Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
3-дневна екскурзия до Румъния с Букурещ, Синая и замъка на граф Дракула + 2 нощувки със закуски, водач и транспорт с лицензиран автобус само за 119,90 лв. вместо 145 лв.
Цена от 12.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
145.00 лв.
Отстъпка
17%
Спестявате
25.10 лв.
Изтекла оферта
12 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 24.08; 07.09; 05.10; 19.10.2018г

Ваучерът важи за3-дневна екскурзия до Румъния с Букурещ, Синая и замъка на граф Дракула + 2 нощувки със закуски, водач и транспорт с лицензиран автобус само за 119,90 лв. вместо 145 лв.
Стойност на ваучера: 12 лв., Доплащане на място в агенцията: 107,90 лв.

Ваучерът включва:
• Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
• 2 нощувки със закуски в хотел 2 * в района на Синая
• Водач по време на цялото пътуването
*Доплащане за единична стая – 50 лв.
 

Цената НЕ включва:
• Медицинска застраховка 2 лв/ден до 65 г и 3 лв/ден над 65 г.
• Входните такси на посещаваните обекти – около 60 леи
• Вечеря, в ресторанта на хотела – 12 евро/ 24 лв
• Екскурзия до Бран и Брашов – 20 евро/ 40 лв-при минимум 25 туристи
• Туристическа  програма   в  Букурещ – 10 евро/20 лв
• Посещение на местен ресторант – 20 евро/40 лв

 

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.


Необходими документиЛична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение
на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства налагат това .

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

І Ден

Отпътуване в 06.00 часа от храм-паметник „Св. Александър Невски”. Пътуване  по маршрут София – Плевен – Русе, преминаване на Дунав мост и на границата с Румъния. Потегляне към столицата на Румъния – Букурещ, транзитно преминаване през града в посока величествените Карпати и нейната „перла” – курорта Синая. Посещение на Синайския манастир, построен в периода 1690 – 1695 г. Настаняване в хотел 2*. Свободно време. Нощувка.

ІІ Ден

Закуска. Посещение на Двореца “Пелеш”- строен в периода 1873-1883 година като лятна резиденция на румънския крал Карол І. Екскурзия до Бран и Брашов, по желание. Посещение на замъка “Бран”, известен още като замъка на “Дракула”- ловната резиденция на граф Влад Дракула (впечатляваща средновековна крепост, забулена в мистерия, построена между 1377 г. и 1382 г. върху скала висока 60 м.). Свободно време в района на замъка. Отпътуване за центъра на българската емиграция през Възраждането – град  Брашов, където Петър Берон издава Рибния буквар. Живописният град е известен също с факта, че разделя Източните и Южните Карпати. Пешеходна разходка, разглеждат се: Черната църква, Старото кметство, църквата “Св. Бартоломей” и др. Прибиране в хотела. Свободно време. Вечерта по желание посещение на местен ресторант, с вечеря по меню, състоящо се от традиционни ястия. Нощувка.

ІІІ Ден

Закуска. Отпътуване за Букурещ град на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като малкия Париж). Oбиколка на града, по желание. Разглеждат се: Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата, както и Двореца на Чаушеску, в момента държавния парламент, втората по големина сграда в света. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Хан Аспарух 48 (на ъгъла на ул.Хан Аспарух и ул.Раковски)
  • 0882 41 40 70
  • Всеки ден
  • ECO_TOUR@ABV.BG
  • http://eko-tour.com
Галерия:
Други подобни оферти в София