За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Last Minute! СПА хотел Елбрус 3*, Велинград! Нощувка в двойна стая + закуска, вечеря, безплатна солна терапия, 3 басейна с лечебна минерална вода и Уелнес пакет на цени от 49 лв. на човек
Цена от 49.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 49.00 лв.
Изтекла оферта
116 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 15.09 до 20.12.2018г. от неделя до четвъртък

Ваучерът важи за1-дневен пакет
двойна икономична стая за 49 лв.
двойна стандарт или Лукс за 53 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване(двама пълноплащащи) и включва:
• 1 нощувка в двойна стандартна или лукс стая
• Закуска
• Вечеря
• 1 безплатна процедура - солна терапия /Халотерапия/ - 30 минути - еднократно за целия престой на човек
• Уелнес пакета включва ползване на 25 метров минерален басейн; 15 метров атракционен минерален басейн; Шезлонг и чадър (до изчерпване на наличните количества);
• Хамам /турска баня/; инфрачервена сауна и парна баня
• Wi-Fi интернет и паркинг;
• Туристическа такса, застраховка;

Доплащания:
За настаняване в петък или събота - 5 лв. на човек на ден
• Деца до 3.99 г. - безплатно;
• Дете от 4 до 11,99 г. - 23 лв. на ден с вкл. закуска и вечеря
• Дете над 12 г. или трети възрастен - 31 лв на ден с вкл. закуска и вечеря;
Всички доплащания се извършват на място при настаняване на рецепцията в хотела!

ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите за свободни места за настаняване на тел: 0878 660 666.Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com.

Представете разпечатани ваучери при настаняване!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com




На разположение на всеки, посетил хотел Елбрус във Велинград, са и двойни стаи (които са 61 на брой) и 20 апартаменти. Във всяка от стаите оборудването се състои от телевизор с плосък екран, хладилник, тераса и самостоятелна баня със сешоар. Можете да ползвате и безплатна Wi-Fi връзка. Изгледът от стаята ви ще открие пред вас или един от парковете на Велинград, или красива горска картина. Апартаментите са образувани от две стаи (спалня и хол), като също имат самостоятелна баня. Оборудвани са с холна гарнитура (която може да се разтяга, образувайки допълнителна спалня), хладилник, кабелна телевизия, телефон и тераса (откриваща гледка към Родопите). Всяко от помещенията за настаняване в СПА хотел Елбрус е луксозно, уютно и има невероятен чар. 

Ресторантът му е в стила на Родопите, като е разделен на две – вътрешна зала (която може да вмести до 130 души) и лятна градина (която разполага с барбекю). Превъзходната храна е традиционно българска, като зеленчуците се произвеждат на място, в био оранжерията на хотел Елбрус. Ще можете да опитате и вкусни напитки в дневния бар, който предлага висок професионализъм от страна на персонала, уютна атмосфера и елегантност.

В полза на бизнеса, хотел Елбрус предлага цели три конферентни зали. Те са на разположение за всеки, които иска да проведе бизнес среща или банкет във Велинград. Капацитетът им е от 12 до 100 места, а обзавеждането и оборудването са напълно съвременни и модерни. За организацията на събитията, услугите си предлагат професионални консултанти.

Велинград е добре познат с качеството на СПА услугите си и хотел Елбрус прави всичко по силите си да предложи възможно най-перфектни условия в това отношение. Тук се предлагат физиотерапевтични услуги – вакумед, йонофореза, магнитотерапия, галванотерапия и други. Всички те служат за успешно лечение на заболявания на белите дробове, на периферната нервна система, на опорно-двигателната система и други.

СПА и Уелнес центърът на хотел Елбрус, Велинград, предлагат още финландска сауна, инфрачервена сауна, зона за релакс, парна баня, солена пещера (която е с халогенен генератор). Можете да използвате безплатния фитнес център. Срещу допълнително заплащане се предлага ползване на барбекюто; различни масажи; някои от услугите на СПА и Уелнес центъра; вестници; гладене, химическо чистене, пералня и конферентна зала.

СПА хотел Елбрус предлага детска площадка, където децата ви могат да се забавляват. А за вас има бар и ресторант, а и опция да поръчате закуска в стаята. Сейфът на хотела можете да ползвате безплатно, на ваше разположение са и денонощна рецепция, и помещение, където да съхранявате багажа си. През цялата година, гостите на този хотел във Велинград могат да използват /закрит плувен басейн, а откритият плувен басейн е сезонен. / три минерални басйна/

  • СПА хотел Елбрус 3*
  • Адрес Велинград, бул. Хан Аспарух 116
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • Пон - петък 9:00 - 20:00 ч.; Събота и неделя от 09:30 - 19:00ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: