За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Панорама Уелнес и СПА 3* Сандански - Детокс озонотерапия! Нощувка + закуска, 1 процедура детокс озонотерапия, Уелнес пакет и опция за обяд само за 25 лв. на човек
Цена от 25.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 25.00 лв.
Изтекла оферта
42 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 28.02.2019г.

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет за 25 лв.

Ваучерът важи за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• 1 нощувка в двойна стая
• Закуска
• 1 процедура за на човек - Детокс озонотерапия
• Уелнес пакетът включва: сауна 
• Детски кът и открита детска площадка
• Wi-Fi в лоби бара и на рецепция
• Денонощен охраняем паркинг

Доплащания: 
• Първо дете до 4 ненавършени години се настанява безплатно на допълнително легло в двойна или тройна стая.
• За второ дете до 4 ненавършени години, настанено на допълнително легло в двойна или тройна стая, се доплащат на рецепция 30% от цената на редовното легло.
• За дете от 4 до 12 ненавършени години, настанено на допълнително легло в двойна или тройна стая, се доплащат на рецепция 50% от цената на редовното легло.
• За дете на и над 12г или възрастен на допълнително легло в двойна или тройна стая се доплащат на рецепция 75% от цената на редовното легло.
• За дете от 4 до 12 ненавършени години, настанено на редовно легло в двойна или тройна стая, се доплащат на рецепция 70% от цената на редовното легло.
• За дете от 4 до 12 ненавършени години, настанено в апартамент, се доплащат на рецепция 10лв на база нощувка със закуска.
• За дете на и над 12г или трети или четвърти възрастен в апартамент се доплащат на рецепция 20лв на база нощувка със закуска.
• По желание може да доплатите на рецепция за обяд - 10лв за възрастен, 5лв за дете от 4 до 12 ненавършени години.
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията на хотела!

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0889 222 094 (пон. - пет. от 09:30 - 18:00 ч) и на 0883 222 024 (събота и неделя). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения. Хотелът си запазва правото на промени!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopOfertite.com



Детокс озонотерапия

Озонотерапията оказва силно антибактериално, антивирусно, противовъзпалително, дезинтоксикиращо и имуномодулиращо действие, усилва микроциркулацията и обмяната на веществата, премахва натрупаните токсини в тялото, помага при нарушено окисление на липидите и повишава активността на системата за антиоксидантната защита. Озонът почиства кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението, пречиства кръвта и лимфата, нормализира хормоните и производството на ферменти, спира възпаленията, намалява или спира болките, успокоява нервите, предотвратява опасността от инсулт и инфаркт, овладява сърдечната аритмия, подобрява функциите на мозъка и паметта.
Озонотерапията може да се прилага самостоятелно, както и в комбинация със стандартните методи на лечение. Комбинираното приложение на озона намалява страничните ефекти на медикаментозната терапия, намалява времето за лечение.
Има добра поносимост и практически няма странични ефекти.

Хотел Панорама е категория 3 звезди и разполага с 56 стаи и 10 апартамента, ресторант, лоби бар с панорамна тераса, бар басейн, рум – сървис , безжичен интернет, конферентна зала, модерен СПА-център, открит басейн с минерална вода, паркинг. На разположение на гостите е външен минерален басейн, фитнес зала, сауна, а близостта му до парка и стадиона го прави идеалното място за любителите на разходки, велосипедисти и спортисти. За най-малките си клиенти е на разположение модерно обзаведен детски кът.

СПА Център Панорама предлага голямо разнообразие от услуги:
- басейн /25-11м/
- модерни спортни и медицински уреди и апаратура
- фитнес и 2 сауни
- масажи
- водолечение
- ароматерапия
- физиотерапия
- инхалации

5 дневна програма - Програма за лечение и профилактика на белодробни заболявания,астма,ХОББ,бронхити,емфизем,ларингити,фаренгити и др.
1-ви ден - Магнит, Инхалация, Инфра руж
2-ри ден - Инхалация, Постуларен дренаж, Ултразвук
3-ти ден  - Магнит, Инхалация, Ултразвук
4-ти ден  - Ултразвук, Инхалация, Постуларен дренаж 
5-ти ден  - Магнит, Инхалация, Ултразвук

5 дневна програма - Рехабилитационна програма за лечение и профилактика при заболявания на опорно двигателния апарат, дископатии, дискови хернии, плексити, гонартроза, артрозна болест, остеохондоза и др.
1-ви ден - Интерферентен ток с вакуум, Детоксикатор, Кална апликация/частична/
2-ри ден - Частичен масаж, Кална апликация/частична/
3-ти ден - Ултразвук, Кална апликация/частична/, Магнит
4-ти ден - Магнит, Кална апликация/частична/, Частичен масаж
5-ти ден  - Ултразвук, Кална апликация/частична/, Инфра руж

7 дневна програма - Програма за лечение и профилактика на белодробни заболявания,астма,ХОББ,бронхити,емфизем,ларингити,фаренгити и др.
1-ви ден - Магнит, Инхалация, Инфра руж
2-ри ден - Инхалация, Инфра руж, Ултразвук
3-ти ден - Ултразвук, Инхалация, Постуларен дренаж
4-ти ден - Магнит, Инхалация, Ултразвук
5-ти ден - Магнит, Инхалация, Ултразвук
6-ти ден - Постуларен дренаж, Инхалация, Ултразвук
7-ми ден - Инхалация, Магнит, Ултразвук

7-дневна програма - Рехабилитационна програма за лечение и профилактика при заболявания на опорно двигателния апарат, дископатии, дискови хернии, плексити, гонартроза, артрозна болест, остеохондоза и др.
1-ви ден - Интерферентен ток с вакуум, Детоксикатор, Кална апликация/частична/
2-ри ден - Частичен масаж, Кална апликация/частична/
3-ти ден - Ултразвук, Кална апликация/частична/, Магнит
4-ти ден - Магнит, Кална апликация/частична/, Частичен масаж
5-ти ден - Ултразвук, Кална апликация/частична/, Инфра руж
6-ти ден - Кална апликация/частична/, Инфра руж. Частичен масаж
7-ми ден - Ултразвук, Кална апликация/частична, Инфра руж

Галерия:
Други подобни оферти: