За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Ранни записвания! Комплекс Винярдс Ризорт 4*, Ахелой! Нощувка в тристаен обзаведен апартамент за 4+1 на цени от 65 лв за цялото помещение
Цена от 65.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 65.00 лв.
Изтекла оферта
31 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 01.06 до 30.09.2019г. в зависимост от избрания период

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет в тристаен апартамент:
 01 - 30.06 или 01 - 30.09 - 65 лв.
• 01.07 - 31.08 - 85 лв.
*Офертата е валидна при минимум 5 нощувки!
 
Ваучерът е за цялото помещение и  включва:
• 1 нощувка в двуспален апартамент
• Ползване на басейните, шезлонг и чадър в комплекса
• Паркинг
• Wi-fi в апартамнета
 
*Капацитетът за настаняване в апартамента е 4+1, състои се от една спалня, една стая с две отделни легла и разтегателен диван в хола.
 
ВАЖНО: Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване по телефона: 0883 222 024 от 09:00 до 20:00 ч. Резервацията се потвърждава ВЕДНАГА СЛЕД закупуване на ваучера, като е необходимо да представите следната информация: код и парола на ваучерите, име и фамилия, телефон за връзка, брой нощувки и дати за пристигане на посочения имейл: reservations@topofertite.com или по телефона!
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
 
Всички условия на ТopOfertite.com
 
Допълнителна информация:
Апартамента се състои от две отделни спални, хол с кухненски бокс, голямо антре, баня с вана и тоалетна и голяма тераса с прекрасен изглед към морето и вътрешността на комплекса. Напълно обзаведен и оборудван за целогодишно ползване - телевизор с кабелна, печка, котлони, пералня, хладилник, микровълнова фурна, всякаква посуда. В основната спалня има 4 - крилен гардероб, комод, тоалетка и нощни шкафчета; в малката спалня - две отделни легла тип сандвич с опция за спалня, бюро и секция; разтегателен диван в хола - персон и половина, секция с рафтове, чекмеджета и витрина, маса за хранене с две табуретки; на терасата има ратанова маса с 4 стола.
 
В комплекса можете да ползвате БЕЗПЛАТНО: чадъри и шезлонги на басейните, покрито парко място, компютърна зала за игри, детска площадка с катерушки и парзалки, закрит детски кът, футболно игрище, тенис маса, 3 големи и 1 детски басейн. 
В комплекса срещу заплащане можете да ползвате два ресторанта, бар, супермаркет и страхотен СПА център. Комплекса е целогодишно и денонощно охраняем от множество камери и жива охрана. 
 
На територията на Винярдс Резорт прекрасно са съчетани 222 апартамента, 34 вили, 4 звезден хотел с много зеленина и водни площи. Той разполага с множество съоръжения за спорт, отдих, развлечения и различни заведения. Построен е в уникален архитектурен стил с препартки към Българската възрожденска архитектура – червени керемиди, дървени обшивки, каменна облицовка.
Комплексът е с добра възлова локация, далеч от шумната градска среда и същевремено на броени минути от големите градове. Най- близките дестинации са: летище Бургас-14 км., к.к.Слънчев Бряг- 11 км., гр.Несебър- 10 км., гр.Поморие-10км., гр.Бургас -20 км. Най- близкия плаж се намира само на 2 км в Ахелой.
  • Vineyards Resort
  • Адрес Каблешково
  • 0884 800 800
  • Пон - петък 9:00 - 19:00ч.; Събота 9:30 - 14:00ч. и Неделя - Почивен ден
  • KOLAROVGROUP@YAHOO.COM
Галерия:
Други подобни оферти: