Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
2-дневна екскурзия за Фестивала на сръбската скара в Лесковац + 1 нощувка, транспорт и водач само за 95 лв. вместо за 109 лв.
Цена от 9.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
109.00 лв.
Отстъпка
13%
Спестявате
14.00 лв.
Изтекла оферта
16 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 01.09  -  02.09.2018г.

Ваучерът важи за: 2-дневна екскурзия за Фестивала на сръбската скара в Лесковац + 1 нощувка, транспорт и водач за 95 лв. вместо за 109 лв.
Стойност на ваучера: 9,50 лв. Доплащане на място в агенцията: 85,50 лв.

Цената включва:
• Транспорт с лицензиран автобус;
• Водач по време на пътуването;

Цената не включва:
• Медицинска застраховка 2 лв до 65 години и 3 лв над 65 години
• Пътни и магистрални такси – 5 евро
• Разходи от личен характер.
 

Необходими документи:
• Задграничен паспорт или лична карта; 
• Деца под 18 г., пътуващи без родител трябва да имат нотариално заверено пълномощно - копие и оригинал.

Необходими документи - лична карта 
Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение
на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства налагат това .

 

Важно: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

Програма на екскурзията:

Ден 1 
Отпътуване от София 6:30ч.
Посещение на гр. Ниш.Пешеходна разходка в центъра на Ниш - Площада на Освобождението, в центъра на който е Паметника на освободителите на града, издигнат през 1936 г., сградата на Кметството, Националния театър, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус.Свободно  време  за  кафе и покупки .
Отпътуване за Лесковац. Пристигане, настаняване в хотела и свободно време за присъединяване към Фестивала.
Фестивалът Рощилиада в Лесковац се провежда на централната улица на града, която в този период се превръща в един голям панаир – от всякъде звучи музиката трубачите, усеща се мириса на печено месо, има множество сергии със всякакви сувенири и разбира се до късно е пълно с посетители.
Нощувка.

Ден 2
Късна закуска Свободно  време  в Лесковац.Отпътуване  за  България .
с възможност за посещение на град Пирот. Градът е традиционно известен с производството на килими и с крепостта Калето, датираща от 14 век, носеща името Момчилов град.  Средновековен замък с много близка архитектура до крепостта Баба Вида, който местната легенда свързва с българския войвода  Момчил юнак, станал по–късно независим български владетел в Беломорието и Родопите. Свободно време за разходка и кафе. 
Пристигане в София вечерта. 

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Хан Аспарух 48 (на ъгъла на ул.Хан Аспарух и ул.Раковски)
  • 0882 41 40 70
  • Всеки ден
  • ECO_TOUR@ABV.BG
  • http://eko-tour.com
Галерия: