За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Комплекс Sandy Cove, Созопол! Нощувка в уютен едноспален апартамент на 150 м от морето + паркинг, басейн и барбекю на цени от 66 лв. за цялото помещение
Цена от 66.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 66.00 лв.
Изтекла оферта
23 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 01.06 - 30.09.2019г.

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет
Вариант 1: 01.06 - 30.06 или 01.09 - 30.09 за 66 лв.
Вариант 2: 01.07 - 31.08 за 88 лв. 

Ваучерът е за цялото помещение и включва:
• 1 нощувка в едноспален апартамент с тераса
• Басейн
• Охраняем паркинг
• Барбекю
*Апартамента се състои от спалня, хол, оборудван кухненски бокс и е след основен ремонт!

 

ВАЖНО!!! Необходимо е предваритело да проверите за свободни места на телефон 0883 222 024. След закупуване на ваучер трябва да потвърдите резервацията си по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com.
Представете ваучерите разпечатани при настаняване!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!

 

Всички условия на ТopОfertite.com

"Санди Коув" / Sandy Cove е модерен ваканционен комплекс, разположен на красивия полуостров Буджака в гр. Созопол само на 150 м. от живописния морски бряг и на около 1 км. от красивия пясъчен плаж Харманите. Комплексът се намира само на 2 км. от центъра на гр. Созопол и на около 25 минути път с кола от гр. Бургас.

Комплексът се състои от луксозно обзаведени едноспални, двуспални, триспални апартаменти, предлагащи неповторим уют и комфорт и чудесни гледки към морето и гр. Созопол.

Апартаментите се предлагат напълно обзаведени, във всяка стая има монтиран климатик. Апартаментите с 3 спални имат прекрасна покривна тераса, с невероятна гледка към морето.
Апартамента

двустаен апартамент в к-с Санди Коув (Sandy Cove), разположен в район с отлично съчетание на море и планина – гр. Созопол. Живописният плаж Хармани се намира на около 15 мин пеша, наблизо има магазин и кафе.

Разпределението на апартамента включва антре, дневна с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалетна и веранда. Предлага се обзаведен и оборудван с ел. уреди.

Комплексът предлага удобства като: басейн, охрана, паркинг, зелени площи и

Комплексът разполага с външен открит басейн с безплатни шезлонги и чадъри около басейна. В допълнение има детска площадка и паркинг.

Град Созопол е разположен на живописен полуостров в южната част на Бургаския залив, на около 35 км от Бургас. Градът е с население около 5000 души. Той е един от най-старите градове по българското Черноморие и един от най-популярните морски курорти в страната. Красивият Стар град и романтичната му атмосфера привличат много туристи от цял свят.
Археологическите проучвания доказват повече от 7 хилядолетия културна традиция. Първите селища в Созополския залив възникват в епохата на неолита в края на 6-ото хилядолетие пр.Хр. В 610 г. пр.Хр. преселници от малоазийския град Милет основават на Созополския полуостров град-държава, наречена Аполония. След приемането на християнството за официална религия градът е наречен Созополис, в съответствие с новите християнски догми. За първи път градът влиза в границите на България, когато е превзет от войските на хан Крум през 812 г. Средновековният Созопол е епископски център с повече от 20 църкви и 5 манастира. От средновековната архитектура до днес са запазени руините на манастирския комплекс на остров Св. Иван – X - XVII век, базиликата в центъра на Стария град и част от манастира „Св. Апостоли” на нос Скамний в североизточната част на Стария град. С Постановление на Министерския съвет № 320 от 7 септември 1974 г. Старият град на Созопол е обявен за музей. Около 180 жилищни сгради от средата на XVIII и началото на XIX в. оформят облика на резервата. Къщите в Стария град са изградени от камък и дърво и принадлежат към т.н. черноморски архитектурен тип къщи. Сред по-известните са: Къща на Мариета Стефанова, Къща на Креаноолу, Къща на Тодор Загоров, Къща на Куртиди, Къща на Димитри Ласкаридис и други.
За туристите интересни обекти за посещение са Археологическият музей и Художествената галерия. През 2010 г. при археологически разкопки на близкия остров Св. Иван бяха открити мощите на св. Йоан Кръстител. Днес ценната реликва се пази в храм „Св. св. Кирил и Методий” в града и привлича поклонници от цял свят. Старинният Созопол с мощите на Йоан Кръстител бе победителят в класацията "Чудесата на България" през 2011 г.
Едни от най-големите събития в Созопол са Празниците на изкуствата Аполония (1 – 10 септември) и посрещането на Джулая (30 юни – 1 юли).
В Созопол има два плажа – централен и Харманите, а недалеч са плажовете на къмпингите „Златна рибка” и „Каваците”. Градът се дели на стара и нова част. Старият град е предпочитан за романтични разходки заради калдъръмените си улички и старите къщи. В новата част на града са концентрирани много хотели и заведения за хранене и забавления.
В непосредствена близост до града са и няколко къмпинга: „Градина”, „Златна рибка”, „Каваци”, „Веселие“ и „Смокиня”.
Ресторантите предлагат характерна черноморска българска кухня и разнообразни специалитети.
По плажовете може да се практикуват различни видове морски спортове – каране на джет, сърф, плажен волейбол, разходка с лодка, риболов.
Недалеч на юг се намира и резерват Ропотамо, обхващащ устието на едноименната река. Там се предлагат разходки с лодка по реката и наблюдение на интересни видове птици и растения. 

Други подобни оферти: