За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
5-дневна Пролетна екскурзия със самолет и автобус до Матера, Соренто, Неапол и Рим + 3 нощувки със закуски, самолетни билети, траснпорт с комфортен автобус, билети за ферибот и трансфери за 399 лв.
Цена от 39.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 359.10 лв.
Изтекла оферта
31 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 23 - 27.04.2019г.

Ваучерът важи за5-дневна Пролетна екскурзия до Матера, Соренто, Неапол и Рим за 399 лв.
Стойност на ваучера: 39,90 лв. Доплащане на място в агенцията: 359,10 лв.

Цената включва:
• Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар) от Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик и София;
• Самолетен билет за полет Рим - София, с включени летищни такси и малък ръчен багаж (40x20x25см - чанта или малка раница);
• Трансфер хотел – летище Рим;
• 3 нощувки със закуски в хотели 2 или 3* в Рим;
• Билети за ферибот туристическа класа Игуменица - Бари/Бриндизи;
• Пътни, магистрални и фериботни такси;
• Представител на туристическата агенция по време на пътуването.


Цената не включва:
• Туристическа такса в Рим - 4 евро на човек на ден (задължително доплащане);
• Медицинска застраховка при пътуване в чужбина - 1 евро на ден/човек;
• Ползване на каюта на ферибота Игуменица - Бари/Бриндизи;
• Голям ръчен багаж до 10кг (55х40х20см) - 10 евро;
• Туристическа програма в Рим с местен екскурзовод на български език - 25 евро, доплащане за слушалки по време на туристическата обиколка - 2.5 евро;
• Туристическа програма в Матера и Соренто - 10 евро;
• Туристическа програма в Неапол - 10 евро;
• Посещение на Ватиканските музеи, с включени такса резервация, входна такса, ползване на слушалки по време на обиколката и местен екскурзовод - 39 евро (при минимум 20 желаещи).
*** Цените на Туристическите  програми включва – панорамни и / или пешеходни турове с  Екскурзоводско обслужване  от професионален лицензиран местен екскурзовод по време на цялата визита.                         

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

Пролетна екскурзия до Матера - Соренто - Неапол - Рим
        


23 април – 27 април 2019г.
5 дни – 3 нощувки
/самолетна и автобусна екскурзия/ 


1 ден – 23.04
Отпътуване от Варна в 03:00ч., от Бургас в 05:00ч., от Сливен в 06:00ч., от Ямбол в 07:00ч., от Стара Загора, от Пловдив в 08:00ч. /Пазарджик/, от София (ст. Васил Левски) в 09:30ч. Пристигане в гръцкото пристанище Игуменица. Качване на ферибота Игуменица - Бриндизи/ Бари. Нощно пътуване - продължителност около 10 часа.

2 ден – 24.04
Сутринта пристигане в Бари. Отпътуване за Матера - древният каменен град. Кратка туристическа програма. Отпътуване за Соренто. По желание (срещу доплащане) туристическа програма: централния площад Пиаца Тасо; Катедралата; Манастира Сан Франциско; римските руини; двете пристанища Марина Гранде и Марина Пикола; централната търговса улица Сан Цезаро. Отпътуване за Неапол. По желание (срещу доплащане) панорамна обиколка на историческия център на града: Палацо реале; Галерия Умберто І - отвън; Оперния театър "Сан Карло" - отвън; Анжуйската крепост; Кралския дворец - отвън; площад Гарибалди; Замъка на яйцето; Университета; площада и ротондата "Сан Франческо" и др. Отпътуване за Рим - "център на света и град на светлината, към който водят всички пътища". Настаняване в хотела. Нощувка.

3 ден – 25.04
Закуска в ресторанта на хотела. По желание (срещу доплащане) туристическа програма: разглеждане забележителностите на Античния Рим - панорамна автобусна и пешеходна обиколка с екскурзовод на български език в историческия център на Рим (минимум 2 ½ часа): Колизеума - отвън; Римският форум; Капитолийският площад; Площад Венеция; Площада Ди Треви; Площад Испания. Свободно време. Възможност за вечеря. Нощувка.

4 ден – 26.04
Закуска в ресторанта на хотела. По желание (срещу доплащане) туристическа програма: посещение с местен екскурзовод на български език на Ватикана - Катедралата "Св. Петър", музеите на Ватикана. Разходка по площад Свети Петър. Свободно време. Нощувка.

5 ден – 27.04
Закуска в ресторанта на хотела. Трансфер хотел - летище. Отпътуване за България с полет Рим - София.