Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
Почувствай Будапеща! 6-дневна екскурзия с автобус + 4 нощувки и изготвяне на индивидуална програма за 289 лв.
Цена от 28.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 260.10 лв.
Изтекла оферта
12 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 27.05-01.06.2019; 17.06-22.06.2019; 16.09-21.09.2019г.

Ваучерът важи за: 6-дневна екскурзия до Будапеща за 289 лв.
Стойност на ваучера: 28,90 лв. Доплащане в агенцията: 260,10 лв.

Цената включва:
-4 нощувки без закуски в Agape Aparthotel 2*, настаняване в студио без изхранване
-Двупосочен автобусен билет София-Будапеща-София
-Градска такса
-Изготвяне на индивидуална програма, според Вашите интереси и желания

Цената НЕ включва:
-Двупосочен трансфер от автогарата в Будапеща до Agape Aparthotel 2* и обратно на цена от 22 лв. на човек 
-Туристическа застраховка на цена от 6,60 лв., която се заплаща задължително, ако не представите Ваша туристическа застраховка за периода на пътуването
-Закуска от 8 евро на човек на ден
-Депозит от 100 евро на студио при настаняване(заплаща се задължително), който е възвръщаем при напускане, ако няма нанесени щети на имуществото от страна клиента
-Пешеходна обиколка на Буда с екскурзовод на български на цена от 30 лв. при минимум 15 човека. По време на обиколката се налага ползването на градски транспорт, който се заплаща допълнително на място.
-Пешеходна обиколка на Пеща с екскурзовод на български на цена от 30 лв. при минимум 15 човека. о време на обиколката се налага ползването на градски транспорт, който се заплаща допълнително на място.
-Екскурзия до Сентендре с екскурзовод на български на цена от 49лв. при минимум 20 човека
-Обяд с традиционни унгарски ястия на блок маса и включени напитки на цена от 30 лв
-Pub Crawl в Будапеща(обиколка по барове с включени напитки на цена от 29 лв.)
-Вечеря в дома на местен жител на цена от 98 лв
-2-часова нощна обиколка на Будапеща с Airwheel (електрически Юнисайкъл) или Monsteroller (електрически мотоциклет/скутер) с екскурзовод на английски на цена от 108 лв. 
-Круиз по р. Дунав с безплатна алкохолна или безалкохолна напитка и 45 минутен престой на остров Маргаритa на цена от 26 лв.
-Фолклорно представление на цена от 47 лв
-24,48,72-часова карта „Будапеща“, която включва:
*2 безплатни пешеходни тура в Будапеща, един в Буда и един в Пеща 
*безплатен обществен транспорт във всички зони на града
*безплатен вход за замъка Буда
*безплатен вход за баните на Лукас 
*отстъпка (от между 10 и 50 %) от входната такса на над 60 топ музея в Будапеща
*Допълнителни отстъпки от други атракции и забележителностипълнителни турове, невключени в общата цена, които може да закупите от агенцията, срещу допълнително заплащане. 
-Транспорт от хотела до началната точка на избраните от Вас турове и мероприятия и обратно, както и разходи за градски транспорт по време на целия престой
-Входни такси за музеи и атракции
-Представител от фирмата
-Разходи от личен характер
-При закупуване на минимум 2 тура или мероприятия, допълнителна отстъпка от 5%

Необходими документи:
Задграничен паспорт или лична карта; 
Деца под 18 г., пътуващи без родител трябва да имат нотариално заверено пълномощно - копие и оригинал.
Минимален брой за осъществяване на туристическия пакет:няма


Анулационни срокове:
-до 60 дни от началото на пътуването: 50% неустойка
-от 60 до 45 дни от началото на пътуването: 85% неустойка
-повече от 45 дни-100 % неустойка 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон: 088 7311 005 и да направите предварителна резервация, като изпратие е-мейл на info@majestictours.net. След като изпратите ваучера на посочения емейл ще Ви бъде изпратен договор за организирано пътуване с туропертора, предлагащ туристическия пакет. Доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни от изпращането на договора. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на Тopofertite.com

Описание на тура
Този туристически пакет Ви дава свободата сами да изберета кои места и обекти да посетите и как да прекарате една незабравима почивка в Будапеща.

Първи ден: Отпътуване с автобус от София в 20:45. 
Втори ден: Пристигане на автогарата в Будапеща около 7 сутринта. Трансфер до Agape Aparthotel срещу допълнително заплащане или придвижване с градски транспорт. Настаняването започва най-рано в 14:00, но може да оставите багажа си и да разгледате Буда самостоятелно или с екскурзовод на български срещу допълнително заплащане(на цена от 30 лв. при минимум 15 човека). Обиколката е с времетраене около 3 часа и включва прословутите "Рибарски кули", района на Президенството, кралската градина и района на кралския дворец, водния град на Ибл Миклош с крепостната градина край брега на реката.
Вечерта Ви предлагаме да посетите Romkocsma (в превод от унгарски кръчми в руините) самостоятелно или с група с екскурзовод на английски език т.е. да отидете на Pub Crawl (обиколка по барове с включени напитки на цена от 29 лв. ).
Ако обикалянето по барове не е по вкуса Ви, може да отидете на гости на местен жител и да опитате автентични ястия и напитки на цена от 98 лв. , без включен транспорт от и до дома на домакина.
Трети ден: Закуска. Самостоятелно разглеждане на Пеща или с екскурзовод на български срещу допълнително заплащане (на цена от 30 лв. при минимум 15 човека). Обиколката е с времетраене около 3 часа и включва Пеща с нейния същински център - алея на аристократите, фрагменти от най-красивия булевард "Андраши", Операта, Площада на героите, най-стария градски парк в света и архитектурно-историческия ансамбъл "Войда Хуняд", банята Сечени, Площада на свободата, Площада „Кошут“ зад Парламента и екстериорно представяне на зданието на Парламента.
Обяд с традиционни унгарски ястия на блок маса и включени напитки на цена от 30 лв. Свободно време с възможност да посетите самостоятелно музей по избор или да се се запишете на тур по желание, срещу допълнително заплащане.
Вечерта Ви предлагаме 2-часова нощна обиколка на Будапеща с Airwheel (електрически Юнисайкъл) или Monsteroller (електрически мотоциклет/скутер) с екскурзовод на английски срещу допълнително заплащане на цена от 108 лв. 
Четвърти ден: Закуска. Свободно време или тур по желание. Вечерта Ви предлагаме да посетите уникално фолклорно представление на цена от 47 лв. По време на 90-минутното шоу ще се любувате на представлението на три от най-престижните фолклорни ансамбли на Унгария, като световноизвестният Унгарски държавен фолклорен ансамбъл, Фолклорен ансамбъл и оркестър "Райко" и Дунавския Фолклорен ансамбъл. В него вземат участие 30 танцьори и 14 музиканти, които пресъздадат древната култура на Унгария в една прекрасна танцова хореография, включваща военни, празнични и романтични танци в традиционни костюми. Танците са акомпанирани от пленителната музика на традиционния унгарски цимбал, изпълнявана от виртуозни изпълнители, в комбинация с други струнни музикални инструменти.
Пети ден: Закуска. Възможност за круиз по р. Дунав с безплатна алкохолна или безалкохолна напитка на цена от 26 лв. и 45 минутен престой на остров Маргаритa. Островът е приятно място за разходка или каране на различни видове колелета, Airwheel (електрически Юнисайкъл) или Monsteroller (електрически мотоциклет/скутер), които може да резервирате с нас на преференциални цени. 
Ако желаете да прекарате повече време на острова, може да се приберете с градски транспорт.
Шести ден: Закуска. Възможност да посетите Сентендре самостоятелно с градски транспорт или с екскурзовод на български на цена от 49лв. при минимум 20 човека. Трансфер до автогарата в Будапеща(срещу допълнително заплащане) или придвижване с градски транспорт. Отпътуване с автобус за София в 19:20.

  • Маджестик Турс
  • Адрес гр. Варна (онлайн агенция)
  • 0887 311 005
  • Пон-Пет: 10:00 ч. - 18:00 ч. Съб-Нед: Почивни дни
  • INFO@MAJESTICTOURS.NET
  • http://majestictours.net/
Галерия:
Други подобни оферти в София