Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
14-ти Февруари в Париж! 7-дневна екскурзия + 5 нощувки със закуски, професионално екскурзоводско обслужване и транспорт с комфортен автобус за 499 лв.
Цена от 49.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 449.10 лв.
Изтекла оферта
12 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 11.02 - 17.02.2019г.

Ваучерът важи за: 14-ти Февруари в Париж -7-дневна екскурзия + 5 нощувки със закуски, професионално екскурзоводско обслужване и транспорт с комфортен автобус за 499 лв.
Стойност на ваучера: 49,90 лв. Доплащане: 449,10 лв.

Цената включва:
•    1 нощувка със закуска в хотел 2 или 3* в Залцбург;
•    3 нощувки със закуски в хотел 2 или 3* в Париж;
•    1 нощувка със закуска в хотел 2 или 3* в Мюнхен;
•    Професионално екскурзоводско обслужване  по време на целия маршрут;
•    Транспорт с комфортен туристически автобус - минибар, кафе машина, DVD, навигация
•   Пътни, магистрални, гранични такси

Цената НЕ включва:
•    Медицинска застраховка – 1 евро на турист на ден;
•    Градски такси – около 14 евро /задължително доплащане/; 
•    Разходка с корабче по Сена – 15 евро; 
•    Туристическа програма в Залцбург с екскурзовод – 15 евро;
•    Туристическа програма в Мюнхен с екскурзовод – 10 евро;
•    Туристическа програма в Париж с екскурзовод – 25 евро;
•    Доплащане за избор на места или предни седалки в автобуса – 50 лв на човек;
•    Входни такси за посещаваните обекти и музеи;  

                        ***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси.   

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

14 февруари в Париж
Залцбург - Париж – Мюнхен

11 февруари – 17 февруари 2019
7 дни – 5  нощувки
Първи ден: 11.02  
Отпътуване в 21:45ч на предходния ден от Варна, в 23:30ч на предходния ден от Бургас (Бензиностанция OMV до Магазин Metro), в 00:30ч от Сливен и Ямбол, в 01:30ч от Стара Загора, в 03:00ч от Пловдив (McDonald's на Автомагистрала Тракия), в 03:30ч от Пазарджик и в 05:00ч от София (Стадион "Васил Левски"). Пристигане в Залцбург. Настаняване. Нощувка.

Втори ден:  12.02
Закуска. По желание и срещу доплащане - туристическа програма в Залцбург – „Градът на музиката и солта“, Капител плац – основния площад, около който се намират Катедралата, Резиденцията на архиепископа, крепостта Хоензалцбург - една от най-големите запазени досега в Европа; родната къща на Моцарт; дворецът "Мирабел" - разположен на десния бряг на р. Залцах. Свободно време. 
Отпътуване за Париж. Настаняване в хотел. Нощувка.

Трети ден: 13.02
Закуска. По желание и срещу доплащане - панорамна обиколка на Париж с екскурзовод и разглеждане на: най-внушителния паметник от ІІ-та Империя - операта Гарние;  величествената Съдебна палата; Триумфалната арка; мостът Александър; Големият и Малкият дворец; катедралата Мадлената; елегантния пл. Вандом с 44 м. колона; един от най-големите дворци и световен музей – Лувъра; малката триумфална арка Каросел; световноизвестната Сорбона в Латинския квартал; един от най-забележителните паметници – Пантеона; пл. Трокадеро; Люксембургските градини; Дома на инвалидите с гроба на Наполеон; градината Тюйлери заела мястото на опожарения дворец Тюйлери; Кметството в неоренесансов стил; остров Сите /Люлката на града/; огромната каменна симфония и най-великолепната френска готическа катедрала - Нотър Дам. Свободно време в Латинския квартал с възможност за обяд.   
Бонус - Посещение на Люксембургските градини и на парфюмерийната фабрика, произвеждаща над 2/3 от естествените аромати на прочутите френски парфюми. 
По желание и срещу доплащане - разходка с корабче по река Сена. Корабчето преминава и покрай най-известните забележителности на Париж: Айфеловата Кула музеят Орсе, Нотр Дам, Ботаническата градина, хотел Де’вил, Лувъра и т.н. Преминава се под някои от най-красивите мостове на реката. Изключително удобен начин за разглеждане на забележителностите в близост до Сена. Вечерта - по желание и срещу доплащане - качване на Айфеловата кула – нощна и невероятно осветена. Нощувка.

Четвърти ден: 14.02
Закуска. Бонус – посещение на  символа на Париж - Монмартър и църквата Сакре Кьор в Париж. 
По желание и срещу доплащане – посещение на Версай с екскурзовод  - посещение на музея на френската история - Версайския дворец – отразяващ златния век за Франция на Луи XІV и града на 21 век – Дефанс. Възможност за разглеждане и на градините на двореца. Вечерта - пешеходна разходка по така наречения „триумфален път”, започващ от пл. Конкорд, минаващ по мечтаното от всеки авеню Шан-з-Елизе и завършващ до Триумфалната арка – най-големия паметник от този вид. По желание и срещу заплащане - организирано посещение на световно известното кабаре Лидо. Нощувка.

**** В известния квартал Монмартър, е изградена „стена на любовта”. Тя е направена от 612 емайлирани плочки, на които фразата „ Обичам те„  е изписана повече от хиляда пъти на 300 езика!
****В Париж на 14 февруари се организират за необвързаните вечери в много от ресторантите, които гарантират много танци, забавления и приятни запознанства!

Пети ден : 15.02
Закуска. По желание и срещу доплащане посещение на Лувъра или свободно време в Париж – площад Конкорд. Отпътуване за Мюнхен. Настаняване. Нощувка. 

Шести ден: 16.02
Закуска. По желание и срещу доплащане - екскурзионна програма в Мюнхен -  църквата св. Михаил, катедралата Фрауенкирхе, Мариенплац, Старото и Новото кметство, Музикалният часовник с танцуващи фигури. Свободно време. Отпътуване за България.   

Седми ден: 17.02 
Пристигане в България  надвечер.                                      
 

 • Бългериан Холидейс Китен
 • Адрес гр. Бургас ул. Княз Борис 1, номер 30
 • 0895 523 838
 • Понеделник до петък от 09:30 до 17:00 ч
 • BUL.H.KITEN@GMAIL.COM
 • http://bulgarianholidays.net
Галерия:
 • Свети Стефан, Приморско
 • Адрес 2Свети Стефан, Приморско
 • 0883 222 024
 • Всеки ден от 09:00 до 20:00 ч
 • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: