За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
2-дневна екскурзия до Придунавска Сърбия с Джердапската Клисура + 1 нощувка със закуска, екскурзоводско обслужване с автобус само за 99 лв.
Цена от 10.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 89.00 лв.
Изтекла оферта
14 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 20-21.10.2018г.

Ваучерът важи за2-дневна екскурзия до Придунавска Сърбия с Джердапската Клисура само за 99 лв.
Стойност на ваучера: 10 лв., Доплащане на място в агенцията: 89 лв.

Ваучерът включва:
• Транспорт с лицензиран автобус
• 1 нощувка  с 1 закуска  в  хотел  3*  в  района на Кладово
• Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
• Медицинска застраховка с лимит на отговорност 2 000 евро

Цената НЕ включва:
• Пътни  и  магистрални  такси – 10 евро
• Входна такса за Лепенски вир- около  400 динара
• Входна такса за Народен музей – Зайечари Феликс Ромулиана – около  300 динара
• Разходка с корабче по река Дунав, при минимум 20 записани туристи - 45 лв
• Доплащане за единична стая - 40 лв. 
• Медицинска застраховка за лица над 65 г. - 3 лв.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 5 дни преди началната дата.


Необходими документиВалиден задграничен паспорт или лична карта; за деца до 18 г. – нотариално заверена декларация от двамата родители. Няма визови, санитарни и медицински изисквания

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение
на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства налагат това .

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

 Туристическа Програма
1 ден: Отпътуване в 7.00 часа от храм-паметник „Ал. Невски”. Преминаване на ГКПП Връшка чука и навлизане в Сърбия. Пристигане в Зайчар. Посещение на Народен музей – Зайчар. Свободно време за обяд в града. Отпътуване за Гамзиград, недалеч от Зайечар, където се намират останките от късноантичната крепост – дворец Феликс Ромулиана. Гай Валерий Максимиан, известен като Галерий, кръщава двореца на майка си. Неговият дворец Ромулиана се нарежда сред грандиозните творения на римската архитектура. На едно възвишение недалеч от двореца се намира гробната могила, където според предположенията самият Галерий е обредно кремиран. Свободно време за неговото разглеждане. Отпътуване за  Кладово. Пристигане в хотел .Настаняване. Вечеря . Нощувка.
2 ден: Закуска. Отпътуване за Комплекс-музей „Лепенски вир”. „Лепенски вир” е един от най-важните археологически обекти в Европа. Датира от 6 500 – 4 500 г. пр. н. е., като това е място на зараждане и развитие на изумителна култура и изкуство. Това е единствената монументална единица, съставена от жилищни и културни селища на праисторически хора, които живеят тук в продължение на 2 000 г. Свободно време за разглеждане. По желание и предварителна заявка - разходка с корабче по река Дунав в пролома Железни врата (осъществява се при подходящи атмосферни условия).Пролома представлява най-голямата речна клисура в Европа. Намира се на границата между Румъния и Сърбия. Кратка фото-пауза на най-красивото място от пътя. Отпътуване по посока Неготин. Попътно   посещение на манастир Буково – според една от хипотезите манастирът е строен в периода на царуване на цар Милутин в края на 13- ти и началото на 14-ти век . Свободно време за неговото разглеждане. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
 

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия: