За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Аспен Ризорт, Банско през Лятото! 1, 2 или 3 нощувки + закуска, вечеря, вътрешен отопляем басейн, сауна парк и Уелнес пакет на цени от 46 лв на човек и дете до 12г. Безплатно
Цена от 46.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 46.00 лв.
Изтекла оферта
19 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: 05.03 - 31.05.2019г.
*Офертата НЕ важи за всички официални празнични и почивни дни!

Ваучерът важи за:
Вариант 1: 1-дневен пакет за 46 лв
Вариант 2: 2-дневен пакет за 91 лв
Вариант 3: 3-дневен пакет за 135 лв

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване(двама пълноплащащи) и включва:
• Съответния брой нощувки в студио
• Съответния брой закуски и вечери на блок маса 
• Уелнес пакета включва: закрит отопляем басейн 30С и джакузи, Сауна парк - 2 вида сауни, парна баня, релакс зона; фитнес
• Wi-Fi около рецепция и лоби бар
• Външен паркинг
• Туристически данък, застраховка и ДДС
 
Доплащания:
• Дете до 11,99 г на допълнително легло в апартамент/студио с двама пълноплащащи се настанява и изхранва Безплатно
• Второ дете от 6-11,99 на допълнително легло –  50% от цената на редовно легло
• Възрастен на допълнително легло в апартамент - 70% от пакетната цена
Всички доплащания се извършват на място в хотела!
 
ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0889 222 094 (пон. - пет. от 09:30 - 18:00 ч) и на 0883 222 024 (събота и неделя). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.
 
Всички условия на ТopОfertite.com

Аспен Голф разполага с отопляем вътрешен басейн (30 - 32 0 С) с джакузи, както и с външен басейн за летните месеци. Модерно обзаведен Ресторант с градина (120 места) и Лоби бар (60 места) са на разположение на гостите на комплекса. За най-малките гости има детски кът с аниматор и детска площадка в красивите Аспен градини.

Всички гости на комплекса ползват безплатно фитнес център, Уелнес център с финландска сауна, сауна, парна баня и релакс зона, ски гардероб. Платените услуги включват различни видове масажи, тонизиращи и оздравителни процедури, солариум, пране, химическо чистене. 24-часова рецепция, безплатен Wi-Fi във фоайето, безплатен открит паркинг и платен закрит гараж са на разположение на гостите. Осигуряваме безплатен транспрот от хотела до ски пистите в Банско и обратно през зимните месеци, извършваме транстрансфери от и до летище София.

  • Хотел Аспен Ризорт
  • Адрес Разлог, Бетоловото, Църнаково (на 10 км от гр. Банско)
  • 0883 222 024
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 17:00 ч.; Събота и неделя - почивни дни
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: