За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Меки,силиконови протези VertexThermoSens от Дентална клиника Персенк за 499.90 лв вместо 700.00лв
Цена от 50.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
700.00 лв.
Отстъпка
29%
Спестявате
200.10 лв.
Изтекла оферта
31 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 31.05.2019г.

Ваучерът важи за: Меки,силиконови протези VertexThermoSens на цена 499.90 лв вместо 700.00лв
Стойност на ваучера: 50 лв. Доплащане на място в клиниката: 449,90 лв.

 

С предварително записване на час по телефона: 0878448754, като представите данните от ваучера - код и парола!!!
Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в клиниката.

Всички условия на Topofertite.com.

Меките протези ThermoSens са отлична алтернатива за подвижно протезиране, изработени от термопластична пластмаса. Те са незаменими в случай, когато броя на загубените зъби е по-голям от наличните, а също и при пълно обеззъбяване.

Силиконовите протези са изработени от иновативния термопластичен материал, VertexThermoSens, който практически е нечуплив, осигурява отлично прилягане към лигавицата благодарение на минимизираното свиване.

В производството на Силиконовите протези  не се използва  мономер, който е силен алерген и има токсичен ефект върху организма като цяло, следователно Еластичните протези са хипоалергенени и не предизвикват алергични реакции. Закрепващите им елементи са направени в цвят  който осигурява висока  естетика. Поради тази причина еластичните протези често се наричат ​​невидими протези;

Фиксирането на тези протези осигурява адекватно задържане в устната кухина-куките са термоплстични и плътно прилепват около зъба осигурявайки комфорт, както  при хранене, така и в ежедневните социални контакти.

Меките протези  ThermoSens са  гъвкави, еластични и лесени за използване, предоставяща комфорт при носене от пациента. Те не променят своя цвят и форма в процеса на употреба, а също така са и много издръжливи и надеждени, защото е почти невъзможно е да се счупят.

 С този вид протези е по-лесна адаптацията, докато свикването с пластмасова протеза може да продължи седмици или дори месеци.

Клиниката работи с лицензирана зъботехническа лаборатория изработваща протезните конструкции от оригиналния сертифициран материал на Vertex Dental

  • Дентална клиника Персенк
  • Адрес София, ул. Персенк 67
  • 0878448754
  • Работно време: понеделник-неделя след предварително записан час
  • PERSENKDENT@ABV.BG
Галерия: