За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Созополи Стайл на първа линия до къмпинг Златна рибка, Созопол! Нощувка в Апартамент за Четирима на база All Inclusive Light + външен басейн, шезлонг, фитнес и сауна на цени от 145 лв
Цена от 145.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 145.00 лв.
Изтекла оферта
6 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Валидност на ваучерите: от 15.06 до 23.09.2018 г. в зависимост от избрания период!
 
Ваучерът важи за: 1-дневен пакет на база All Inclusive light в апартамент:
• от 10.09 до 23.09 за 145 лв
• от 27.08 до 09.09 за 180 лв.
• от 10.07 до 26.08 за 204 лв.

*Офертата важи при минимум 2 нощувки!!!

Ваучерът е за цялото помещение при настанени 2-ма възрастни + 2 деца до 12 г или 3-ма възрастни + 1 дете до 12 г и включва:
• 1 нощувка в апартамент
• Изхранване на база All Inclusive light
• Външен басейн, шезлонги край басейна, сауна, фитнес зала 
• Детски кът с пясъчник, люлки и пързалки
• туристическа такса
• Сейф на рецепцията

Доплащания: 
• 2 деца до 11,99 г или 3 възрастни и 1 дете до 12 г - Безплатно с включено изхранване
• трето дете до 5,99 г - Безплатно
• За 4-ти възрастен - 25 лв на ден
Доплащанията се извършват чрез закупуване на ваучер!

Хотелът разполага с паркинг, който се заплаща на място - 10 лв на денонощие.

*Изхранваенто започва с обяд в деня на настаняване и завършва със закуска в деня на напускането! 

ВАЖНО: Необходимо е да предварително да проверите свободните места за настаняване по телефона: 0883 222 024 от 09:00 до 20:00 ч. Ще ви направим 1 общ вариант на ваучера!!!

Резервацията се потвърждава ВЕДНАГА СЛЕД закупуване на ваучера, като е необходимо да представите следната информация: код и парола на ваучерите, име и фамилия, телефон за връзка, брой нощувки и дати за пристигане на посочения имейл: reservations@topofertite.com или по телефона!

Максимален капацитет за настаняване в апартамента - 4 + 1 дете до 12 г!

Настаняване - след 14:00 ч, напускане - до 12:00 ч !

Задължително е да представите вашите ваучери РАЗПЕЧАТАНИ при настаняването си в хотела!

По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят еднократно само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения!

Всички условия на TopOfertite.com

Програмата All Inclusive light включва:
*Порграмата започва с обяд в деня на настаняване и завършва със закуска в деня на напускането! 

Ресторант                         
Закуска /08:00 – 10:00 ч./- блок маса, напитки (чай, кафе, сок, минерална вода)
Обяд /12:00 - 14:00 ч./- блок маса (салати, основни блюда, супи, десерти, плодове) , напитки (чай, кафе, сок, безалкохолни, минерална вода, бира, местно вино / червено и бяло/)
Следобедна закуска /16:00 - 17:00 ч./- сандвичи,  сладолед, сладки) напитки (чай, кафе, сок, безалкохолни, минерална вода, бира, местно вино /червено и бяло/ )
Вечеря /19:00 - 21:00 ч./- блок маса (салати, основни блюда, супи, десерти, плодове), напитки (чай, кафе, сок, безалкохолни, минерална вода, наливна бира, вино /червено и бяло)

ВНИМАНИЕ !!!

* Храната и напитките са предназначени за консумация в ресторанта. Не се разрешава изнасянето на храна от ресторанта, да се внася в стаите или на плажа (от съображения за безопасност).
* Предлагаме диетичен хляб, напитки без захар за хора с диабет и алергии.
* Моля, не носете чанти за закуска, обяд и вечеря, не влизайте в ресторанта боси и по бански - в случай на счупване на стъкло или нещо друго, може да се контутите. Персоналът на хотела не носи отговорност за такива наранявания.
* Гостите не трябва да предоставят алкохолни напитки или храна на други гости.
* Максималното количество е една напитка на човек за една поръчка. Алкохолните напитки на гостите се сервират от сервитьор или барман.
* Хотелът си запазва правото да откаже да сервира алкохол на лица под 18 години съгласно действащия закон и да откаже да сервира алкохол на всеки, който демонстрира неприемливо поведение и отношение към персонала на хотела или други гости на хотела.
*Твърдия алкохол, коктейлите и вносния алкохол са срещу заплащане
*Наливната бира и вино включени в пакета All inclusive са безплатни от 10:00 до 21:00 ч
*Напитките на бара след 21:00 ч. се заплащат

Созополи Стайл е разположен непосредствено на плажа на Царският залив, до къмпинг Златна рибка. Предлага два вида помещения за настаняване - студиа и апартаменти. 

Апартаментите са с максимален капацитет 4+1, представляват две отделни стаи - спалня, и хол с разтегателен диван и кухненски бокс, кът за хранене с маса и столове, хладилник, керамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, мивка и телевизор.

Големият басейн е с два плувни коридора по 25м. за желаещите да плуват, намира се до плажа, има детска част и лагуна, където можете да се наслаждавате на слънчевите лъчи с коктейл в ръка. Около басейна са разположени и удобни шезлонги. В непосредствена близост до басейна е и сауната. В бар-ресторанта до басейна можете да се разхладите както с напитки, така и да пробвате от богато меню със специалитети от българската и европейска кухня. Във фоайето на комплекса гостите могат да ползват свободно безжичен интернет. На територията на комплекса има и детски пясъчник с люлки и пързалки, за да може Вашето дете да се забавлява до насита. На плажа можете да практикувате водни спортове - сърф, джет, кайт, яхта.

Комплекса предлага на своите гости модерно оборудвана фитнес зала, богато снабден мини-маркет с кът за кафе. От външният асансьор можете да се любувате на вътрешната градина с дзен мотиви, каменна река и беседка за отдих. Във фоайето се намира лоби бара, както и просторна част с мека мебел.
**Алкохолът в ресторанта се сервира до 21:00ч. !!!

За всякакви въпроси може да се обръщате към усмихнатия и отзивчив персонал на комплекса!

  • Апарт хотел Созополи Стайл
  • Адрес къмпинг `Златна рибка` (на 1,5 км от Созопол)
  • 0883 222 024
  • Всеки ден от 09:00 до 20:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
  • http://festivahotels.com/index.php/bg/
Галерия:
Други подобни оферти: