За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
3-дневна екскурзия до Първенеца на Сува планина и връх Миджур + 2 нощувки уютна хижа, закуска, вечеря, професионален планински водач и транспорт за 185 лв
Цена от 18.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 166.50 лв.
Изтекла оферта
10 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 17 - 19.05.2019г.

Ваучерът важи за: 3-дневна екскурзия до Първенеца на Сува планина и връх Миджур за 185 лв.
Стойност на ваучера: 18,50 лв. Доплащане в агенцията: 166,50 лв.


Цената включва:
- Транспорт от и до гр. София; 
- Магистрални такси;
- Паркинг такси;
- Две нощувки в планинарски дом /хижа/.
- Една вечеря;
- Една закуска;
- Професионален планински водач и представител на Еволюшън;
- Планинска застраховка  

Цената не включва:
- Лични разходи; 
- Храни и напитки по време на пътуването; 
- Непредвидени разходи при форсмажорни обстоятелства. 
 

Важно: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0896 726 701 Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на Тopofertite.com

Програма:
1 ден: Ще тръгнем от паркинга пред стадион „Васил Левски“ в 07:00 часа, с микробус / мини ван / по направление София – Калотина – Пирот – Нишка баня. След около 2 часа ще направим почивка за разходка, кафе и вкусна традиционна сръбска храна в малкия курорт Нижка баня. Наслаждавайки се на гледките по тесния и живописен планински път , неусетно достигаме до планинарския дом където се настаняваме. Стягаме раниците с малко храна и вода и се отправяме към връх Трем, първенеца на Сува/суха / планина. Ще повървим около 3 часа, и ако времето ни позволи и Планината ни допусне, ще направим снимки и ще хапнем преди да тръгнем по обратния път надолу. Предстои една приятна вечер в уютния планинарски дом...
2 ден:  Днес ще станем към 8:00 ч. , ще закусим /собствена храна/ , оправяме багажа и потегляме към НИШ
В центъра на града ще имаме около час свободно време за разходка, кафе и храна в старинния град. Отново сме на път и след около два часа пристигаме в курорт Стара планина. Настаняваме се в планинарски дом.  Похапваме и след обяд тръгваме с малки раници на разходка в  района . Днес ще изкачим скалния феномен Бабин зуб / Бабин зъб/. Прибираме се за заслужена почивка в хижата в която има всички удобства. Вечерята е включена в цената .
3 ден:  Днес времето за закуска отново е 8:00 ч. , но закуската е вклчена в цената. 
След час тръгваме с няколко сандвича и вода към най – високия връх на Сърбия - Миджур. Той се намира на самата границата с България и от него при ясно време се открива неповторима гледка. Изкачваме го за около три часа, на върха оставаме правим снимки, хапваме и тръгваме обратно. Слизаме за два часа до планинарския дом. Качваме се на буса и тръгваме в посока Пирот, като по път спираме да разгледаме Темски манастир. Следваща спирка гр. Пирот, имаме един час за разходка, кафе и плескавици. Потегляме към София и около 19:00  -  20:00 часа пристигаме на паркинга пред стадион „ Васил Левски“.

Трудност: динамичен маршрут  
Денивелация: до +1356/-1356 м. 
Дължина на пътеката: до 7 км.
Продължителност: 5:00 ч./ 4:00 ч./ 5:00 ч.
Дата: 17 - 19.05.2019г. 

  • ЕВОЛЮШЪН ТРАВЕЛ ЕООД
  • Адрес София: бул. Владимир Вазов 6
  • 0896726701
  • Работно време: от 09:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EVOLUTIONTRAVEL.BG
Галерия: