За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
3-дневна екскурзия - Уикенд в Княжевац със собствен транспорт + 2 нощувки със закуски в Хотел Тимок, вечеря на 4-степенно меню със сляпа дегустация на ракии, дегустации във винарски изби само за 188 лв.
Цена от 188.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
221.00 лв.
Отстъпка
15%
Спестявате
33.00 лв.
Изтекла оферта
13 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 30.11.2018г.
**Офертата НЯМА фиксирани дати, валидна е за всеки уикенд до 30.11!!

Ваучерът важи за: 3-дневна екскурзия - Уикенд в Княжевац със собствен транспорт само за 188 лв.

Цената включва:
• 2 нощувки със закуски в хотел Тимок, Княжевац;
• Вечеря на 4-степенно меню със "сляпа" дегустация на ракии в клуб JB в гр.Княжевац;
• Дегустации във винарски изби Малча и Йович;
• Представител на фирмата на място.

Цената НЕ включва:
• Транспорт;
• Застраховка;
• Вечеря на втория ден.

Анулации:
• При анулация от страна на клиента до 15 дни преди началната дата - 100% от депозита.
• При анулация до 7 дни преди началната дата – 50% от общата сума.
• При анулация по-малко от 7 дни преди началната дата – 100% от общата сума.

Важно: Задължителна предварителна резевация на телефон:  0877 766 755 или 0887 000 166. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

Уикенд в Княжевац (Източна Сърбия)
Със собствен транспорт

Ден 1: (София – с. Малча (Сърбия) – Княжевац (Сърбия))
Уикендът започва с посещение на винарска изба „Малча“ (Сърбия) и дегустация на отбрани вина. Разположена само на няколко километра от гр. Ниш, част от транс-националния маршрут „По пътя на Римските Императори“, още от 1903 г. изба „Малча“ пресъздава уникалния синтез от няколковековното съществуване на римските винени пътища.
Настаняване в хотел „Тимок“ (3*) в Княжевац
„Сляпа“ дегустция на ракии и вечеря в “Klub JB”- един от емблематичните творчески центрове на гр. Княжевац. Там, след представяне и дегустация на ракии от местни изби, ще се насладим на местни гозби.

Ден 2: (с. Долна Каменица – с. Равна – Княжевац)
Посещение на църква „св. Богородица“; посещение на цех за кожени изделия; посещение на изба „Йович“ и дегустация
В сутрешните часове групата отпътува към с. Долна Каменица, на 12 км. от Княжевац, където се намира средновековната църква „св. Богородица“.
Много хора са изследвали тази църква. Има много интерпретации и не можем да определим точно коя от тях е вярна. Счита се , че църквата е построена от великия владетел Лазар Бранкович (Михайло Анджелович), който е властвал в тази област през XIV век. През 1985 г., църквата е обявена за Паметник на културата.
В непосредствена близост до църквата се помещава туристически информационен център и цех за кожени изделия, който произвежда по лиценз на марката MENNER. Там посетителите могат да се запознаят с процеса по обработка на кожа, както и да закупят готови продукти.
След свободно време обратно в Княжевац (опционално посещение на градски басейн с термална вода), се отправяме към винарска изба „Йович“, където ще дегустираме чудно пивки вина от местни сортове. 
На 10 километра от Княжевац и недалеч от разкопките на римската крепост Тимакум минус в село Равна, където безспорно е доказано, че лозя са отглеждани от древни времена, се намира село Потрканье, където е винарната на семейство Йович. На обща площ от 15 хектара стопаните грижливо отглеждат сортовете грозде Вранок, Каберне, Совиньон, Мускат Хамбург, Шардоне, Рай Ризлинг и Совиньон Блан. В модерна и съвременно оборудвана изба се прилага традиционният метод за винопроизводство, като настоящият маскимален годишен обем е 130000 литра, а са предвидени разширяване и оборудване за производство и зреене на допълнителни 50000 литра.
При желание на групата и подходящи метеорологични условия е възможно следобедно посещение на разкопките на римския лагер Тимакум минус – в непосредствена близост до винарна Йович.

Денят приключва с вечеря на свободна консумация и жива музика в препоръчания „Милошев конак“.

Ден 3: (Княжевац – София)
Отпътуване към София
 

  • Authentic Bulgariа
  • Адрес София, ул. Янтра 13
  • 0877 766 755
  • от Понеделник до Петък от 09:00 до 18:00 ч
  • BOOKING@AUTHENTICBULGARIA.BG
Галерия: