За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
1-дневнеа екскурзия за Фестивала на Баницата в гр. Бела Паланка + пазар в гр. Пирот с включен транспорт и екскурзоводно обслужване само за 25 лв.
Цена от 2.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
29.00 лв.
Отстъпка
14%
Спестявате
4.00 лв.
Изтекла оферта
15 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 11.08.2018г.

Ваучерът важи за: 1-дневнеа екскурзия за Фестивала на Баницата в гр. Бела Паланка + пазар в гр. Пирот с включен транспорт и екскурзоводно обслужване само за 25 лв. вместо за 29 лв.
Стойност на ваучера: 2,50 лв. Доплащане на място в агенцията: 22,50 лв.

Цената включва:
• Транспорт с лицензиран автобус
• Екскурзионно обслужване.

Цената не включва:
• Разходи от личен характер.
• Доплащане за медицинска застраховка: за лица до 65 г. – 2 лв., за лица над 65 г.– 3 лв. 
• Необходими документи:
• Валиден задграничен паспорт или лична карта.
• Няма визови, санитарни и медицински изисквания.
• За деца до 18 г. е необходим валиден задграничен паспорт и нотариално заверена декларация от родителя, който не пътува с детето.


 

Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.


Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни!

Важно: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

Програма на екскурзията:
Тръгване в 07:00 ч. от площад Ал. Невски. Пристигане в Пирот. Разглеждане на Калето с името Момчилов град което датира от 14 век. Това е средновековен замък с близка архитектура до крепостта Баба Вида, който местната легенда свързва с българския войвода Момчил юнак, станал по късно независим български владетел в Родопите и Беломорието. Свободно време за разходка из центъра на града, посещение на евтиния пиротски пазар, където може да се закупят храни и различни продукти от местното производство на изгодни цени. Отпътуване за Темския манастир – Св. Георги. Разглеждане на манастира – в него са запазени множество надписи като един от тях отразява опустошаването на Чипровци през 1688 година, по време на Чипровското въстание.
Отпътуване за Бела Паланка. Посещение на Фестивала на Баницата.
Ежегодно състезание с богата традиция, на което се събират майстори баничари от цяла Сърбия, дошли да покажат своето майсторство в приготвянето на традиционната сръбска баница. Тук може да опитате най-различни видове баници -с тиква, с месо, с праз и сирене и още много сръбски изкушения. Празникът е изключително колоритен и пъстър, превърнал се в традиционен  за гр.Бела Паланка. Опознайте град Бела Паланка в най-добрата му светлина – вкусове, аромати, студена бира и много добро настроение.
В програмата на фестивала са включени и концерти, ревюта и конкурси. Отпътуване за България и пристигане в София вечерта.
 

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия: