За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Специални подаръци за празниците! Луксозен комплект игра за двойки `52 седмици Любов` само за 20 лв вместо 40 лв
Цена от 20.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
40.00 лв.
Отстъпка
50%
Спестявате
20.00 лв.
Изтекла оферта
19 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Валидност на ваучерите: до 10 март 2019 г.
 
Ваучерът включва:
Луксозен комплект игра за двойки „52 седмици Любов“ за 20лв вместо 40лв.
 
Начин на поръчка: След закупуване на ваучера е необходимо да изпратите двете си имена, телефон за връзка и адрес за доставка, както и кода и парола на платения ваучер на e-mail: justlovedaybg@gmail.com.
 

Доставката е за сметка на клиента:

Доставка: Цените за доставка са според тарифата на куриерска фирма „Еконт“ с 10% отстъпка от стойността на услугата. Поръчките се изпращат до три работни дни след потвърждаване на плащането и получена информация за доставка на e-mail. Пратките се получават според работния график на куриерска фирма „Еконт“.

*Забележка: Снимките на комплектите показват различните варианти на кутиите, които се изпращат в зависимост от наличността!
Всички усливия на topofertite.com.


Информация и описание на продуктите
:
Комплектът „52 седмици Любов” представлява красива кутия във формата на сърце с красива панделка, под капака на която се крият любовни желания, написани върху папируси. Всяка ръчно направена луксозна кутийка съдържа общо 105 папируса – 52 розови и 52 сини, с които ще се забавлявате през цялата година, както и един допълнителен папирус с подробни указанията на играта. Всяка седмица Вие и Вашата половинка ще теглите по един от папирусите. Жената тегли син, а мъжът – розов. Текстът е написан във вид на любовно желание от Вашата половинка, което трябва да изпълните до следващото теглене на папирус. От Вас зависи дали ще прочетете на глас написаното на папируса или ще го запазите в тайна за по-голяма изненада.
Комплектът „52 седмици Любов” е предизвикателство към двойките да покажат чувствата си с помощта на идейни желания! Този уникален подарък във вид на игра ще заздрави връзката Ви с Вашата половинка и ще ви направи по-близки от всякога, докато се забавлявате заедно с многобройните предизвикателства!
 
Можете да прочетете статията за тези страхотни подаръци: http://news.bgnes.com/view/1071206, както и да ни намерите във фейсбук: https://www.facebook.com/JustLoveDay
  • Just LoveDay
  • Адрес София
  • Всеки ден
  • JUSTLOVEDAYBG@GMAIL.COM
Галерия: