За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
4-дневена екскурзия до Перлите на Хърватия Загреб и Плитвичките езера с възможност за посещение на Любляна + 2 нощувки със закуски, екскурзовод само за 185 лв. вместо за 235 лв.
Цена от 18.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 166.50 лв.
Изтекла оферта
50 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Датана екскурзията : 28.06- 01.07 ; 16.08-19.08. ; 06.09-09.09 ; 22.09- 25.09 ; 25.10-28.10.2018г. ;

Ваучерът важи за: 4-дневена екскурзия до Загреб и Плитвичките езера за 185 лв. вместо за 235 лв.
Стойност на ваучера: 18,50 лв. Доплащане на място: 166,50 лв.


Ваучерът е за Един човек и включва:
⦁ Транспорт с туристически автобус
⦁ 2 нощувки със закуски в хотел *** в Загреб
⦁ Пешеходна разходка в Загреб
⦁ Водач екскурзовод от България.

Цената НЕ включва:
⦁ Пътни такси - 15eur/30 лв.
⦁ Екскурзия до Любляна - 15eur/30 лв.
⦁ Екскурзия до Национален парк "Плитвички езера" (без включена входна такса), при минимум 18 записани туристи - 15eur/30 лв.
⦁ Ползване на двойна седалка от един турист - 69 лв.
⦁ Единична стая - 55 лв.
⦁ Вечеря в хотела - 12 eur/24 лв.
⦁ Медицинска застраховка 2 лв/ ден(до 65 г) и 3 лв/ ден(над 65 г) 
⦁ Входни такси за  Национален парк "Плитвички езера" (110 HRK, 180 HRK през юли и август)
⦁ Входни такси за други музеи и обекти, посещавани по желание, и градски транспорт
⦁ Разходи от личен характер
⦁ Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

За качване от:
Пловдив - 20 лв. (двупосочно)
Пазарджик - 15 лв. (двупосочно)
Ихтиман - 10 лв. (двупосочно)
Екскурзията се провежда при минимум   35 записани туристи!

Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни!

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
За посещение на Национален парк "Плитвички езера" се препоръчва носенето на удобни спортни обувки.
Часово време: България 12 ч. Хърватия 11 ч.
Валутен курс: 1 евро = 7,5 хърватски куни


Необходими документи: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.
Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение
на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

 

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

ДЕН 1    
София – Загреб    
Отпътуване от София в 6.00 ч. от площад "Александър Невски" по маршрут София - Белград - Загреб.  Пешеходна обиколка в Загреб: централният площад "Бан Йелачич", Старият град със средновековните квартали Каптол и Градец; Катедралата; Кървави мост; Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос; църквата "Св. Марко"; Парламентът. Свободно време. Настаняване. Нощувка.

ДЕН 2    
Загреб – Любляна -  Загреб    

Закуска. Свободно време за шопинг или посещение на някои от многобройните галерии и музеи в Загреб (необходимо е ползване на градски транспорт) или по желание целодневна екскурзия срещу допълнително заплащане от 15 евро до Любляна. Мистичната Любляна, осеяна с дракони и опасана от мостове: така описват столицата на Словения майсторите на перото. И действително мястото, на което можете да срещнете най-много дракони, е Любляна. Драконът е символ на града и статуите на митичните същества са навсякъде. Според легендата, градът е основан от Язон и неговите аргонавти по пътя на Златното руно. Прекосили Дунав и Сава, достигайки до река Любляница, където Язон, в люта битка с дракони, успял да победи и в последствие основал града на двата бряга на реката. Старият град на Любляна се състой от 3 площада и докато се разховдате ще имате възможност да се насладите на множеството къщички в бароков стил и пъстрите магазини. Ще се стигнем до кметстсвото и фонтана на трите реки- Сава, Крка и Любляница.  Свободно време за чаша кафе и възможност да опитате традиционния словенски сладкиш с орехи- Потица, който ще откриете в повечето заведения.. Връщане в Загреб. По желание и предварителна заявка – вечеря. Нощувка.

ДЕН 3    
Загреб – Плитвички езера    
Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време в Загреб (необходимо е ползване на градски транспорт) или по желание целодневна екскурзия срещу допълнително заплащане от 15 евро при събрани мин. 20 туриста до Национален парк "Плитвички езера" – една от най-красивите местности в Хърватия: разходка по един от туристическите маршрути за разглеждане на Долните езера с най-високия в Хърватия водопад Велики слап (препоръчва се носенето на удобни спортни обувки). Връщане в Загреб късния следобед. Отпътуване за България.    
Загреб – София    

ДЕН 4
Пристигане в България до около обяд на Площад Александър Невски.
 

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия: