За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
11-дневна екскурзия до Париж, Нормандия, Лоара и Френска ривиера + 9 нощувки със закуски, транспорт и екскурзоводско обслужване само за 1090 лв.
Цена от 109.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
1,210.00 лв.
Отстъпка
10%
Спестявате
120.00 лв.
Изтекла оферта
23 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 17.09 - 27.09.2018г.

Ваучерът включва: 11-дневна екскурзия до Париж, Нормандия, Лоара и Френска ривиера само за 1090 лв.
Стойност на ваучера: 109 лв. Доплащане на място в агенцията: 981 лв.

Цената включва
:
- 9 нощувки
- 9 закуски в хотели 2/3* (1 - в Хърватия/Словения, 1 - до Страсбург, 3 - в Париж до спирка на метро, 1 - в Рен, 1 - до Лион, 1 - на Италианска/Френска Ривиера, 1 - до Венеция;);
- транспорт и транспортни разходи с автобус 3 * ;
- екскурзоводско обслужване и водач от фирмата;

Цената НЕ включва:
- медицинска застраховка (около 12 лв на човек при 5000 ЕВРО покритие, за клиенти над 65 год. има оскъпяване);
- сити такси за хотелите между 2 и 5 евро на нощувка, заплаща се на място;
- организирани вечери срещу доплащане от – около 15 евро;
- долащане за самостоятелна стая -30% от пакетната цена;
- вход за Монако – 8 евро;
- корабче + вход  за Венеция– 20 евро;
- корабче по Сена - 14 евро;
- двореца Верасй транспорт+вход и аудио гид- 40 евро;
- музейни такси (по желание) - за ориентировъчни цени виж МУЗЕИ.
Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- По всички автобусни програми има възможност за тръгване от Бургас, Сливен, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Русе, Плевен и Велико Търново (срещу доплащане и препотвърждение при събран минимум 10 човека);
- Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години не придружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт. Фирма „Алегра Ви Тур“ Ви съветва при наличност на два документа лична карта и задграничен паспорт по време на провеждане на екскурзията да носите със себе си и двата документа и да ги съхранявате на две отделни места.
- Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни. 
- Срок за записване: до запълване на свободните места.
- В някои от държавите е задължително да се плаща сити такса в хотелите между 1 и 5  Евро на вечер при напускане или настаняване в хотела, тарифата се определя според категоризацията в съответната държава. Таксата се заплаща на рецепция от клиентите или предварително събрана от водача преди настаняване.
- Не обявените хотели в програмите, ще бъдат обявени 7 дни преди отпътуването.
- Минималния брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
- Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
- Туроператорът препоръчва на своите клиенти да носният в себе си  от месната валута в съответните градове когато пътуват.
- Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
- Агенцията си запазва правото за промени в последователност на изпълнение на програмата.
- Пътуванията се заплащат в български лева или евро/ по курса на БНБ към деня на плащане/.
- Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 работни дни преди датата на отпътуване.
- При самолетните програми, когато се ползват полети на ниско тарифни компании (WIZZ air, RYAIAN air) цената на чекирания  багаж или голям салонен багаж може да се каже в деня на резервацията. В някои от програмите има възможност багажа да бъде даден по-рано и изпратен с автобусната група. Туристическата агенция не носи вина или каквато и да е отговорност за загубен, закъснял или откраднат багаж. Информация за условията за багаж може да видите в  WIZZ air и RYAIAN air

ВАЖНО!!!
Задължителна предварителна резевация на телефон: 02 44 84 95 2; 0879 268 267 и на em-mail:alegravitur@abv.bg Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Забележка: Застраховка "Отмяна на Пътуване" на фирма Групама ЕАД може да намерите информация ТУК. Сумата за застраховка отмяна на пътуване не се възстановява, Общи условия за застраховка "Отмяна на Пътуване". Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 7500160000092 на ”ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ” ЕАД. Общи условия за органзирано пътуване на АЛЕГРА ВИ ТУР ЕОО

Всички условия на TopOfertite.com

Маршрут: София - Хърватия - Страсбург - Париж - Руан - Онфльор - Сeн Мишел - Лоара - Ница - Кан - Монако - Верона - Венеция - София
Продължителност: 11 дни / 9 нощувки
Транспорт: aвтобус


Програма:
1-ви ден: Тръгване от Бургас, Сливен, Пловдив, Стара Загора, Пазарджик Хасково срещу допълнително доплащане. Тръгване от София в 10 ч. Отпътуване за Хърватия през Сърбия. Нощувка в Хърватия /Словения.
2-ри ден: Закуска. Отпътуване за Страсбург. Настаняване в хотел. Нощувка до Страсбург.
3-ти ден: Закуска. Кратка обиколка в Страсбург- столицата на Провинция Елзас и пристанище на р. Рейн. Програма в Страсбург: Двореца на Руан, сградите на Европейския Парламент и Съвета на Европа; Разглеждане на Страсбургската Катедрала. Отпътуване за Париж. Разглеждане на един от символите на Париж - Монмартър и църквата Сакре Кьор. Разходка по бул. Клиши с пл. Пигал и кабарето „Мулен Руж”. Качване по желание на друг символ на Париж - Айфеловата кула . Разходка с корабче по Сена по желание (около 14 евро). Нощувка в Париж.
4-ти ден: Закуска. Панорамна обиколка на Париж с местен екскурзовод и разглеждане на: остров Сите /Люлката на града/; огромната каменна симфония и най-великолепната френска готическа катедрала - Нотър Дам; величествената Съдебна палата; Триумфалната арка; моста Александър; Големия и Малкия дворец; Катедралата Мадлената; най-внушителния паметник от ІІта Империя - операта Гарние; елегантния пл. Вандом с 44 м. колона; Кметството в неоренесансов стил; един от най-големите дворци и световен музей – Лувъра; малката триумфална арка Каросел; световноизвестната Сорбона в Латинския квартал; един от най-забележителните паметници – Пантеона; пл. Трокадеро; Люксембургските градини; Дома на инвалидите с гроба на Наполеон; градината Тюйлери заела мястото на опожарения дворец Тюйлери. Следобед посещение по желание (срешу доплащане – 40 евро) на музея на френската история - Версайския дворец – отразяващ златния век за Франция на Луи XІV. Възможност за посещение на музеите: на модерното изкуство д`Орсе, Старата опера Гарние и посещение на Лувъра. Възможност за организирана вечеря срещу доплащане около 15 евро. Нощувка в Париж.
5-ти ден: Закуска. Пешеходна разходка до културните центрове Бобур; Халите; църквата „Св. Евстаже”, където е кръстен Молиер,  Нотър Дам или Дисниленд. Свободно време. Вечерта разходка в Латинския квартал с възможност за организирана вечеря – около 15 евро. Нощувка в Париж.
6-ти ден: Закуска. Отпътуване за Руан (520 хил.) в Северна Нормандия. Градът в разположен на р. Сена и през средните векове е един от най-големите градове в западна Европа. По време на норманските династии той служи за фактическа втора столица на Англия наред с Лондон, а през римско време е бил главен град на Галия (Франция). Руан е вдъхновявал много велики писатели и артисти. Основна причина за това са съхранените в неизменен вид исторически квартали със средновековни улички и къщи. В близост няма нито една съвременна сграда и заради това Руан е любимо място на много ценители на автентичната архитектура. Виктор Юго нарича Руан „Градът на 100-те кули”, а импресионистът Клод Моне е пресъздал Руанската катедрала „Нотр Дам” в 36 картини. Разходка около 2 часа и по първата появила се във Франция пешаходна зона - улицата на часовниковата кула. Градът придибива печална известност с процеса срещу Жана д’Арк, която по време на 100 годишната война изгаря на кладата в 1431 г. На мястото на кладата е издигната катедрала посветена на Жана д’Арк.
         Продължаване за Онфльор - там, където Сена влива водите си в Атлантика е един от най-романтичните градове на Нормандия. Казват, че парижаните обичат да прекарват част от почивката си тук, далеч от тълпите и шума на столицата. Няма човек, който да остане равнодушен пред картината, която се открива пред очите му на всяка крачка из старите калдъръмени улички в “града на цветята”. Красиви ветроходни яхти с високи мачти стоят спокойно на док в самия център на стария град. Повече от 200 години творци от различни страни са идвали тук, за да пресъздадат красотата на водата. В Онфльор е работил и големият художник Еужен Буден, човека повлиял работата на Моне и Базил. Разходка около 2 часа. Отпътуване за Сен Мишел - Мон Сен Мишел е малък скалист приливен остров в Нормандия, разположен на около километър от северния бряг на Франция, край устието на река Куеснон. Използван през 6-и и 7-и век като крепост на Армориканското кралство – част от разположената на двата бряга на Ламанша романо-бретонска култура, запазила се след падането на римската империя. Абатството на острова е посветено на Архангел Михаил. островът е обявен за исторически паметник. Мон Сен Мишел и неговият залив са обявени от ЮНЕСКО за част от Световното културно наследство през 1979 г. Нощувка в района на Рен.
7-ми ден: Закуска. Тръгване рано сутринта. Отпътуване за замъците на река Лоара, най–дългата река на Франция, наричана “Реката на Кралете”. Разглеждане на най-внушителния от тях построен от Франсоа I (със стълбище по проект на Леонардо да Винчи) – Шамбор. Продължаване за любимия на Мария Медичи замък - Блоа и очарователното градче Блоа. Продължаване за Лион. Нощувка в района на Лион.
8-ми ден: Закуска. Кратка разходка Лион, продъжаване за Френската Ривиера. Разходка в Кан – палми, луксозни дворци, море, синьо небе, кинозвезди, яхти, крале, принцове и аромат на цветя. Обаянието на града е в разкоша, в простите разходки и изключителния климат. Тук можете да се разходите по булевард Кроазет с Фестивалната палата и пристанището. Кратка разходка в Ница- царицата на Ривиерата. Разходка по крайбрежния булевард „ Промнад де’з Англе” с хотел Негреско, разглеждане на пл. Масена и Стария град. Посещение на минидържавата - Монако /вход 8 ЕВРО/. Разходка в княжеството със столицата Монако – Двореца на фамилията Грималди; Музея на Грималди; Океанографския музей; църквата в която са се венчали и са погребани Грейс Кели и Принц Рение, Монте Карло с пистата и Казиното.Нощувка в Италианска/Френска Ривиера.
9-ти ден: Закуска. Отпътуване за Верона -разходка с разглеждане на Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, площад „Ербе”. Разглеждане на Падуа – пл. “Сан Антонио” с базиликата “Сан Антонио”, статуята на Еразмо Гатамелата и пл. “Прато де ла Вале” Нощувка в района на Венеция.
10-ти ден: Закуска Разходка във Венеция - един от най-красивите градове на Европа. Качване на корабче от Пунта Сабионе (25 евро включва: двупосочен билет, паркинг, вход Венеция + островите Мурано иБурано) и слизане след 40 мин. на най-прекрасния площад във Венеция - Сан Марко, около който е възникнал целият великолепен архитектурен ансамбъл. С местен екскурзовод ще видите неповторимата базилика Сан Марко - някогашен център на духовния, религиозния, исторически живот на венецианци. До него ще видите Часовниковата кула и оформящите площада представителни сгради на новата и старата Прокурации. Срещу базиликата е 98.6-метровата камбанария, където Галилео Галилей е показал за първи път изобретения от него телескоп. До камбанарията се намира забележителното творение на Сан Сорино - Библиотеката. Срещу Библиотеката ще видите и двореца на Дожите - най-представителното здание във Венеция, героична поема, създадена от камък и багри, свързан с Моста на Въздишките. В края на малкия площад Пиацета, оформящ се между Библиотеката и двореца на Дожите, ще видите двете колони, донесени от Сирия, или “последен акорд от каменната симфония, обкръжаваща най-прекрасния площад на Венеция”. Разходката ще продължи по малките улички, старинните малки мостове и безброй канали, които ще ви заведат до друг символ на Венеция - моста Риалто, един от най-живописните мостове в света. Тук завършва пешеходната разходка и започва вашето свободно време. Отпътуване за България.
11-ти ден: Пристигане в София около обяд.
 

  • Алегра Ви Тур
  • Адрес гр. София, ул. Георги С. Раковски 132 А, партер,
  • 0879268267; 0895 723 110; 02 44 84 952
  • Понеделник - Петък: 10.00 - 18.00 ч.
  • ALEGRAVITUR@GMAIL.COM
Галерия: