За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Св.Св. Петър и Павел 3*, Поморие! Нощувка + закуска, обеди, вечеря, джакузи с изглед към морето, панорамна термална зона, СПА пакет на цени от 71 лв. на човек
Цена от 71.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 71.00 лв.
Изтекла оферта
59 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: от 01.05 - 30.09.2018г. зависимост от избрания период
**Офертата не важи за всички официални празнични и почивни дни!
*В хотела няма свободни:
  - едноспални апартаменти от 03.08 - 09.09

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет
26.08 - 30.09
 - двойна стая - 71 лв.
 - едноспален апартамент - 90,50 лв.
 - двуспален апартамент - 269 лв. (цена на помещението)

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване(двама пълноплащащи) или за цялото помещениеи включва:
• 1 нощувка в избраното помещение
• Закуска
• Обяд
• Вечеря 
Уелнес пакета включва: Панорамна термална зона, финландска сауна с изглед към морето, джакузи с изглед към морето, релакс зона с изглед към морето, арома парна баня
• Възможност за ранно настаняване
• Wi-fi
• Неохраняем паркинг
• турситическа такса

Доплащания:
• Дете от 0 до 1,99 г. – безплатно
• Дете от 2 до 11,99 г. настанено на допълнително легло с двама пълноплащащи - 50 % от цената на легло във всяко помещение
• Дете на редовно легло от 2 до 11,99г.  – 70% от цената на легло в двойна стая
• 1 възр. + 2деца /2-11.99/ - Дете на редовно легло доплаща 70%, второ дете заплаща 50% от цената на легло в двойна стая
• 1 възр.+ 1 дете /2-11,99/ - Дете на редовно легло доплаща 70% от цената на легло в двойна стая
• 3-ти  възрастен настанен на допълнително легло в двойна стая  - 57 лв. (26.08 - 30.09)
• 3-ти  възрастен настанен на допълнително легло – 70% от цената на легло в едноспален апартамент
• Дете от 2 до 11,99 год. настанено на редовно легло не ползва отстъпка в двуспален апартамент
• 5-ти  възрастен настанен на допълнително легло – 30% намаление в двуспален апартамент
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!!!

Програма на изхранването:
• Закуска: 08:30 - 10:00ч.
• Обяд: 12:00 - 14:00ч.
• Вечеря: 19:00 - 21:00ч.
*Настаняване след 14ч, освобождаване до 12ч.
*Програмата започва с вечеря в деня на настаняване и завършва със закуска в деня на заминаване


ВАЖНО!!!
Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване по телефона: 0883 222 024 и на reservations@topofertite.com. 
След закупуване на ваучерите трябва да направите резервация като представите кодовете и паролите им на посочения телефон или имейл!

Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела в срока на валидност на офертата!

Всички условия на TopOfertite.com

Хотел Св.Св. Петър и Павел е категория три звезди. Построен през 2007 година  на самия бряг на морето, живописно разположен между морето и Поморийското солено езеро. Хотелът се намира на 10 м от централния плаж на град Поморие, известен с черния си пясък. На 700 м от центъра на града, на 15 км от Летище Бургас .

Хотелът е на 7 етажа с модерна архитектура с 23 двойни стаи, 1 единична и 7 апартамента. Всички стаи и апартаменти са с изглед към морето. Изцяло климатизиран, като всяка стая разполага с цифрова телевизия, Wi-Fi, телефон,климатик, минибар, румсервиз, самостоятелен санитарен възел, сешоар, тераса. На разположение на гостите са- център за лечение с кал,луга и сол, уютно фоайе, рецепция, асансьор, основен ресторант с лятна градина и детски кът.

Възможност за различни спортове на плажа: джетове, водни ски, водни колела. На рецепция - сейф срещу заплащане, плащане с кредитни карти( Master Card, Visa), такси, коли под наем, външен паркинг.

ЦЕНТЪР ЗА ЛЕЧЕНИЕ С КАЛ, ЛУГА И СОЛ 

Модерният Център за лечение с кал,луга и сол е открит през сезон 2016. Разположен е на 6-ти последен етаж на сградата, от който се разкрива разкошна гледка към морето. Центърът разполага със следните услуги:сектор за калолечение-кални вани и кални апликации,луголечение,физиотерапия,магнитотерапия,инхалации в солна стая,арома парна баня, панорамна сауна с изглед към морето, зона за релакс, джакузи, хидромасажна вана,салон за масажи.На разположение на гостите е квалифициран екип от доктор и рехабилитатори. 

КАЛОЛЕЧЕНИЕ С ПОМОРИЙСКА ЛИМАННА КАЛ И ЛУГА

Природата е надарила районa на Поморие с уникален дар- единственото по рода си в България Поморийско езеро, известно от дълбока древност със световно признатите качества на лечебната си кал. Калта има богат химичен състав и е изключително полезна за човешкия организъм. Чрез калолечението се подобряват значително обменните процеси в организма, а нивото на холестерола се нормализира. Лечебният ефект е резултат от комплексното действие на химичните, биологичните, електродинамичните и механични фактори на лечебната кал.Има положително влияние върху различни заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, кожни заболявания и гинекологични заболявания.

Поморийската луга е вторичен материал от процеса на добиване на морска сол. Това е гъста остатъчната течност, изтекла от солените хълмчета, в които кристализира солта от водите на езерото. Течността е с висока плътност, бледожълт до кафяв цвят, със солено горчив вкус и специфичен мирис. Лугата съдържа редица важни макро- и микрелементи, както и колоиди, различни киселини от органичната и неорганичната природа, биологично активни вещества и други компоненти от жизнената дейност на микрофлората и фауната на езерото и морето. Прилагането на лугата подобрява качеството на окислително-възстановителните реакции, спомага за възстановяване на хормоналния статус, засилва метаболизма и стимулира защитните свойства на организма.

 

Описание  на Апартамент с 1 спалня
Минимална  заетост - 2. Максимална заетост 2+2
Разполага с  две редовни легла и един разтегателен диван,  който е удобен за настаняване на две деца или 1 възрастен и 1 дете. В апартамента може да се постави кошара.

Описание на Апартамент с 2 спални
Минимална заетост – 4. Максимална  заетост 4+2
Разполага с  4 редовни легла и разтегателен диван удобен за две малки деца или един възрастен

  • Хотел „Св.Св. Петър и Павел” 3*
  • Адрес Хотел „Св.Св. Петър и Павел” 3*, 8200 Поморие, ул. "Проф. Стоянов" №11
  • 0883 222 024
  • Всеки ден от 09:00 до 20:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: