За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
СПА хотел Двореца 5*, Велинград за Свети Валентин! 1 или 2 нощувки + закуски, празнична вечеря на 16.02 с участието на Невена Цонева и Борис Солтарийски, ползване на минерални басейни и Уелнес пакет на цени от 122,50 лв. на човек
Цена от 122.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 122.50 лв.
Изтекла оферта
21 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 15 - 17.02.2019г.

Ваучерът важи за:
Вариант 1: 1-дневен пакет за 122,50 лв.

Вариант 2: 2-дневен пакет за 187 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване или за цялото помещение и включва:
• 1 или 2 нощувки двойна мансардна стая
• 1 или 2 закуски на блок маса
• Празнична вечеря на 16.02 с участието на Невена Цонева и Борис Солтарийски
• Уелнес пакета включва: ползване на вътрешен минералeн басейн, джакузи, контрастни басейни /топила/, фитнес център, сауна, турска баня и парна баня,
• Паркинг
• Интернет
• Туристическа застраховка, курортна такса и ДДС

Доплащане:
• Дете до 3,99г. - Безплатно
• Дете над 4г или трети възрастен - 82лв за 1 нощувка със закуска и вечеря и 112лв за 2 нощувки със закуски и вечеря.
Всички доплащания се извършват чрез закупуване на ваучер!

Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0878 660 666 (всеки ден от 09:00 до 20:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация в писмен вид на имейл:  reservations@topofertite.com, като изпратите две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

ВАЖНО!!! По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят еднократно минимум 7 дни преди датата на настаняване, при налични свободни места и при предварителна уговорка! 
При анулиране на резервация под 7  дни преди дата на резервация се удържа 50% от платената сума, при анулация по-малко от 3 дни преди датата на настаняване - 100% от платената сума!
При неявяване/непристигане ваучерът се счита за използван и сумата не се възстановява!!!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на Тopofertite.com

СПА хотел Двореца 5* е разположен на едно от най-хубавите места в централната част, хотелът предлага прекрасна гледка към планината, минералните басейни и града.

Хотелът е на 5 етажа с 106 модерно обзаведени стаи – 8 единични, двойни стаи – мансарден тип, 16 двойни стаи тип мезонет, 60 двойни стандартни стаи, 13 малки апартамента, 3 стандартни апартамента и 1 президентски. Запазени са 74 стаи специално за непушачи, както и 10 стаи за хора с увреждания.

Всяка стая е обзаведена с Директна телефонна линия, Радио, Сейф, Мини-бар, Сателитни канали, Телевизор с плосък екран, Работно бюро, Локално регулиране на температуратa, Сешоар, Халат за баня, Електронна система за заключване на вратите, Чехли, WI-FI, Вана или душ, подова климатизация, постоянно течаща минерална вода, санитарен възел с вани, а в някои от тях и душ-кабини.
Минералната вода е от 2 извора - N 7 и N 18.

Това, което прави СПА хотел Двореца 5* уникален и кара всички гости да се връщат отново и отново, е СПА центъра, който предлага широк спектър от процедури, изпълнявани от висококвалифицирани специалисти. В СПА центъра на СПА хотел Двореца 5* гостите се потапят в свят на удоволствие и здраве.

СПА хотел Двореца 5* разполага с лоби бар, виенска сладкарница и атрактивен басейн летен бар Пещерата, най-предпочитаното място през горещите летни дни. Ресторант Двореца предлага национална и европейска кухня, както и диетично меню и специалитетите на главния готвач. В нощен бар 24 Карата сред изисканата атмосфера и стил ще се радвате на незабравими мигове.

Двойна мансардна стая:
Минимално настаняване - двама възрастни
Максимално настаняване - двама възрастни

Стандарта стая:
Минимално настаняване - двама възрастни
Максимално настаняване - двама възрастни с едно дете до 11.99г или трима възрастни

Двойна стая лукс: 
Минимално настаняване - двама възрастни
Максимално настаняване - двама възрастни с едно дете до 11.99г или трима възрастни

Апартамент Делукс:
Минимално настаняване - двама възрастни
Максимално настаняване - двама възрастни с две деца до 11.99г или петима възрастни

  • СПА хотел Двореца 5*
  • Адрес Велинград, ул. Тошо Стайков 8
  • 0883 222 024
  • Пон - петък 08:30 - 17:00ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
  • http://dvoretsa.com/
Галерия:
Други подобни оферти: