За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Великден в Theo Bungalows Asteri Hotel 3*, Криопиги на Касандра, Халкидики! 3 или 5 нощувки + Welcome пакет, басейн, шезлонг и чадър с доплащане за Великденски обяд и вечеря на цени от 159 лв. на човек
Цена от 159.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 159.00 лв.
Изтекла оферта
21 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 24.04 - 03.05.2019г. зависимост от периода

Ваучерът важи за:
Вариант 1: 3-дневен пакет за 159 лв.  (26 - 29.04 или 27 - 30.04)
Вариант 2: 5-дневен пакет + Подарък:Морска вечеря за 239 лв. (24.04 - 03.05)


Ваучерът е за Един човек, при максимална заетост на редовните легла и включва:
• 3 или 5 нощувки в двойни стаи и фамилни стаи с капацитет до 3 човека и възможност за допълнително легло
• Басейн
• Шезлонги
• Чадъри
• Безжичен интернет и сателитна телевизия
• Безплатен паркинг и сейф за ценности
• Ваучер за отстъпка 5% от следваща Ваша резервация за някой от хотелите на Хотелска верига Asteri Hotels валиден до края на 2019г.

Доплащания:
• Задължително доплащане за Великденски обяд и Вечеря - 25 евро на възрастен и 15 евро на дете
• Деца до 5,99г. - Безплатни
• Дете от 6 до 11,99г. - 49 лв. за 3 нощувки; 69 лв. за 5 нощувки
• Дете над 12г. или допълнителен възрастен - 109 лв. за 3 нощувки; 159 лв. за 5 нощувки

Допълнителни услуги срещу заплащане:
• Медицинска застраховка/Помощ при пътуване/ 1.10лв на човек при покритие 10000 евро
• Застраховка отмяна на пътуване 1,5% от общата цена на настаняване за апартамент.

Условия по офертата:
• Офертата и хотелското настаняване не включва транспорт 
• Приемат се домашни любимци до 5кг. С предварителна заявка.
• Всички евентуални допълнителни плащания, за услуги и допълнителни услуги се извършват в Евро на място

ВАЖНО!!!
Необходимо е предварително да проверите свободните места за желаните дати на тел.: 0883 222 024

За потвърждение на резервацията трябва да изпратите на е-mail: reservations@topofertite.com следната информация: две имена, тел. за връзка, дата на пристигане, дата на напускане, код и парола на закупените ваучери.

Задължително е да представите разпечатан ваучер при настаняването си!!!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopОfertite.com

Theo Bungalows 3* част от хотелска верига Asteri Hotels е прекрасен традиционен гръцки семеен хотел, заобиколен от борови дървета и храсти от олеандър, едно малко райско кътче на полуостров Касандра в Криопиги на Халкидики. Хотела е сред прекрасна и традиционна за Гърция природа сред невероятна тишина, която се нарушава само от птичата песен на цикадите и  отваря врати през 1990г. и от тогава на няколко пъти и ремонтиран и  реконструиран. Като един от първите хотели на Халкидики, повече от 30 години собствениците на Theo Bungalows предоставят на своите гости от цял свят всички предимства на традиционното гръцко гостоприемство и най-добрите спомени от слънчева Гърция. Хотела е построен и декориран в типичния бял гръцки стил повече познат от красивия Санторини и радва гостите си с разнообразие от палми, гръцки средиземноморски храсти, цветя и зеленина.
Едно от основните предимства на хотел Theo Bungalows е превъзходното му местоположение. Хотелът се намира на 90 км. от северната столица на Гърция, Солун и е само на 500 метра от тюркоазените води на Егейско море и залива Торонеос и 500 m. от центъра на традиционното село Криопиги. Селото е малко парче от рая с магазини за сувенири и малки таверни, които предлагат шедьоврите на гръцката кухня. Тук в Касандра, ще намерите различни кафенета, ресторанти, традиционни таверни, плажни барове и магазини. По-младото поколение може да се наслади на истински гръцки нощен живот, посещавайки най-известните клубове в Северна Гърция, разположени в Калитея, който е само на 5 км. от Криопиги.
Нашия Главен готвач, ще Ви изненада приятно с въображението си и креативния начин на готвене и представяне на гръцката кухня и на неустоими средиземноморски и европейски специалитети. В хотела предлагаме богати закуска и вечеря на блок маса с присъствието на най-популярните гръцки продукти и специалитети.
Всичките 45 стаи на хотела са оборудвани със сателитна телевизия, климатик и мини хладилник. Стаите имат или балкони с изглед или тераси. Басейнът може да предостави на нашите гости релаксиращо време на слънце заедно с напитки и традиционни вкусотии от бара край нашия лазурен басейн заобиколен от борови дървета.
Хотела разполага с открит плувен басейн с шезлонги и чадъри около него, безплатни паркинг, сателитна телевизия, безжичен интернет, сейфове за ценности. За приятния престой в хотела се грижи нашия професионален и гостоприемен екип грижещ се персонално за гостите и всеки детайл на почивката Ви. Хотела има всекидневно камериерско почистване и за Ваш комфорт сме заредили маркова гръцка козметика.
 

Други подобни оферти: