За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Вила ЕГО, с.Минерални бани! 1 нощувка в на напълно оборудвана вила за до 20 човека + опция за ползване на басейн и СПА само за 20 лв. на човек на ден
Цена от 20.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
40.00 лв.
Отстъпка
50%
Спестявате
20.00 лв.
Изтекла оферта
22 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Ваучерът е валиден: до 31.05.2019г.

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет за - 20 лв. на човек (за до 20 човека)

Ваучерът е за Един човек, минимална заетост на редовните легла и включва:

• 1 нощувка в напълно оборудвана вила

Доплащания:
• Ползване на СПА зоната на Къща за гости Его (на 5 минути от вилата): Басейн тип терма със 7 хидромасажни дюзи и гореща минерална вода 35-39o, сауна, парна баня и Релакс зона за 5 лв. на човек на ден

Важно!!! Необходимо е предаврително да проверите за свободни места на тел: 0884 222 038. След закупуване на ваучерите трябва да повърдите резервация си като представите кода и паролата на ваучерите по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com! 
Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.

Всички условия на ТopOfertite.com

Вила Его е разположена в близост до Къща за гости Его (на 5 минути). Разполага с 20 легла - 6 двойни стаи и 2 апартамента

Къща за гости Его е малък комплекс и Вила Его, са разположени в полите на Източните Родопи, в курортното селище Минерални бани  известно с богатите си минерални извори.

СПА зоната на къщата за гости включва 8 дизайнерски вани, терма  басейн с хидромасажни джетове, сауна и парна баня, открит басейн с джакузи – всички СПА-съоръжения са снабдени изцяло с минерална вода. Гостите на къща Его и вила Его могат да се хранят в новия ни ресторант, като изберат от подбрано меню, приготвено във кухнята или на барбекю и фурна/пещ.
Можем да приготвим специалитети по Ваш избор с предварителна заявка.

  • Вила Его
  • Адрес с.Минерални бани ул. Бузлуджа 26
  • 0883 222 024
  • Всеки ден
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: