За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
ЕКСКЛУЗИВНО Хотел РИМ, Велинград за Коледа! 3 или 4 нощувки + закуски, вечери, традиционна постна, празнична Коледна вечеря и Уелнес пакет на цени от 129 лв на човек
Цена от 129.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 129.00 лв.
Изтекла оферта
58 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 22 до 26.12.2018г.

Ваучерът важи за
Вариант 1: 3-дневен пакет за 129 лв
Вариант 2: 4-дневен пакет за 159 лв
 
Ваучерът е за Един човек и включва:
• съответния брой нощувки в двойна стая
• съответния брой закуски
• съответния брой вечери:
•  една традиционна постна вечеря на 24.12
• една празнична Коледна вечеря на 25.12
• басейн с топла минерална вода 28-30 С
• джакузи (37 С), сауна, парна баня
• интернет, паркинг
• туристическа такса 
 
Доплащания:
• Деца до 5.99 г. се настаняват безплатно.
• Деца от 6 г. до 11.99 г - 20 лв на ден 
• Деца над 12 г и 3-ти възрастен -  пълната цена на човек за пакета
Всички доплащания се извършват чрез покупка на ваучер!
 

ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.0878 660 666.  Запитването за свободни места НЕ е резервация! След закупуване на ваучерите трябва да потвърдите резервацията по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com, като представите следните данни: код и парола на ваучерите, две имена, тел. за връзка и точните дати на престой.

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopОfertite.com. 

Хотел Рим - неговото местоположение е страхотно – ще го откриете до Централния минерален басейн, в центъра на Велинград. Предлага чудесна атмосфера, вкусна храна, както и прекрасен СПА център.

В хотел Рим има 17 двойни стаи, един апартамент със сауна, 2 апартамента с джакузи. Всяко от помещенията разполага с оборудване от кабелна телевизия и мини бар. Обстановката в стаите е луксозна и предразполагаща към качествена почивка.

Велинград е изключително популярен сред любителите на СПА услугите и, както може да се предполага, СПА центърът на един хотел би бил много важен. Този в хотел Рим също няма да ви разочарова. Предлага няколко вани, като всяка от тях е с различна температура. Така имате възможност да се потопите в тази, която е точно по вашите предпочитания. Има още парна баня, сауна, джакузи, минерален басейн. Тези съоръжения използват минерална вода, която притежава лечебни свойства и гарантирано премахва умората, стреса и напрежението, правейки ви по-отпочинал и по-щастлив.

Хотел Рим, Велинград, разполага също и с ресторант, на име Весело село. Там се предлагат и традиционни, и популярни ястия, и храни, които са нетипични за кухнята на България. Например, можете да поръчате барбекю, сръбска скара и много други вкусотийки. Оркестърът, свирещ в ресторанта на хотел Рим, ще се погрижи да си прекарате приятно вечерта. Това място за настаняване във Велинград ви предоставя още и Карбонатна баня. Тя е изградена през 1918 г., а в днешно време е преустроена и е модернизирана. Хипертермалната вода помага за възпалителни заболявания и при болести на периферната нервна система.

Всички посетители на хотел Рим, Велинград, имат какво да кажат за чудесните му предложения. Главно, гостите остават възхители от спокойствието, удобството на стаите, професионализма на персонала, хубавото местоположение, приятното джакузи, разумните цени.

Други подобни оферти: