За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Фестивал на светлината в Златна Прага! 4-дневна оферта до Прага, Будапеща, Кутна Хора и възможност за посещение на Дрезден и Майсен + 3 нощувки със закуски, панорамни обиколки и транспорт само за 209 лв.
Цена от 20.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
310.00 лв.
Отстъпка
33%
Спестявате
101.00 лв.
Изтекла оферта
19 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 10.10.2018г.

Ваучерът важи за: 4-дневна оферта до Прага, Будапеща, Кутна Хора и възможност за посещение на Дрезден и Майсен + 3 нощувки със закуски, панорамни обиколки и транспорт само за 209 лв.
Стойност на ваучера: 20,90 лв. Доплащане на място в агенцията: 188,10 лв.

Ваучерът включва:
• Транспорт с туристически автобус                                                                                                  
• Екскурзоводско обслужване
• 3 нощувки със закуски (1 в Будапеща или района ,и 2 в района на Прага )
• Панорамна обиколка в Прага                                                                                                            
• Панорамна обиколка в Будапеща
• Разглеждане на град  Кутна Хора

Цената  не  включва:
• Пътни такси - 40 евро (задължително заплащане);                                                                  
• Екскурзоводско обслужване във Прага - 10 евро
• Медицинска застраховка на ЗАД „Алианц България“ за 2000 евро- 2 лв/ден до 65 годишна възраст и 3 лв/ден над 65 г.
• Градска такса (city tax) – 1/2 евро на човек на нощувка в 3 звездни, 2 звездни хотели /задължителни/.                                                                                                                                      
• Входни такси по обектите
• Екскурзия до Дрезден и Майсен - 20 евро , при минимален брой от 25 туриста
• Панорамна разходка с кораб по Дунав в Будапеща, при минимум 25 туристи - 18 евро на човек
 • Разходка с корабче по река Вълтава - 20 евро

Необходими документи:
• Задграничен паспорт или лична карта; 
• Деца под 18 г., пътуващи без родител трябва да имат нотариално заверено пълномощно - копие и оригинал.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.
Желаещите да ползват места на 2ри,3ти и 4ти ред правят доплащане 25 лв/место
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 10 дни преди началната дата.      
         

Необходими документи: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.

Забележка:  ТО  НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
  ТО  си запазва правото на промени в последователността на изпълнение  на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
 ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства  налагат това .

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

Програма:      
1 Ден:  В 5:30 ч. отпътуване от София за Будапеща от пл.Ал. Невски. Транзитно преминаване през Сърбия. Пристигане в Будапеща привечер и  срещу допълнително заплащане разходка с корабче по Дунава и разглеждане на прекрасната вечерна панорама по желание на туристите , при която се виждат  Рибарските кули, Парламента, Хълмът Гелерт -235-метров хълм на десния бряг на река Дунав. В подножието на хълма, до Моста на свободата  се намират прочутият хотел „Гелерт“ и Гелертовите бани. Сред забележителностите на хълма е и високата статуя на жена, държаща палмова клонка в ръцете си, издигната от комунистите в чест на победата на Съветската армия над германската. След падането на комунизма, текстът на статуята е променен и днес почита общо паметта на героите, паднали в жертва за свободата и независимостта на Унгария. Настаняване в хотел и нощувка.
2 ДЕН – Закуска. Отпътуване за Прага , която се слави с едни от най-известните марки пиво ,  хармонично  съчетание между старинност и модерен живот пресъздават една незабравима атмосфера. Туристическа  обиколка на Прага - Карловия мост с  многобройните статуи,сувенирни магазини и улични музиканти,Старе месте – стария градски площад с Кметството и световно известният часовник от 14 век, издигнати в чест на придобития тогава статут на кралска резиденция. Имаме възможност  да  присъстваме на  ФЕСТИВАЛ НА СВЕТЛИНАТА, събитие, което ще помните дълго - От 11.10 до 14.10.2018  в Прага за поредна година ще се проведе грандиозно светлинно шоу - над 30 аудиовизуални инсталации ще бъдат разположени в центъра на града. В рамките на 4 нощи множество прожектори и лазерни лъчи ще осветят по уникален начин магическия център на чешката столица и ще превърнат старинните фасади в живи картини. Гигантски светлинни скулптури, изригващи огнени инсталации, прожекции на вода са само част от извънредното визуално преживяване./   Настаняване  в хотел в района на Прага. Нощувка.
3 ДЕН –  Закуска. Туристическа  обиколка на Прага - посещение на Храдчани – Пражки храд – най- важният символ на Бохемия и седалище на Парламента, комплекс от дворци, базилики ,църкви,  кули и градини,грандиозната готическа катедрала “Св. Вит”, златната уличка, дома на Кафка и кулата “Далиборка”,която е използвана в миналото като затвор: Мала страна-бароковата църква от 18 век “Св. Николай”, в която по време на престоя си в града е свирил великият Моцарт ;  Разходка по Вацлавския площад – център на търговския , обществен и културен живот на Прага.
По желание: Екскурзия до Дрезден и Майсен.Разглеждане на Дрезден – Цвингера ,  Фрауенкирхе, Замъка (по време на обиколката всички обекти се гледат отвън).  Посещение на  Майсен-градът на най-стария германски замък.  Туристическа програма в Майсен -посещение на първият замък в Германия, издигащ се на висок хълм над река Елба. Една от многото красиви забележителности на града е замъка Албрехтсберг, обявен за национален исторически паметник през 1977 година. В замъка се помещават красиви стенописи и изложба на порцеланови шедьоври.  Завръщане в Прага вечерта. Нощувка в района на Прага.
4 Ден:  Закуска. По желание и срещу доплащане - разходка с корабче по река Вълтава.  Свободно време. След обяд  отпътуване за град Кутна Хора / на 60 км от Прага/- готическото бужу на Чехия. Пешеходна обиколка в централната част на града, по време на която ще видите най-красивата катедрала в страната - Свети Варвара,  Костницата – църква-малко смущаваща и стресираща, но много впечатляваща, интериорът на храма е изграден от костите на около 40 000 мъртъвци. Отпътуване за България.                      
5 ден: Пристигане в България  следобед.    
 

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия: