За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Романтична Коледна екскурзия до Драма и приказното градче Онируполи с 1 нощувка в хотел 3*, туристическа програма, екскурзовод и транспорт с туристически автобус само за 99 лв на човек
Цена от 9.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
139.00 лв.
Отстъпка
29%
Спестявате
40.00 лв.
Изтекла оферта
5 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 15.12-16.12.2018г.

Ваучерът важи за:  Романтична Коледна екскурзия до Драма и приказното градче Онируполи с 1 нощувка е хотел 3*, туристическа програма, екскурзовод и транспорт с туристически автобус само за 99 лв на човек

Стойност на ваучера: 9,90 лв., доплащане в агенцията: 89,10 лв.

Ваучерът е за един човек и включва:

• Транспорт с комфортен туристически автобус;
• 1 нощувка със  закуска в хотел*** в района на Гоце Делчев;
• Туристическа програма в Драма и Банско;
• Екскурзоводско обслужване по целия маршрут;
 Цената не включва:
• Медицинска застраховка- 2 лв./ човек (до 65 г.) и 3 лв (над 65 г.)  на ден 
• Пътни такси – 5 лв.
• Вечеря по желание – 10 лв
• Разходи от личен характер;
• Приблизителни такси на посещаваните обекти:
– Къща – музей “Неофит Рилски” – 3 лв.
– Банско – Музей “Никола Вапцаров” – 3 лв.
Необходими документи:
Задграничен паспорт или лична карта;
Деца под 18 г., пътуващи без родител трябва да имат нотариално заверено пълномощно – копие и оригинал.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.
Плащането  става  в брой  или по  банков  път . При  сключване на договора се плаща 30 % от сумата, а остатъка 15 дни преди датата на пътуването.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 10 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.
Забележка:  ТО  НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
ТО  си запазва правото на промени в последователността на изпълнение  на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства  налагат това .

 

Важно: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

Програма
1 ден:
 София – Гоце Делчев – ГКПП Илинден – Ексохи – Драма 
Отпътуване от София в 6:30 ч. по маршрут  София –  Гоце Делчев  – Драма. Пристигане в Драма,която е административен, икономически и културен център на един от най-непознатите, но и един от най-интересните окръзи в Гърция.Регионът на Драма е магически с величествени върхове, цветни равнини, внушителни клисури, същински рай за онези, които се вълнуват от природата. Именно там се изгражда и коледният град Онируполи. Малки приказни къщички, които напомнят домовете на любимите ни фантастични герои, се подреждат във върволица и светят в пъстриколедни светлинки и ефирни гирлянди. Самият Дядо Коледа посреща посетителите с приветлива усмивка. Толкова много забавление, шоу и музика и коледна атмосфера едва ли е възможно да кипи по уличките на друго градче. Безплатни за децата са коледните работилнички за сладкиши , бонбони и коледни маски, които те сами могат да си изработят. Има много приятни изненади за децата. Възрастните също не са забравени. Коледният базар, кулинарните изкушения инеустоимите напитки, съчетани с весела музика са добра възможност за приятното прекарване на родителите, които водят децата си в „Града на мечтите”. Свободно време за разходка из коледните базари. Вечерта отпътуване за Гоце Делчев. Настаняване в хотел в района на Гоце Делчев. Свободно време. Вечеря/по желание /. Нощувка.
2 ден:  Гоце Делчев – Банско  – София
Закуска. Свободно време.  Отпътуване в 12:00 ч. за гр. Банско. Пешеходна разходка в Банско – един от най–известните зимни курорти. Банско остава атрактивна дестинация и през всички сезони на годината, като предлага различни маршрути да се насладите на красивата природа. Интересни забалежителности в града са: Къща – музей Никола Вапцаров, Музей Неофит Рилски, Паметник Св. Паисий Хилендарски, църквата „Св. Троица”, която е един от символите на Банско заедно с кулата и уникалния звън на камбаните. Свободно време за обяд и разходка. Около 16,00ч.отпътуване за гр. София. Пристигане в гр. София вечерта.
 

Офертата е осигурена от ЕКО ТУР КЪМПАНИ ООД
Агенцията предлага екскурзии, почивки, индивидуални настанявания със собствен транспорт, хотели - морски, планински, SPA, както в страната, така и в чужбина.

Туристическа агенция Еко Тур Къмпани ООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-7054. Седалище гр. София, ул. „Хан Аспарух“ 48.
Туроператорът е застрахован към ЗАД „Алианц България“, бул. ‚Княз Дондуков‘ 59, 1504 Софиа със застрахователна полица  № 13160173800000003 със срок на валидност от 0:00 часа на 24.03.2017г. до 24:00 ч. на 23.03.2018 г.

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия: