Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
3-дневна екскурзия до Румъния със Букурещ, Синая, Бран, Брашов, Сигишоара и Търговище + 2 нощувки със закуски, водач и транспорт с лицензиран автобус само за 119,90 лв.
Цена от 12.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
145.00 лв.
Отстъпка
17%
Спестявате
25.10 лв.
Изтекла оферта
30 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 19.10, 02.11, 16.11.2018г.

Ваучерът важи за3-дневна екскурзия до Румъния със Букурещ, Синая, Бран, Брашов, Сигишоара и Търговище + 2 нощувки със закуски, водач и транспорт с лицензиран автобус само за 119,90 лв.  вместо за 145 лв.
Стойност на ваучера: 12 лв., Доплащане на място в агенцията: 107,90 лв.

Ваучерът включва:
• Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
• 2 нощувки със закуски в хотел 2 * в района на Синая
• Водач по време на цялото пътуването
 

Цената НЕ включва:
• Медицинска застраховка-“Пътуване в чужбина” на ЗК Алианц България – с лимит на отговорност 2000 евро; 2 лв/ден за лица до 65 г и 3 лв/ден за лица над 65 г.
• Входните такси на посещаваните обекти 
• Вечеря, в ресторанта на хотела – 12 евро
• Екскурзия до Бран , Брашов и Сигишоара – 26 евро-при минимум  20 туристи
• Екскурзия  до Търговище - 10  евро
• Туристическа  програма   в  Букурещ – 10 евро

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.


Необходими документиЛична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение
на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства налагат това .

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

1 ден: Отпътуване в 05.30 часа от храм-паметник „Св. Александър Невски”. Пътуване  по маршрут София – Плевен – Русе, преминаване на Дунав мост и на границата с Румъния. Потегляне към столицата на Румъния – Букурещ. По желание обиколка на града – разглеждат се Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата, както и Двореца на Чаушеску, в момента държавния парламент, втората по големина сграда в света. Отпътуване за курорта Синая. Настаняване в хотел 2/3*. Свободно време. По желание вечеря , състояща се от традиционни ястия. Нощувка.

ДЕН 2: Закуска. Свободно време  или по желание (срещу допълнително заплащане) – екскурзия до Сигишоара ,Бран и Брашов. Посещение на замъка “Бран”, известен още като замъка на “Дракула”- ловната резиденция на граф Влад Дракула (впечатляваща средновековна крепост, забулена в мистерия, построена между 1377 г. и 1382 г. върху скала висока 60 м.). Отпътуване за центъра на българската емиграция през Възраждането – град  Брашов, където Петър Берон издава Рибния буквар. Живописният град е известен също с факта, че разделя Източните и Южните Карпати. Пешеходна разходка, разглеждат се: Черната църква, Старото кметство, църквата “Св. Бартоломей” и др. Отпътуване за Сигишоара - един от най-добре запазените средновековни градове в Европа, който впечатлява туристите с великолепната си архитектура. Тук се намира родната къща на едноименния Граф Дракула. Градът е възникнал покрай стара саксонска крепост, включена през  1999г. в списъка на ЮНЕСКО. За първи път е спомената под името Сигишоара в писмен документ издаден от бащата на Граф Дракула.Пешеходна туристическа обиколка на града .Прибиране в хотела. Вечерта по желание вечеря . Нощувка.

3 ден:Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до град Търговище, намиращ се на 70 км от Синая . През 1456 година в Търговище е коронясан прочутия Влад III Дракула с прозвище Цепеш .Там се намират руините на замъка, където през периода 1456-1462 година е била резиденция на граф Дракула, където той извършва своите кървави дела .Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Хан Аспарух 48 (на ъгъла на ул.Хан Аспарух и ул.Раковски)
  • 0882 41 40 70
  • Всеки ден
  • ECO_TOUR@ABV.BG
  • http://eko-tour.com
Галерия:
Други подобни оферти в София