За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Четирилистна Детелина, Банско! Нощувка + закуска, вечеря, басейн, шезлонг и паркинг само за 32 лв на човек
Цена от 32.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
38.00 лв.
Отстъпка
16%
Спестявате
6.00 лв.
Изтекла оферта
33 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Ваучерите са валидни: от 10.07 до 30.09.2018г.

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет за 32 лв.
 
Ваучерът важи за Един човек при максимална заетост на помещенията и включва:
• 1 нощувка в студио или апартамент
• 1 Закуска и вечеря
• Басей с подвижен покрив и шезлонг
• Интернет Wi-Fi и паркинг;
• Туристическа такса;
 
Доплащания:
• Дете до 4.99 г. се настанява и изхранва безплатно;
• Дете от 5 до 11,99г - 50% от цената на ваучера
• Деца над 12г. или трети възрастен - закупуват отделен ваучер
• Единично настаняване се доплаща по 50% от стойността на ваучера на ден;
• Ползване на халат - 10 лв за престоя с депозит от 30 лв;
Всички доплащания се извършват на рецепцията на хотела!
 
ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0884 222 038. Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.
 
Всички условия на ТopОfertite.com

Четирилистна детелина се състои от четири самостоятелни сгради разположени в чудесен затворен комплекс, който разполага с ресторант, релакс център с топъл басейн, парна баня, сауна, джакузи и паркинг.

Планинският курорт Банско е един от петте най-атрактивни зимни дестинации в Европа. Ски пътеките и пистите са с обща дължина над 70 км и стартират от 2600 м надморска височина. Банско има най-добрия и най-дългия ски сезон от 15 Декември до 15 Май. Условията за ски туризъм могат да удовлетворят всички вкусове и потребности – за начинаещи, семейства с деца, екстремни скиори и сноубордисти. През лятото Банско предлага еко туризъм, посещения на културно-исторически забележителности, конна езда и колоездене.

Икономичното студио е обзаведено и оборудвано с кухненски бокс и удобен разтегателен диван, за да отговоря на всички изисквания за чудесна ваканция за настаняване на двама или да се ползва единично.  
Стандартното студио предлага уникална гледка към великолепните снежни върхове на Пирин и топла и уютна атмосфера. В студиото има напълно обзаведен кухненски бокс и удобно двойно легло.
Студио ЛУКС предлага удобства и комфорт за семейство с дете или трима приятели. В студиото е оборудван кухненски бокс, с всички удобства, които да гарантират чудесна семейна ваканция.
Апартамент със спалня макс 2+2: предлага уникална гледка към великолепните снежни върхове на Пирин и топла и уютна атмосфера за цялото семейство. В апартамента има оборудван кухненски бокс, хол с разтегателен диван и спалня.
Мезонет макс 2+2: е на две нива на 5-ти и 6-ти етаж, като предлагат настаняване за 4 човека с оборудвани кухненски боксове. От терасите им се разкрива уникална гледка към великолепните снежни върхове на Пирин.

  • Kомплекс "Четирилистна детелина"
  • Адрес Четирилистна детелина град Банско,на ул."Явор" № 18
  • 0883 222 024; 0878 823 222
  • Пон - петък 9:00 - 17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: