За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Къща за гости Цвети, с. Бангейци, община Трявна за Коледа! Нощувка в напълно обзаведена къща за до 15 човека само за 300 лв на вечер
Цена от 300.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
346.70 лв.
Отстъпка
13%
Спестявате
46.70 лв.
Изтекла оферта
0 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 23.12-27.12.2018г.

Къщата е продадена за Нова Година.

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет в напълно обзаведена къща за до 15 човека за 300 лв.

Ваучерът важи за Цялата къща, при максимално настаняване и включва:
•  Нощувка в напълно обзаведена къща за гости Цвети за до 15 човека
•  Безплатно ползване на: механа с капацитет за 15 души с напълно оборудвана кухня, камина, външно барбекю, лятна градина
•  Цифрова телевизия
•  Паркинг с 4 места
•  Разходка с ATV (по предварителна заявка)

ВАЖНО!!! Необходимо е предварителна да проверите за свободни места на тел: 0878 660 666. След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com, като предоставите код и парола на ваучера!

Представете разпечатан ваучер при настаняване в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка!


Всички условия на ТopОfertite.com

Къща „Цвети” се намира  в село Бангейци на 2 км. от центъра на гр. Трявна в посока Плачковци сред прекрасна планинска природа. Позволява достъп по всяко време на годината. Възможност за индивидуални екскурзии до Трявна, Габрово, Велико Търново, Дряновски и Соколски манастири, Боженци, Етъра.

Къщата разполага с 6 спални и 3 единични легла, 3 бани с WC, механа за 15 човека с напълно оборудвана кухня за гостите, камина, външно барбекю, лятна градина, цифрова телевизия, 4 паркоместа, разходка с ATV (по предварителна заявка).

Други подобни оферти: