За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Банско СПА и Холидейз 4* за Нова Година! 3 нощувки + 3 закуски, 2 нормални вечери, Новогодишна Гала вечеря и Уелнес пакет само за 483 лв. на човек
Цена от 483.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
540.96 лв.
Отстъпка
11%
Спестявате
57.96 лв.
Изтекла оферта
31 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Ваучерите са валидни: 29.12.2018- 02.01.2019г.

Ваучерът важи за: 3-дневен пакет за 483 лв.

Ваучерът е за Eдин човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва
• 3 нощувки в двойна стая;
• 3 закуски;
• 2 вечери (без напитки);
• Новогодишна Гала вечеря с богато меню и празнична програма;
СПА пакета включва: ползване на отопляем закрит басейн (28-29°C), шезлонг, фитнес, сауна, парна баня, контрастен душ, релакс зона;
• Интернет Wi-Fi;
• Паркинг;
• Застраховка;
• Туристически данък и 9% ДДС за физически лица;

Доплащания:
•    Едно дете от 0-6.99 г., настанено с двама пълноплащащи - безплатно на база  нощувка със закуска и вечеря;
•    За първо дете от 4 до до 6.99 г. - 75 лв. за Новогодишна гала вечеря.
•    За второ дете от 4 до до 6.99 г. настанено на допълнително легло с двама пълноплащащи - 240 лв.  за 3 нощувки с включени закуски и вечери, едната от които Новогодишна гала вечеря;
•    Дете от 7-13.99 г., настанено на допълнително легло с двама пълноплащащи - 240 лв.  за 3 нощувки с включени закуски и вечери, едната от които Новогодишна гала вечеря;
•    Трети възрастен, настанен на допълнително легло - 360 лв. за 3 нощувки с включени закуски и вечери, едната от които Новогодишна гала вечеря;
Всички доплащания се извършват на рецепцията на хотела!

* Настаняването в хотела е след 14 часа, а освобождаването на стаите е до 12 часа;
* Програмата започва със следобедна закуска в деня на пристигане и завършва с обяд в деня на заминаване!

 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (пон. - пет. от 09:00 - 20:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!

Представете ваучерите си разпечатани при настаняване в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.

 

Всички условия на ТopОfertite.com

ПРАЗНИЧНО МЕНЮ
Новогодишна салата „Зимна феерия”
Предястие – филе от сьомга, тигрови скариди и брускети пате ди олива с айсберг
Основно ястие – комбинация от пилешко и свинско филе, с два вида гарнитура
Следястие – сухи мезета и сирена
Новогодишна баница с късмети
Ядки „Асорти”
Торта „Тирамису”
Плодове
Напитки:
100 гр. Ракия
 Минерална вода 0.5 л. – 1 бр.
Безалкохолни напитки – 2 бр.
½ бут. Червено вино
¼ бут. Шампанско

Хотел „Банско СПА & Холидейз” е идеалното място за конгресен туризъм и настаняване на детски и ученически групи! Със своите две конферентни зали, с капацитет 60 и 100 места, хотелът е подходящ за провеждане на семинари, конференции , и други организирани мероприятия. Залите са оборудвани с мултимедия, екран, и флипчарт. На ваше разположение са и прекрасно декорираните ни заведения: класически ресторант, традиционна българска механа с национална кухня, лоби с разнообразни предложения и отличен сървиз !!!

Модерно обзаведен, със свята елегантност и изисканост хотелът разполага с 80 двойни стандартни стаи, 9 двойни мансардни стаи, 3 фамилни стаи и 6 апартамента /включително стая и апартамент за хора с увреждания/. Всички те са оборудвани с телефон, сателитна телевизия, интернет, климатик, сейф ( с доплащане), мини бар и баня с вана и сешоар. Повечето от стаите имат и просторни балкони!

Хотелът притежава модерна система за сигурност, като всички стаи се отключват с магнитни чипове. Хотел „Банско СПА & Холидейз” впечатлява своите гости с разнообразието на допълителните услуги, които предлага: рум-сървиз, пране, гладене, коли и велосипеди под наем, различни екскурзии, пикници, походи в планината, конна езда и риболов!!!

Хотел „Банско СПА& Холидейз” може да се похвали с най-модерния Спа център в традиционен източен стил и атмосфера !!! Тук ще Ви посрещнат нашите професионални терапевти, за да Ви предложат богата гама от масажи и процедури за лице и тяло.

  • Хотел Банско СПА и Холидейз 4*
  • Адрес гр. Банско ул. Явор 29
  • 0883 222 024
  • Всеки ден
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
  • http://banskospa.net/
Галерия:
Други подобни оферти: