За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Семеен хотел Алегра 3*, Велинград! 3 нощувки + закуски, вечери, 3 СПА процедури, вътрешен минерален басейн, джакузи и Зона за релакс за 186 лв. на човек
Цена от 186.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
219.50 лв.
Отстъпка
15%
Спестявате
33.50 лв.
Изтекла оферта
29 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: 06.01 - 31.05.2019г. за дните от неделя до четвъртък
*Офертата НЕ важи за официални празнични и почивни дни!

Ваучерът важи за: 3-дневен делничен пакет за 186 лв.

Ваучерът е за Един човек, при максимална заетост на редовните легла и включва:
• 3 нощувки в двойна стая или студио при максимална заетост на редовните легла
• 3 закуски на сет меню  с четири варианта по-избор;
• 3 вечери на сет меняю с четири варианта по-избор;
• 3 спа процедури за престоя на човек
  *1бр.ЧАСТИЧЕН МАСАЖ /гръб /- 20 мин.
  * 1бр. ПРОЦЕДУРА   ЙОННА  ДЕТОКСИКАЦИЯ - 30мин.  / пречистване на токсините от организма, повишаване на тонуса, стимулиране на имунната система, подобряване на метаболизма и други благоприятни действия върху целия организъм/.
  *1 бр. КОМПРЕС  С   ПОМОРИЙСКА  ЛУГА     20мин. 
Зоната за релакс включва: ползване на вътрешен и външен минерален басейн, джакузи, сауна, парна баня, релакс зона, топли лежанки, шезлонги
• Бонус: Специален подарък – 10% отстъпка от всички масажи и терапии в СПА центъра на хотел „Алегра“.
• Интернет и паркинг
• Туристическа такса, застраховка и ДДС

Доплащания:
• Деца до 5.99 г. - безплатно с включена закуска;
• Деца от 6 до 11.99 г. на допълнително легло - 15 лв. на ден с включена закуска или 25 лв. на ден с включени закуска и вечеря
• Деца над 12 г. или 3-ти възрастен - закупува цял ваучер
• При настаяняване в апартамент - 30 лв. на помещение на ден
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията на хотела!

 

ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване по телефона: 0883 222 024. Запитването за свободни места НЕ е резервация! След закупуване на ваучерите трябва да направите и потвърдите резервацията си по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com, като представите данните от вашия ваучер - код и парола!

Представете ваучерите си разпечатани при настаняване.

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на topofertite.com

Семеен хотел „Алегра” е хотел, разположен в подножието на китната велинградска гора. В близост до центъра – около 1км. пеша, имате възможност да се насладите на топлината и уюта и да избягате от шума на градските условия. 
Хотелът разполага с 8 двойни стаи, 15 помещения тип студио, 5 двустайни апартамента и 2 тристайни. Всички помещения са оборудвани с цифрова телевизия, безжичен интернет, мини бар. Всеки гост може да отпочине в уютната обстановка на Лоби бар и да отседне в Класически ресторант с 80 места, предлагащ традиционни ястия.  

Зоната за релакс  в семеен хотел  „Алегра” завладява с  неповторимата си атмосфера и е идеално място за релакс и бягство от грижите. На разположение на гостите са - вътрешен басейн, външно и вътрешно джакузи. шезлонги, сауна, парна баня, релакс зала. С богата гама от масажи и терапии в уютна обстановка, нашият екип от професионалисти ще Ви накара да се отпуснете и да забравите за грижите. 

Велинград е град в Южна България, в Област Пазарджик и е втори по големина в областта. Градът има планински климат с прохладно лято и мека зима. Велинград е един от най-безоблачните градове в България. В града са съсредоточени едни от най-богатите хидротермални находища. Минералните извори са най-голямото богатство на градчето. Те са около 80 на брой и са познати и използвани още от дълбока древност. Коронован с титлата „СПА столица на Балканите“, градът предлага условия за почивка и лечение на своите посетители. Изградени са балнеосанаториуми за рехабилитация и заболявания, както и множество хотели. Един от тях е семеен хотел „Алегра“. 

  • Семеен хотел Алегра 3*
  • Адрес Велинград, ул. Свети Наум № 1
  • 0883 222 024
  • Пон - петък 9:00 - 17:00ч.; Събота и неделя - почивни дни
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: