За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
4-дневена екскурзия за Фестивала на Лалето в Истанбул + 2 нощувки със закуски, транспорт, водач, посещение на Аташехир с Watergarden iStanbul, Мол Forum, Виапорт Венеция и небостъргача Сапфир за 148 лв.
Цена от 14.80 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 133.20 лв.
Изтекла оферта
14 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 03.04.2019г.

Ваучерът важи за: 4-дневена екскурзия за Фестивала на Лалето в Истанбул за 148 лв. 
Стойност на ваучера: 14,80 лв. Доплащане в агенцията: 133,20 лв.

 

Цената включва:
• 2 нощувки в хотел 3* в Истанбул;
• 2 закуски на блок маса в ресторанта на хотела;
• Транспорт с лицензиран автобус;
• Пътни, гранични и магистрални такси;
• Мед.застраховка „Помощ при пътуване” с покритие 5000 евро;
• Водач от туристическата агенция по време на пътуването и престоя в Истанбул;
• Посещение на квартал Аташехир в Азиатската част на Истанбул, където се намира WATERGARDEN İSTANBUL;
• Посещение на МОЛ „Forum”;
• Посещение на Виапорт Венеция;
• Посещение на небостъргача „Сапфир” – входна такса се заплаща от всеки на място на касата.

Цената НЕ включва:
• Туристическа програма в Истанбул с професионален местен екскурзовод на български език – пешеходна и автобусна + Панорамна автобусна обиколка на Истанбул с преминаване на Азиатския бряг + Посещение на българската желязна църква „Свети Стефан” в Истанбул – 15 €;
• „Нощен Босфор”- разходка с корабче с професионален екскурзовод на български език, вечеря, програма, неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки;
• Входна такса за SkyRIDE 4D - 42 турски лири;
• Посещение на двореца „Долмабахче” – 35 евро;
• Входна такса за  „Sea Life Aquarium”- 62 турски лири;  
• Екскурзия до Принцовите острови (с включен  трансфер от хотела и билет за ферибот) при минимум 20 туристи - 20 евро;

*Всички допълнителни мероприятия включват транспорт до съответния обект, обслужване от професионален местен екскурзовод на български  и са разчетени за група от мин. 20 туристи.

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

ВАЖНО: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон: 0895 523 838 или 0895 523 845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
 

Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

За първи път в Истанбул -  Пеещи фонтани!!!
Вода, светлина, музика и огън Ви очаква в Watergarden - впечатляващо представяне!
 Ресторанти и кафенета, магазини, пълни с вкусотии, кина, театри и концертни зали, зелени паркове, всичко и още много повече в сърцето на Ataşehir Watergarden.

Програма на екскурзията:

4 дни – 2 нощувки
Тръгването и връщането е Бургас (Бургас - Истанбул - Бургас)
Първи ден
В 23:30ч. - отпътуване за Истанбул с кратки почивки по пътя.
Истанбул -  огромен съвременен град, бивша столица на три империи, прочут с древното си минало. 

Втори ден 
Посещение на парка Емирган (EMIRGAN) – най-големият парк в Истанбул с много езерца, фонтани, исторически павилиони и... лалета. В парка е устроен и пазар за цветя и е любимо място за пикник на местните жители, до самия бряг на Босфора. Свободно време в парка.
По възможност - настаняване в хотела в историческата част на Истанбул.  
 Туристическа програма по желание и срещу допълнително плащане:
    Обзорна пешеходна и автобусна обиколка на Истанбул  с професионален  екскурзовод на български език: преминаване по първия Босфорски мост; Фото - пауза в азиатската част на града с панорама към европейския континент и Босфора; Посещение на българската църква “Св. Стефан”; пешеходен тур  в европейската част на Истанбул – Хиподрума, Египетския обелиск, Синята джамия – вътрешния двор /в реставрация до 15.05/, Дворецa “Топ Капъ” - отвън, музея “Св. София” – отвън – 17 евро при група от мин 30 туристи.
    *Бонус:  посещение на небостъргача „Сапфир” и SkyRIDE 4D - изумителна симулация на полет с хеликоптер над цял Истанбул. Най-високата жилищна сграда в Европа и първата екологична сграда на Турция – небостъргачът „САПФИР”, намиращ се в Истанбул, в района „Левент 4”. Ще се изкачите на последния етаж до панорамната площадка, от където се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва от „Sky RIDE” 4D – изключително реална симулация на полет с хеликоптер над Истанбул – доплащане само на входна такса на място.  
    По желание на групата - разходка до Капалъ чарши – шопинг тур в  квартал Лалели.
Връщане в хотела. Нощувка.
Трети ден
Закуска в  ресторанта на хотела. По желание на групата и срещу допълително заплащане: 
    Посещение на двореца "Долмабахче" с професионален местен екскурзовод на български език;
    Екскурзия до Принцови острови;
    Посещение на квартал Аташехир в Азиатската част на Истанбул, където се намира WATERGARDEN İSTANBUL. Свободно време. Нов вкус на живот - целият живот е структуриран около великолепния Show Pool. Изключителна хореография на ослепителна вода, светлина, лазерни, музикални и пожарни шоута, ресторанти и кафенета. Изложбеният басейн, който е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул притежава характеристиката, че е "най-големият и най-развит" шоу басейн в Европа.
 Екскурзии по желание с местен екскурзовод: 
    Посещение на водохранилището Йеребатан;
     Посещение на църквата Света София; 
     Посещение на султанския дворец Топ Капъ;
                Свободно време. Нощна панорамна разходка с корабче по Босфора с вечеря и програма - професионален местен екскурзовод на български език.
Връщане в хотела. Нощувка. 

Четвърти ден 
Свободно време за шопинг: възможност за индивидуално посещение на "Капалъ Чарши", Египетския пазар,  най – близкия  до хотела МОЛ или площад „Таксим“, намиращ се в европейската част на Истанбул, или:
 Отпътуване за: 
    ВИАПОРТ  ВЕНЕЦИЯ – най-новият шопинг център на Истанбул, построен във венециански стил и предлагащ разходки с гондоли по своите изкуствени канали, далеч от динамичния ритъм на Истанбул... Красиви паркове, детски забавления и разбира се, много шопинг!
    Forum Istanbul с  възможност за посещение на Аквариум Тюркоазу – входна такса 54 лири;
    Свободно време в МОЛ-а.
Отпътуване за България. Пристигане в България вечерта.