За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Тренирай с нас Kangoo Jumps в МОЛ Парадайс или НДК! 1 тренировка + наем на обувки само за 12 лв
Цена от 0.00 лв.
Безплатен ваучер
Безплатен ваучер
Изтекла оферта
47 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 31.07.2018г. 

Ваучерът важи за: 1 тренировка + наем на обувки за Канго Джъмбс в МОЛ ПАРАДАЙС или НДК само за 12 лв

Вземи Безплатен ваучер и плати на място!

График:
- График мол Парадайс: Петък 18:30 часа; Събота 11:00 часа; Неделя 12:00 часа
- График зала Dance Station НДК - Понеделник, сряда, петък 18:30 часа. Начало 02 юли!

Задължително предварително записване и запазване на обувки – тел. 0879 84 10 10
Забележка: Притежателите на карти Мултиспорт могат да посещават часовете без доплащане, а притежателите на карти Содексо доплащат 3 лв. наем на обувки.
Допълнителна информация - часовете по Kangoo Jumps в мол Парадайс или НДК, зала Dance Station Bulgaria, се водят от международно лицензиран инструктор и се използват единствено оригинални Kangoo Jumps обувки и консумативи.

Всички условия на Тopofertite.com

Какво е Kangoo Jumps:
Канго джъмпс (Kangoo Jumps) е стил в аеробиката. Практикува се със специални обувки, които имат както тренировъчен, така и рехабилитационен характер. Според научни изследвания, между 27% до 70% от хората, които практикуват бягане, страдат от физически травми през първата година след започване на спорта. Доказано е, че обувките Kangoo Jumps намаляват шоковото въздействие върху глезените, коленете, пищялите, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб с до 80%.
Kangoo Jumps и хранене:
С Kangoo Kumps ще забравите за изтощителните диети! В Kangoo тренировката ще изразходите много повече енергия и калории в сравнение с обичайните спортни обувки. Тайната се крие в лимфната система. Лимфата е течност, която циркулира между нашите клетки, за да изнесе токсините от тялото ни и да бъдем здрави. Правилното функциониране на лимфната ни система зависи от нашите естествени движения! Ако ние не се движим достатъчно, токсините всъщност я задръстват и „тровят“ нашите клетки. В някои места на тялото лимфната течност  кристализира в така трудния за премахване целулит. Изследвания показват, че нашият метаболизъм се забавя, когато лимфната ни система намалява ефективността си. При редовно практикуване на Kangoo Jumps метаболизмът се забързва, подобрява се мускулният тонус и се регулира теглото.
Kangoo Jumps в медицината:
Докторите по спортна медицина препоръчват Kangoo Jumps за рехабилитация след травми или операции. Ползата, която повечето от тях подчертават, е, че Kangoo Jumps е продукт, който позволява на пациентите да продължат здравословна рехабилитация и режим на упражнения без риск от претоварване. Kangoo Jumps са идеални за укрепване на гръбначния стълб, оптимизиране на ортостатиката, балансa, координацията и гъвкавостта с минималното възможно напрежение.
График:
- График мол Парадайс: Петък 18:30 часа; Събота 11:00 часа; Неделя 12:00 часа
- График зала Dance Station НДК - Понеделник, сряда, петък 18:30 часа. Начало 02 юли!
Задължително предварително записване и запазване на обувки – тел. 0879841010
Забележка: Притежателите на карти Мултиспорт могат да посещават часовете без доплащане, а притежателите на карти Содексо доплащат 3 лв. наем на обувки.
Адрес: Парадайз център, бул. „Черни връх“ 100, ет. 3, зала Dance Station Bulgaria
Локация на Dance Station НДК - пл. България 1

Заниманията в мол Парадайс са в рамките на месец юни.
Заниманията в НДК стартират от 02 юли!