За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
4-дневна екскурзия до Будапеща и Виена + 2 нощувки със закуски, транспорт с комфортен автобус, посещение на най-стария увеселителен парк в Европа - Пратер и посещение на аутлет градчето Пандорф за 225 лв на човек
Цена от 22.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 202.50 лв.
Изтекла оферта
12 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 03.05 - 06.05, 23.05 - 26.05.2019г.

Ваучерът важи за: 4-дневна екскурзия до Будапеща и Виена за 225 лв.
Стойност на ваучера: 22,50 лв. Доплащане: 202,50 лв.

Цената включва:
• 2 нощувки със закуски  в хотели в Будапеща и Виена;
• Водач/представител на фирмата;
• Транспорт с комфортен туристически автобус /климатик, мини бар, кафе машина, видео система/;
• Посещение на най-стария увеселителен парк в Европа – „Пратер”;
• Посещение на аутлет градчето Пандорф
• Гранични, пътни и магистрални такси

Цената НЕ включва:
• Градски такси – 6 евро /задължително доплащане/; 
• Международна медицинска застраховка – 1 евро на ден на човек; 
• Екскурзоводска програма в Будапеща, включваща панорамна и пешеходна обиколка на града с професионален местен екскурзовод на български език – 15 евро;
• Екскурзоводска програма във Виена, включваща панорамна и пешеходна обиколка на града с професионален местен екскурзовод на български език – 18 евро;
• Нощна разходка с корабче по Дунав с шампанско и торта с професионален местен екскурзовод на български език – 18 евро;
• Посещение на двореца "Шонбрун" с професионален местен екскурзовод на български език – 22 евро;
• Доплащане за двупосочен трансфер от/до:
   - София – Пловдив/Пазарджик – София – 36 лв;
   - София– Стара Загора – София – 40 лв;
   - София – Сливен/Ямбол – София – 45 лв;
   - София – Бургас – София - 50 лв;
   - София – Варна – София – 70 лв.

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

 

1 март – 4 март 2019г.
3 май – 6 май 2019г.
23 май – 26 май 2019г.
4 дни – 2 нощувки


1 ден – 01.03 /03.05 /23.05/ 
Отпътуване от Варна, от Бургас в 14:00ч., от Сливен (АМ Тракия), от Стара Загора, от Пловдив в 17:00ч. (АМ Тракия) и от София 18:30ч. по маршрут София - Белград - Виена.

2 ден - 02.03 /04.05 /24.05
Посещение на аутлет шопинг - градчето Пандорф - 150 магазина за маркови стоки на изгодни цени, кафета, ресторанти. 
 Отпътуване за Виена
 От площад Мария Терезия започва панорамна обиколка на Виена с професионален местен екскурзовод на български език /по желание и срещу доплащане/: представителният булевард "Рингщрасе", обграден от правителствени сгради, паркове и паметници; официалната резиденция на Хабсбургите - Дворецът "Хофбург"; Парламентът с фонтана на Атина Палада; Кметството в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; Дворецът "Белведере" - образец на бароковата архитектура от 18в. Обиколката продължава - Виенската опера - един от най-известните и посещавани оперни театри в света. Свободно време. Посещение на  най-стария увеселителен парк в Европа "Пратер" със символа на Виена - Виенското колело. Нощувка.

3 ден– 03.03 /05.05 /25.05 
Закуска. По желание и срещу доплащане - разглеждане на лятната императорска резиденция - Дворецът "Шонбрун" с професионален местен екскурзовод на български език. Със своята великолепна барокова архитектура, уникални паркове, градини и интериор и голяма историческа значимост днес той е една от най-посещаваните забележителности във Виена.
Отпътуване за Будапеща. Будапеща напълно заслужава прозвището си "Париж на Източна Европа", съчетавайки западното великолепие с вечните унгарски традиции Пристигане в Будапеща. По желание и срещу доплащане - панорамна обиколка на Будапеща с професионален местен екскурзовод на български език: Площада на Героите - огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. Кратка беседа; Парламентът - една от най-големите парламентарни сгради в света; крепостният хълм "Будавар" с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща - свободно време за кафе; Катедралата "Св.Матяш", носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата - издигната от Хабсбургите, за да защитава "перлата на Дунава" от нападения.
Свободно време с възможност за обяд по улица "Ваци" - една от най-известните търговски улици,  където в
продължение на няколкoстотин метра ще се насладите на многобройните ресторанти. По желание и срещу доплащане - нощна разходка с корабче по Дунав с шампанско и торта. Нощувка.


4 ден – 04.05 /06.05 /26.05 
Закуска. Отпътуване за България.