 лв.
Цена от 30.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 270.00 лв.
Изтекла оферта
13 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 22.05.2019г.

Ваучерът важи за: 5-дневна екскурзия до Черна гора и Дубровник 
  - 01.05 - 05.05 за 300 лв.
Стойност на ваучера: 30 лв. Доплащане в агенцията: 270 лв.
  - 22.05 - 26.05 за 320 лв.
Стойност на ваучера: 32 лв. Доплащане в агенцията: 288 лв.

Цената включва:
- Транспорт с лицензиран туристически автобус; 
- 4 нощувки със  закуски и вечери в хотел 2/3* - в района на Будва;
- Посещение на Будва с възможност за шопинг; 
- Посещение на град Бар; 
- Бонус – Фотопауза при Свети Стефан; 
- Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 2000 евро ;
 - Водач от фирмата през целия престой;

Цената не включва
- Екскурзия до град Тиват, Котор и Пераст – 15 евро; 
- Целодневна екскурзия до Дубровник – 30 евро; 
- Посещение на остров Локрум с корабче и входна такса – 15 евро /при минимум 30 записани туристи – няма отстъпка за деца от цената/; 
- Курортна такса – 1,50 евро на ден / задължително доплащане/;
- Входни такси на посещаваните обекти; 
- Разходи от личен характер; 
- Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 40 лева на човек; 
- По желание -  застраховка "Отмяна на пътуване". 
 

ВАЖНО!!! Задължителна предварителна резервация на телефон: 0887 689 967  или на имейл  info@danna-holidays.bg

ВАЖНО!!! Допълнителните екскурзии се заплащат предварително в офиса на агенцията или по банков път - до 7 дни преди датата на отпътуване.Медицинската застраховка при пътуване в чужбина е задължителна и ако тя не е сключена в офис на Данна Холидейз, клиентите трябва да представят копие от полицата на валидна медицинска застраховка до 7 дни преди отпътуване.

Всички условия на Topofertite.com

Магията на Адриатика
Подарете си една незабравима екскурзия през април и май до Черна гора и Дубровник 

Програма на екскурзията:
1 ДЕН
 Отпътуване в 05.00 от площад Руски паметник по маршрут София – Македония – Косово – Албания – Черна гора / основно магистрални пътища/.  Пристигане в Черна гора вечерта. По пътя кратък престой и разходка в град Бар -  един от курортните градове на Черна Гора.  Изкачване с автобуса до Стария Град, разположен в подножието на планина Румия, с добре запазена крепост от времето на венецианците, живопистни сокаци, шарени дюкянчета и къщи. В стария град мирно съжителстват джамии от 17 век с християнските храмове. От крепостните стени обграждали някога града се открива невероятна гледка към върховете, маслиновите насаждения и тюркоазено синьото море. В покрайнините му се намира най-старата маслинова плантация в света с дървета над 2000 години. 
Настаняване в хотел 2/3* в района на Будва. Вечеря. Нощувка.  
2 ДЕН 
Закуска. Свободно време за почивка или по желание /срещу заплащане/ Целодневна екскурзия до средновековния бисер Котор, елегантния курорт Тиват и старинното градче Пераст. Тиват е крайбрежен град в югозападната част на Черна гора, разположен в залива Бока Которска. Името му датира от трети век пр. Хр.Според повечето източници, то идва от старата илирийска кралица Теута, която е имала лятна резиденция в района. Бързото развитие на Тиват започва през 19 век, когато за нуждите на австрийската империя се построява военноморски арсенал. В наши дни новият собственик на базата я превръща в луксозна марина за големи яхти, около която израстват модерни хотели и луксозни заведения Отпътуване за Пераст - най-красивото малко градче в Которския залив. Пераст е град с традиции, в който се чувства силно венецианско влияние. До него се намират два малки острова: Свети Георги и Госпа от Шкрпела (Богородица на Скалата). Госпа от Шкрпела представлява интерес с това, че е единственият изкуствено създаден остров в Адриатика. През 1452 г. на него е построена църквата на скала, върху която двама моряци от Пераст открили рисунка на Света Богородица. Свободно време за разходка и посещение на множеството приятни, малки кафенета и ресторантчета, които сервират предимно морски деликатеси по специфични местни рецепти, поляти с Никшичко пиво и вино „Црногорски Вранац“. По желание – разходка с лодка до острова Богородица на Скалата. Отпътуване за Котор -Красотата на Котор е толкова неописуемо пленителна, че неслучайно го наричат невестата на Адриатика. Града се намира в най-уединената част на залива Котор , на югоизточния бряг на Адриатическо море.Сгушен е в тясното плато в подножието на варовиковия планински масив Ловчен, издигащ се на югоизток от града, на северозапад той е заобикален от планинските масиви Орйен, Радостак и Добростица. Заради автентичния средновековен облик на Стария си град, през 1979 г. Котор е включен в списъка на ЮНЕСКО. Туристическа програма: Пешеходна обиколка на стария град - църквата “Св. Николай Чудотворец”, църквата “Св. Лука”, “Св. Мария”, Католическата катедрала “Свети Трифон”, Часовниковата кула. Свободно време в Котор. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН
 Закуска. Свободно време за почивка или по желание /срещу заплащане/ - Целодневна екскурзия до Дубровник /Хърватска/. Пътуването ще направим по Ядранската магистрала, покрай Тиват и през Бока Которска, наричан най-южният фиорд в Европа. Пресичане на залива с ферибот при Лепетане-Каменари. Отпътуване за Дубровник – красивата перла на Адриатика. Дубровник представлява уникална симбиоза от различни архитектурни стилове - романски, готически, ренесансов, бароков. Стръмните тесни улички обхващат като мрежа целия град и водят към старите крепостни стени и прекрасните сини води на Адриатика. Тук се преплитат две култури – византийска и венецианска, и две стихии – славянска и латинска. Туристическа програма с екскурзовод на български език. Програмата включва посещение на най-интересните забележителности в града: Градските стени, улица Страдун-прочутата пешеходна улица на града, църквата Св. Спас –известна като църквата на Спасителя и Княжевският двор с църквата Св. Влах-покровителят на града, двата фонтана на Онуфри, Францисканския манастир с най-старата аптека в Европа, Доминиканският манастир с най-богатия запазен книжев архив, Дворецът Спонза, където се е помещавало първото училище на града, паметниците на Орландо и Иван Гундулич, Старата градска часовникова кула, Дубровнишката катедрала. /Входните такси на обектите не са включени в цената и се заплащат от туристи на място по желание/. По желание- посещение на остров Локрум-природен резерват, създаден с цел запазване на намерените там екзотични растения. Първите обитатели на острова са бенедиктинците, които основават тук манастир през 1023 год. През 1859 год. ерцхерцог Максимилиян Хабсбург построява дворец и реновира обителта, която по-късно се превръща в Природонаучен музей. Особено красиви гледки над целия остров може да видите от френската крепост, 1808 год., построена на най-високата точка на острова под формата на звезда. Връщане в Черна гора в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН Закуска. Свободно време или  полудневна пешеходна обиколка на стария град Будва - едно от най-старите запазени селища в Европа: Средновековната крепостна стена, Цитаделата, църквата Света Троица, църквата Свети Иван (VII в.). Свободно време за шопинг и разходка. Връщане в хотела. Вечеря. 

5 ДЕН Закуска. Отпътуване за България. По пътя кратка спирка за фотопауза при остров Свети Стефан – най-луксозният курорт в Черна гора.  Архитектурата на острова е напълно запазена, а в луксозните му хотели отсядат знаменити личности и холивудски звезди.  Пристигане на площад Руски паметник късно вечерта.
 

  • Данна Холидейз ЕООД гр. София
  • Адрес бул. Патриарх Евтимий 29
  • 0887 689 967
  • От понеделник до петък от 10:00 - 18:00
  • INFO@DANNA-HOLIDAYS.BG
  • http://danna-holidays.bg/
Галерия:
  • Данна Холидейз ЕООД гр. Пловдив
  • Адрес 2гр. Пловдив ул. Капитан Райчо 56, ТЦ Гранд, ет.3, офис 3-13
  • 0899844209
  • От понеделник до петък от 10:00 - 18:00
  • INFO@DANNA-HOLIDAYS.BG
  • http://danna-holidays.bg/
Галерия: