За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Къща за гости Дими! 2 или 3 нощувки в напълна оборудвана къща за до 8 човека на цени от 240лв
Цена от 240.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 240.00 лв.
Изтекла оферта
8 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 30.03.2019г.
*Офертата не важи за всички официални празнични и почивни дни!

Ваучерът важи за: 
Вариант 1: 2-дневен пакет за 240 лв
Вариант 2: 3-дневен пакет за 300 лв

Ваучерът е за наем на цялата къща за до 8 човека и включва:
• 2 или 3 нощувки в оборудвана къща с 3 самостоятелни двойни стаи за до 8 човека
• Изцяло оборудвана кухня (три машини за кафе, хладилник, керамични котлони, печка, микровълнова, скара, тостер)
• Паркинг

ВАЖНО: Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване и след като платите ваучерите да направите и потвърдите резервацията си на телефон 0884 222 038 или имейл: reservations@topofertite.com
Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!


Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopОfertite.com

 

Къща за гости Дими е разположена на спокойно място в село Лещен и предлага просторна градина със съоръжения за барбекю с кът за сядане и прекрасен бар, откъдето се открива невероятна гледка към района наоколо. На място има безплатен частен паркинг. Всяка от спалните включва баня, оборудвана с душ, тоалетни принадлежности и сешоар. Къщата предлага обща трапезария с отворен план, включваща напълно оборудвана кухня и камина, която допълва гостоприемната атмосфера. Трапезарията е с телевизор и маса за 8 гости. Просторният чардак е специално проектиран за вечерни сбирки. Той също има камина, бар към изгледа, маса за кафе, маса за хранене и легло с балдахин. Дворът е разделен на няколко части: кът Под ореха включва зона за хранене и съоръжения за барбекю; кът Под стряхата е удобно място, където да закусвате сутрин; третият кът, Под лозницата, предлага възможност да изпиете следобедното си кафе или чай под шарената сянка на лозите. Центърът на село Лещен е разположен на 60 метра от къща за гости Дими. На  площада на селото има магазин за хранителни стоки. Гоце Делчев се намира на 14км а Банско на 45км.

Описание на къщата:
3 самостоятелни стаи от които една с две единични легла. Общият капацитет на къщата е 6 гости с възможност за още двама при допълнителна заявка. Всяка от стаите е напълно обзаведена, както и баните с подово отопление, душ, тоалетна и всички необходими принадлежности. Общото помещение е с маса за хранене за 8 гости, камина, телевизор и отворена кухня изцяло оборудвана с три машини за кафе /капсули, американско и италианско/ тип американски хладилник, керамични котлони, печка, микровълнова печка, скара, тостер, машина за топла вода... Чардака е с площ от 40м2 и изумителна гледка с поглед достигащ до 25 км към Рила, Пирин и Родопите. 

  • Къща Дими, с. Лещен
  • Адрес с. Лещен (на 14км от гр. Гоце Делчев)
  • 0884 222 038; 0883 222 024 - събота и неделя
  • Пон. - петък 09:30 до 18 ч, събота и неделя от 09:00 до 20:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: