За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Феста Чамкория 4*, Боровец за Нова Година! 4 нощувки + закуски, вечери, транспорт до Ски пистата, закрит басейн, Уелнес пакет и опция за Празнична новогодишна вечеря за 620 лв. на човек и Дете до 12г. Безплатно
Цена от 620.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
862.00 лв.
Отстъпка
28%
Спестявате
242.00 лв.
Изтекла оферта
62 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: от 28.12 - 01.01.2019г.

Ваучерът важи за: 4-дневен пакет
двойна стая за 620 лв.
джуниър суит за 684 лв.
апартамент за 800 лв.
единична стая за 924 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване и включва и включва:
• 4 нощувки в избраното помещение
• 4 закуски и вечери
Уелнес пакета включва: ползване на отопляем вътрешен басейн, детска зона в басейна, сауна, парна баня, стая за релакс, фитнес
• Детска анимация и мини клуб за децата
• Транспорт до ски пистата по график от хотела
• Интернет в хотела
• Паркинг
• Гардероб за съхранение на лично ски оборудване

Доплащания:
• Куверт за възрастен - 110 лв. (задължителен)
• Куверт за дете - 55 лв. (задължителен)
• Дете до 2,99 г – безплатно. 
• Дете от 3 до 12,99 г на редовно легло  - 50% отстъпка от цените на пакета, доплаща само куверт за Нова година 55.00 лв.  (задължително)
• Първо дете от 3 до 12,99 г. на доп. легло – Безплатно, доплаща само куверт за Нова година 55.00 лв.  (задължително)
• Второ дете от 3 до 12,99 г. на доп. легло  – 50% от цената на пакета + 55,00 лв. куверт (задължителен)
• Трети възрастен на доп. легло в джуниър суит– 75% от цената за възрастен в апартамент + куверт 110 лв. (задължителен)
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията на хотела!

Анулации & No show:
Анулации по ранни записвания се таксуват 100% по всяко време.
До 28 дни преди настаняването без неустойка, след този период се дължи неустойка в размер на цялото настаняване!

Забележка:
Хотелът може да изиска депозит в размер на 50 евро / кредитна карта при настаняването, който се възстановява 100% при напускане на хотела, в случай, че няма открити сметки на гостите.

Офертата е валидна за определен брой промоционални помещения. При изчерпването им за дадена дата, хотелът си запазва правото да откаже резервация!!!

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (пон. - пет. от 09:00 - 20:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopOfertite.com

Хотел Феста Чамкория е на около 1200 м. от ски център Боровец и от началната станция на кабинковия лифт, който води до ски център „Маркуджици” – най - високия на Балканския полуостров.
Четири-звездният хотел разполага общо с 11 луксозни едноспални апартамента, 25 малки апартаменти, 12 двойни стаи и 6 единични. Интериорът е луксозен и уютен в планински стил. Акцентите от дърво във фоайето и лоби бара създават усещане за топлина, а мебелите в екрю и млечно бежово пренасят в света на комфорта. Всички апартаменти са луксозно обзаведени, с централно отопление и климатизация, оборудвани с бани с вана или душ кабина, сешоар, телефон, кабелна телевизия, плазмени телевизори, мини бар и тераса с прекрасна гледка. Състоят от 2 отделни стаи – дневна с мека мебел и спалня, баните са с вани. В малките апартаменти има обособен кът с мека мебел, който е отделен от спалнята с въртящ се ТВ шкаф. Повечето са с тераса, откриваща прекрасна гледка към планината. Баните са модерно обзаведени с душ кабина или вана. Стаите са уютни и комфортни и позволяват настаняване на двама възрастни с дете на допълнително легло. Всички са модерно обзаведени в стил: зима или лято и създават усещането за домашна топлина. Всички бани са с вана или душ кабина. 6-те единични стаи са удобни и компактни, предлагащи всичко необходимо за тези, които предпочитат комфорта на уединението.
Хотелът разполага с професионално оборудван детски кът за тези, които искат да избягат за малко от палавите малчугани и да се възползват от професионалните терапии в Спа центъра, да поплуват във вътрешния басейн или да покарат ски сами, а защо не да поседнат с питие пред камината. За удобство на своите гости Хотел Чамкория, предлага паркинг, както и трансфери до пистите и обратно по-график за който може да се информирате на рецепция.
Хотелът разполага с основен ресторант със 100 м. и лоби бар с 30 места. При нас може да организирате своите бизнес семинари или други фирмени събития в семинарната ни зала със семинарна зала с капацитет до 100 места и зала за бизнес срещи с капацитет от 20 места.
Пълен релакс в СПА центъра със закрит басейн, фитнес, парна баня, сауна, масажи, терапии за тяло, козметични процедури, солариум. Забавлявайте се в залата за игри с билярд, дарц и компютърни игри. Хотелът предлага още: поща, телефон, факс, интернет, рум сервис, ски гардероб, сейф.

Максимален капацитет на помещенията:
Двойна стая – 2 възрастни 
Студио - 2 възрастни + 2 деца / 3 възрастни + 1 дете
Апартамент - 2 възрастни + 2 деца / 3 възрастни + 1 дете

  • Хотел Феста Чамкория 4*
  • Адрес Боровец
  • 0883 222 024
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 18:30 ч.; Събота от 09:30 до 14:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: