За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Hilton Resort 5*, Хуграда, Египет! 8-дневна самолетна екскурзия със 7 нощувки на база All Inclusive + билети, такси, трансфери, панорамна екскурзия на Хуграда и български водач само за 1000 лв.
Цена от 78.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
1,180.00 лв.
Отстъпка
15%
Спестявате
180.00 лв.
Изтекла оферта
25 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 26.09, 03.10, 10.10, 17.10, 24.10, 31.10, 07.11, 14.11.2018г.

Ваучерът важи за: 8-дневна самолетна екскурзия в Хотел Hilton Resort 5*, Хуграда, Египет на база All Inclusive за 1000 лв.
Стойност на ваучера: 78 лв. Доплащане на място в агенцията: 922 лв.
**Доплащането до 30% от стойността на екскурзията трябва да стане до 3 дни след закупуване на ваучерите, а останалата част - 30 дни преди датата на отпътуване.

Цената влючва:
• Самолетен билет с директен чартърен полет в двете посоки;
• Летищни такси;
• Един салонен багаж до 7 кг. и чекиран багаж 20 кг;
• 7 нощувки в хотел Hilton Resort 5* на ALL INCLUSIVE;
• Трансферите от летището до хотела и обратно;
• Опознавателна панорамна екскурзия до Хургада;
• Посрещане и обслужване от представителите на фирмата;
• Медицинска застраховка за 5 000 € с асистанс; 
• Водач-преводач от България по време на цялото пътуване и целия престой.   

Цена НЕ влючва:
• Допълнителните екскурзии на място и разходите от личен характер.
• Бакшиши – в Египет е прието да се дават бакшиш.
• Входна виза за Египет –$ 25 , заплаща се на летището в Хургада. При смяна на цената, туристите ще бъдат уведомени своевременно;
• Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Важна информация:
• За пътуване до Египет се изисква валиден международен паспорт. Не се изискват допълнителни ваксини.

Забележка:
Посочените цени са ексклузивни за обявения период.
Минимален брой за осъществяване на програмата – 120

Необходими документи:
• Международен паспорт
• Няма визови, санитарни или други специфични изисквания

• Важно За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинали ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето дапътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си ( или с другпридружител, различен от родител ), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от непътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) заизлизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са сразлични фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него).Този документ ще послужи пред българските гранични власти.

• Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.

• Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
• Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.


• ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците. Пакетните цени са калкулирани на база най-ниските тарифи на авиокомпанията и подлежат на препотвърждение в зависимост от наличните свободни места в авиокомпанията към момента на закупуване на туристическия пакет.
• Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

ВАЖНО!!! Задължително предварително записване за екскурзията на: 0700 10 403, 02/980 74 85 или operation@karacitours.bg.

Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!

Всичи условия на Topofertite.com

Хотел Hilton Resort 5* е на 4 минути пеша от плажа. Хотел Hilton Hurghada разполага със собствен плаж и 3 плувни басейна. Намира се само на 10 минути с кола от летище Хургада. Центърът за водни спортове предлага екипировка за леководолазно гмуркане и уиндсърфинг в Червено море.
Стандартното обзавеждане в стаите на хотел Hilton включва самостоятелен балкон или вътрешен двор с изглед към околните градини. Всяка стая разполага с мраморна баня и мини бар с освежаващи напитки. В стаите има списания.
Хотел Hilton Hurghada Resort разполага с 11 ресторанта и бара, в които се сервират морски ястия, италианска кухня и интернационални класически специалитети. Гостите могат да посетят бара край басейна или да се насладят на традиционно наргиле в ориенталското кафене Marhaba.
Този 5-звезден комплекс разполага с игрища за скуош и тенис, както и с фитнес център. За по-малките гости има 2 детски площадки и детски клуб. Аквапарк Титаник се намира само на 6 километра.

Програма на екскурзията:
Ден 1

Хургада 
Среща на Летище София, Терминал 1 за директен чартърен полет до Хургада изпълняван от BH Air с номер на полета BGH 2009 в 15:00 ч. (за дати: 21.03.2018, 31.10.2018г, 07.11.2018 и 14.11.2018г. полета е час 14:00ч.). Кацане на летището в Хургада в 16:50 ч. и посрещане от фирмата партньор на място. Трансфер от летището до хотела и настаняване в Hilton Resort 5* (или подобен) на база all inclusive.
Вечеря и нощувка.

Ден 2
Закуска.
 Свободно време за плаж и почивка. Информационна среща с представителя на туроператора. Опознавателна панорамна екскурзия до Хургада. Вечеря и нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на Допълнителните екскурзии на място предложени от фирмата партньор.

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж и почивка или екскурзия по желание.
Eкскурзия по желание: Целодневна екскурзия до Луксор
Луксор- древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата от които е разположен храмът на Амон Ра; храма на царица Хатшепсут - комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир ел-Бахри (Северен манастир); Долината на царете - пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук е мястото, където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 62-те открити гробници досега); Колосите на Мемнон - две масивни каменни статуи-близнаци, които представят Аменхотеп III в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце; Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. По алеята се извършвало шествието на фараоните до карнакския храм; Фабрика за алабастър и Музей на папируса. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант. (В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда).

Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на Допълнителните екскурзии на място предложени от фирмата партньор.

Ден 6
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на Допълнителните екскурзии на място предложени от фирмата партньор.

Ден 7
Хургада 
Закуска. Свободно време за плаж и почивка или екскурзия по желание.
Eкскурзия по желание: Еднодневна екскурзия до Кайро с включен обяд. Отпътуване от хотела много рано сутринта. Екскурзията включва посещение на едно от най-забележителните чудеса на света – Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. От площадката в Гиза ще се насладите на гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. В музеят са изложени повече от 12 000 артефакта от всеки период на египетската история. Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване и обяд. (В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда.) 
Вечеря и нощувка.


Ден 8
Хургада 
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Тур за закупуване на сувенири. Трансфер до летището в Хургадаза директен чартърен полет за София  изпълняван от авиокомпания BH Air с номер на полета BGH 2010 в 17:50 ч. Кацане на летището в София в 21:50 ч.

Галерия: