За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ Aquasis De Luxe Resort 5*, Дидим, Турция! 5, 7 или 9 нощувки с автобус или собствен транспорт на база Ultra All Inclusive на цени от 487лв на човек
Цена от 487.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 487.00 лв.
Изтекла оферта
21 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 30.04-04.10.2019г., в зависимост от избрания период.

** Офертата е валидна за ранни записвания, резервации и плащания направени до 15.01.2019г.!!

Ваучерът важи за:
Вариант 1: 5-дневен пакет за 487 лв. с дата на тръгване 30.04.2019г.
Вариант 2: 7-дневен пакет за 622 лв. с дата на тръгване 26.04.2019г.
Вариант 3: 9-дневен пакет за 756 лв. с дата на тръгване 26.04.2019г.

За цените и свободни места за други дати, моля свържете се с нас!

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• 5, 7 или 9 нощувки в двойна делукс стая изглед градина
• Транспорт с комфортни автобуси, лицензирани за международен превоз на пътници
• изхранване на база Ultra All Inclusive (закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, алкохолни (включително вносни) и безалкохолни напитки - без ограничение, 24 часа в денонощието)
• басейн, сауна, турска баня, парна баня
• фитнес, анимация, дискотека
• представител на фирмата по време на пътуването
• Обслужване на място от представител на фирмата 
• медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" с покритие 5 000 еврo за лица до 69 год
• магистрални и фериботни такси

Начин на плащане:
• Авансово плащане в размер на 50% до 3 дни след потвърждение на резервацията;
• Финално плащане до 21 дни преди датата на заминаване.

Пакетните цени не включват:
• доплащане за медицинска застраховка за лица от 70 до 85 г. - 9 лв;
• доплащане за застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулации.
• доплащане за предни места в автобуса (I и II ред) – 20 лв; 
• допълнителни екскурзии на място в курорта; 
• разходи от личен характер.

Гарантирано тръгване от: София, Пазарджик, Пловдив, Димитровград.
Тръгване от Варна и Бургас през месеците май, юни, септември и октомври без доплащане при минимум 20 записани туристи!
Тръгване от Плевен, Ловеч, Велико Търново, Казанлък и Стара Загора без доплащане при минимум 20 записани туристи!
Тръгване от Благоевград и Дупница без доплащане при минимум 20 записани туристи!

Предлагаме опция за пътуване със собствен транспорт, за повече информация на телефон: 0884 222 038 или на имейл marketing@topofertite.com.

Условия за записване:
• Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН.
• Гражданите на Република България, притежаващи валидни международни паспорти могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове открити за международни пътнически превози.
• Не съществува необходимост от специални ваксинации при влизане в страната.

Необходими документи: задграничен паспорт с 3-месечна валидност към датата на заминаване. За деца до 18г, пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите (оригинал и 2 копия).Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.

АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ
1. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от пътуването без санкции до 3 работни дни след записване и внасяне на депозит.
2. В случай на неспазване на сроковете за депозит и доплащане, нередовни документи, неспазване на срока на представяне на необходимите документи, отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ има право да анулира организираното пътуване и удържа следните неустойки:
2.1. След изчитане на срока по т.1 и до 45 дни преди датата на пътуването, се удържа административна такса в размер на 30 лв. За всяка промяна относно резервацията (период, хотел, транспортно средство или име на пътуващ), след първоначалното записване, се удържа такса обслужване в размер на 20 лв.
2.2. от 44 до 30 дни преди датата на пътуването - в размер на депозита.
2.3. от 29 до 20 дни преди датата на пътуването - 50% от общата стойност на пътуването
2.4. от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 80% от общата стойност на пътуването
2.5. по-малко от 14 дни преди датата на пътуването - 100% от общата стойност на пътуването

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0884 222 038 (от Понеделник до Петък от 09:30 до 18:00 ч). Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения !
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

 Aquasis De Luxe Resort се намира само на 3 км от от центъра на град Дидим. Заема внушителната площ от 200 000 кв. метра и е разположен на първа линия на собствен широк пясъчен плаж с дължина 600 метра. Хотелът отворил врати едва през 2016г. до сега държи позиция сред най – луксозните комплекси в Егейска Турция. Изхранването на база Ultra All Inclusive е на високо ниво като в асортимента на баровете са включени напитки като Ballantine’s, Absolute, Malibu, Havana Club и други. Разполага с огромна площ от 12 000кв. метра с басейни за деца и възрастни, Аква Парк, СПА център, който се простира на 2 000кв. метра, Детски клуб с площ 500кв. метра, в който има дори и кино салон. 
    На разположение на гостите има още и основен ресторант, 3 а-ла-карт ресторанта с предварителна резервация, 5 бара, дискотека, открити и закрит басейн, водни пързалки, аквапарк, магазини, сладкарници, зала за игри, 4 тенис корта, мини голф, футбол, волейбол, баскетбол, център за красота, паркинг и др.
    Дизайнът на стаите е съчетан между съвременност и класика, а гледките, които се разкриват към морето или комплекса, са удивителни. Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор със сателитни канали, телефон, баня, козметика за баня, сешоар, мини бар (безплатно ежедневно зареждане с вода и безалкохолни напитки), сейф, сет за кафе и чай, WiFi, балкон.
    За развлечение на децата има детски басейн, детски аквапарк, детска площадка, детски шоупрограми, мини дискотека, мини клуб, който е разделен на две групи за деца от 4 до 8г. и от 9 до 14г., електронни игри (Playstation, SEGA).
    За развлечение на възрастните хотелът предлага вечерни шоу програми, дискотека, караоке, зала за игри, състезания, игри, електронни игри (Playstation, SEGA), симулатори, аеробика, турска вечер с ориенталски и фолклорни танци, всяка вечер има програма с музика на живо, водни забавления на плажа (гмуркане, водни ски, парасейлинг, банан, моторни водни спортове).
    СПА центърът предлага турска баня, сауна, стоунтерапия, масажи, приключенски душ, закрит басейн, ориенталски терапии, програма за отслабване с радио честоти, детоксикиращи програми, подмладяващи програми.
    Срещу допълнително заплащане може да използвате различни процедури в спа центъра, масажи, фризьор, магазини, всички вносни алкохолни напитки и фрешове, които не са включени в ол инклузив асортимента, трансфери, телефон, билярд, зала за игри, оборудване и осветление за тенис корта, водни спортове, химическо чистене, гладене, лекар, детегледачка, интернет кафе, зала за игри.

  • Коларов груп ЕООД
  • Адрес гр. София, ул. Лерин 19 партер
  • 0884 222 038
  • от Понеделник до Петък от 09:30 до 18:30 ч
  • MARKETING@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: