За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Парк хотел Олимп 4*, Велинград! Нощувка на база закуски или закуски и вечери + вътрешен басейн, джакузи и СПА пакет на цени от 62 лв на човек
Цена от 62.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 62.00 лв.
Изтекла оферта
42 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 30.06.2019г. за дните петък и събота
*Офертата НЕ важи за всички официални празнични и почивни дни!

Ваучерът важи за: 1-дневен уикенд (петък - събота) пакет:
Вариант 1: при престой от 2 нощувки
само със закуски
  - двойна икономична стая за 62 лв.
  - двойна стандартна стая за 67 лв.
  - студио за 77 лв.
  - студио с вана за 82 лв.
със закуски и вечери
  - двойна икономична стая за 74 лв.
  - двойна стандартна стая за 79 лв.
  - студио за 89 лв.
  - студио с вана за 94 лв.

Вариант 2: при престой от 1 нощувка
само със закуски
  - двойна икономична стая за 67,50 лв.
  - двойна стандартна стая за 72,50 лв.
  - студио за 82,50 лв.
  - студио с вана за 87,50 лв.
със закуски и вечери
  - двойна икономична стая за 84 лв.
  - двойна стандартна стая за 89 лв.
  - студио за 99 лв.
  - студио с вана за 104 лв.
 

Ваучерът е за Eдин човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва
• 1 или 2 нощувки в избраното помещение зависимост от избрания пакет
• Закуска или закуска и вечеря зависимост от избрания пакет (закуските са на блок маса, а вечерите на сет меню)
СПА пакета включва: вътрешен минерален басейн (32 градуса) с гейзер и джетове за масаж на гърба, открит минерален басейн(сезонен), Римска баня, Инфрачервена кабина, Тепидариум с арома лампа от хималайска сол, Класическа сауна, Фитнес, Контрастен хидромасажен душ
• Безплатен Wi-Fi
• Паркинг, курортна такса и застраховка
• Детски кът;

Доплащания:
• Дете до 5.99 г.- Безплатно при копие от акт за раждане, удостоверяващ възрастта му
• Дете над 6 г. до 11,99г. - 20 лв. на ден на доп. легло на база нощувка и закуска
Деца над 12г. или 3-ти възрастен - 30 лв. на ден на база нощувка със закуска;
Всички доплащания се извършват на място в хотела!

В икономичните стаи няма възможност за настаняване на деца!

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0878 660 666. Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

 

Задължително е да представите разпечатани ваучери при настаняването си в хотела!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.

Всички условия на ТopOfertite.com



Максимален капацитет на помещенията
:

• Стандартна двойна стая - 2 възрастни
• Студио - 2 възрастни + 2 деца или 3 възрастни

Парк хотел Олимп 4* разполага с: 18 самостоятелни стаи, 13 двойни стаи, 31 студиа, 8 студиа с вана, 1 фамилен апартамент, 1 фамилен апартамент лукс с джакузи, 1 едноспален апартамент и 1 президентски мезонет с джакузи.
Студиата представляват обща стая хол и спалня, без врата (с възможност за разделяне на матраците). Всяко от тях е оборудвано с индивидуален климатик, мини бар, телефон, кабелна ТВ, LCD телевизор, безжичен интернет и тераса с масичка и столчета. Баните в студиата са с душ-кабина.

 

В Парк хотел Олимп можете да ползвате:
• Лоби бар :  Уютният ни Лоби бар е идеалното място за пълноценен отдих на чаша кафе или изискано питие. Тук можете да опитате домашно приготвената от нас Медена торта „Олимп” и куп други сладки изкушения.
Насладете се на чистия въздух и красивата панорамна гледка, разкриваща се от Лятната тераса на лоби бара. 
• Нощен бар
• Класически ресторант:  Ресторант „Олимп’’ разполага с 120 места. За нашия Главен готвач ще бъде удоволствие да приготви за Вас, както традиционни местни ястия, така и блюда от европейската и световна кухня.Предлагаме също разнообразни диетични и вегетариански ястия. Във всички празнични дни, за доброто Ви настроение се грижат гостуващи фолклорни и вариететни програми.
• Таверна Олимп: Потопете се в автентичната  атмосфера на механа  „Олимп”. Усетете Българския дух, похапвайки сочни меса на жар, пълнено агне, чеверме, Велинградска капама, ръчно точени баници и много други кулинарани шедъоври. Оркестър ще изпълни Вашите музикални желания. Капацитет 80 места.
• СПА и Уелнес:  Спа център “Олимп” разполага със сектор водолечение, който е снабден с модерни хидро аеро вани, които според нуждите на клиентите се настройват да работят с въздух, вода или и двете, в следствие се получава невероятен подводен масаж с минерална вода и някое от лечебните масла, за постигане на пълен ефект.
Спа център “Олимп” разполага с висококвалифицирани специалисти които се грижат за здравето на гостите на комплекса. На ваше разположение са: рехабилитатор, кинезитерапевт, козметички и масажисти. 
Процедури се назначават след консултация с определения специалист, и се подготвя индивидуална програма според нуждите на клиента. 
• Минерален Басейн с джакузи - Парк  хотел “Олимп”, черпи минералните си води от кв. Чепино, там водата е радонова, слабо минерализирана, с температура 42°С. Минералната вода е подходяща за заболявания на опорно двигателния апарат, ставни и мускулни заболявания, заболявания на периферната нервна система както и за цялостна релаксация на преуморени, подложени на силен стрес хора.
Поради слабата си минерализация и умерената си температура /33 градуса/ водата е приложима дори и за деца и възрастни хора. 
Посещението на басейна става задължително с гумени чехли(джапанки),не се осигуряват от хотела!
Не предлагаме детски халати,моля да подсигурите такива за Вашите деца!
195 кв.м. с уникална бъбрековидна форма в Гръцки стил. Дълбочина – от 90 см до 1.60 см. 
• Тепидариум – топло помещение с подово отопление и подгреваеми седалки, облицовани с камък. Температурата е около 30 °С. Ползването се препоръчва при оздравителните процеси при настинки и за укрепване на имунната система. Води до ускоряване на метаболизма и до изгаряне на излишните мазнини.
• Римска баня – Характеризира се с висока влажност на въздуха – 95% и по-ниска температура от сауната около 40°- 42° с, което създава идеални условия за детоксикация, освежаване на кожата, повишаване на имунитета и профилактика на респираторни заболявания. Банята е видимо замъглена от нежна пара, която действа отпускащо и прочиства тялото от вредните вещества
• Инфраред кабина – сауна – Инфраред сауната (инфрачервена кабина) се затопля с инфрачервени лъчи. Действа на принципа на нагревките. Инфрачервената топлина е форма на излъчване на енергията в пространството. Умерената топлина прониква през кожата в цялото тяло, като генерира незабавно отстраняването на умората и стреса, стимулира здравословното изпотяване на тялото, при което организмът се освобождава от вредните отрови, токсини, метали (особено цинк, олово, никел, кадмий и др). От клетките се изхвърля и натрупания холестерол. Процедурата е по-щадяща и се предпочита при сърдечно болни.
• Контрастен хидромасажен душ – Редуването на топла и студена вода във вид на струя, оказва стимулиращо действие върху периферната нервна система, помага за укрепване на сърдечно-съдовата система, а също така повдига тонуса на организма.
• Зона за Релакс 
• За Децата: Вътрешен и външен детски кът, детско меню в ресторанта, организация на детски рождени дни и партита.
• Фитнес

  • СПА хотел ОЛИМП ****
  • Адрес Велинград, ул. Цар Самуил 1А
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 20:00ч.; Събота и неделя 09:30 до 19:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: